- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
poller
tag
Vodások!
Ti be tudtok a google acc-ba jelentkezni?byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
Womb
senior tag
Üdv!
Létezik androidra magyar lottó program?
(olyan, mint ez.)
Holnap jön meg a Defy-m, gondoltam felkészülök belőle.
Előre is köszi a választ!(Keresőt használtam, guglit megkérdeztem kérlek, ne irányíts ezekre. )
-
mira72
őstag
-
RootRulez
félisten
Én most raktam be az Andida aksit (már áprilisban megvettem. )... Tegnap 100%-nál töröltem a battery datát, aztán este hagytam teljesen lemerülni... Éjjel töltőn, ma bekapcsolás után egyből 99%-on volt... Nem tom, ez meddig fog tartani (mármint, hogy mikor merül ma le)...
Legfeljebb belehekkelek egy 1700as DEFY+ aksit
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
mira72
őstag
válasz Gabócza #31691 üzenetére
na ja ...
csak ott lesz 15-25% tuningpotenciál, ami nekünk 50-80% ...
pedig ugyanarról a prociról beszélünk..
ezek a 3630-as procik tesztek alapján kivétel nélkül elviselik az 1,5GHz-et .... azért durva nem? és akkor még telefonról beszélünk.
anno amikor az amiga500-ba a jó kis 7,14MHz-ével de jó is volt mellesleg az motorola proci voltMB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Beka
csendes tag
válasz Gabócza #31691 üzenetére
mira72:
Ugyan az az OMAP3630-as proci van benne, mint a 2011 április utáni Defy -kbe ... ami 1200MHz-ra van kitalálva...Ezt nem is tudtam. Mi a különbség az április előtti és utáni procik közt?
Változtattak a gyártáson?[ Szerkesztve ]
Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
RootRulez
félisten
válasz mira72 #31690 üzenetére
Tudom, azért írtam mögé zárójelbe, hogy "gyárilag".
Azért adták ki gyorsan, mert miért ne lehetne róla több bőrt lehúzni és ez egyszerű. Ennek a haszna még hozzájuk megy, nem a guglihoz
Majd a DEFY kettőben lesz fejlődés.
Epől is kiadhatott 3gs-t vagy mit.[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz RootRulez #31689 üzenetére
(#31688) Gabócza : hát igen.. kb. annyi.. nem értem minek is kellett kiadni, egy kicsit jobban átdolgozottal, a kornak megfelelőbb hardverrel jobban jártunk/jártak volna...
(#31689) RootRulez:
Ugyan az az OMAP3630-as proci van benne, mint a 2011 április utáni Defy -kbe ... ami 1200MHz-ra van kitalálva...[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
senior tag
Sziasztok, 1-2 napja volt téma, hogy valaki talált ebay-n 2430mAh-s akkut jó áron. Én meg az eladó negatív visszajelzései között találtam ezt:
Scam! Pull off the gold foil and see the original capacity: 1500 mAh only! (
Buyer: babinszki ( 15) Aug-08-11 14:34
2430MAH HIGH CAPACITY BF5X GOLD BATTERY FOR DEFY BRAVO (#200625278019)Magyarul, lehúzta az arany fóliát és alatta 1500mAh felirat szerepelt...
BigBlue69: Akkor ha jól látom, a Defy+ nem más mint a mi telónk kicsit erősebb akksival. Minden más csak szoftveres módosítás meg marketingduma...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
BigBlue69
őstag
Jó reggelT!
Ha erre tudtak gingerbreadet csinálni akkor már az alapot is megküldhetnék vele:
http://www.telefonguru.hu/hir/Szinte_mindent_kibir_megjelent_a_Motorola_Defy+_2011-8-16
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
stojesz
tag
Ha lehet javasolni, akkor én szabof1 leírását javaslom az első hozzászólásba. Amiért mégegyszer ezer köszönet!
www.stojcsics.hu
-
Quent1n
senior tag
válasz GALARDO #31680 üzenetére
Semmi!
Én is ezeket tapasztaltam amúgy. Gondolkoztam CM7-en, de egyszerűen nem érzem szükségét, berhelgetni meg nem nagyon akarok inkább örülök, hogy végre van egy telefonom ami eddig minden igényemet kielégíti amit egy mobilkommunikációs eszközzel szemben támaszthatok. Persze azért nem mondom, hogy egy hivatalos 2.3-ra nem frissítenék, mert miért ne.
Szerintem ezt a felvásárlást be kéne venni az 1. hsz-be komolyan!
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
artos
tag
Most kaptam egy mailt a Motorolától, hogy a Google felvásárolja a mobiltelefon üzletágat. Hallott valaki már erről?
-
GALARDO
addikt
No feldobtam a 2.2-t, nagyon patent lett.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Quent1n
senior tag
válasz Kobak 27 #31675 üzenetére
Két hsz-el föntebb írtam de kérdezd meg még 5ször. Igen elfogadja a T de nem kell mondani, mert senki se kíváncsi rá. Határozott fellépés kell ennyi az egész. Nem fogod elszúrni de ha mégis akkor se kell feltétlen szervizbe menni vele, mert meg lehet oldani, és igen erről is volt szó már itt.
Magyarítás: (keresőbe beírtam, hogy magyarítás és hoppá) - http://prohardver.hu/tema/re_motorola_defy_ez_aztan_dofi/hsz_31668-31668.html
-
Kobak 27
tag
válasz rendesadam #31671 üzenetére
Köszönöm válaszod. Közben felment a frissítés, a contactok elszálltak, ezért backupról megy éppen vissza. A programok, beállítások úgy látom maradtak, sőt, amihez volt frissítés, azt egyből föl is tette. Factory resetet eddig megúsztam, de majd meglátjuk.
Garanciával mi a helyzet? Ezt a Té elfogadja? Régen, még amikor a Blue Angelem vettem, akkor az volt a félhivatalos válasz, hogyha nincs feltörve csak frissítve, akkor nem probléma a rom frissítés, de ha elszúrod, nem javítják ki. Tud erről bárki bármit most?
Kamerát holnap próbálom. Az igaz, hogy a magyarítás csak rootolt készülékre megy fel? -
Quent1n
senior tag
válasz Kobak 27 #31670 üzenetére
Akkor adok egyértelmű választ ami egyébként ezer százalék, hogy már volt. Amennyiben hivatalos Motorola programmal frissítesz úgy a garancia megmarad természetesen. A vakuról meg a fényképezőről is ki lett tárgyalva, hogy kell a clear data ill. FR ha nem megy rendesen.
A gyári frissítés meg pofonegyszerű ha a szoftver felismeri a telót. Életembe nem volt Androidos telom mégis ment simán, neked is menni fog (T-s telom van).
A downgrade-ről és egyéb dolgokról keresőben van info most direkt megkerestem.
És itt nem arról van szó, hogy analfabéta lennél hanem egyszerűen időt kell rá szánni. Ha itt nincs válasz a Google-t is érdemes egyszer megpróbálni. Ajánlom még az SG.hu-n lévő Defy topikot is, ott is vannak hasznos infok.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz Pistakiss #31607 üzenetére
otp nek van internetes vásárlásra kitalált bankkártyája, ami egy virtuális bankkártya, a tranzakcióhoz szükséges összeget kell elözetesen rátenni a számládrol, mivel utána már nincs pénz rajta, nem kell aggódni hogy lelopják. Paypallal nem tudom hogy müködik-e, a dombornyomott kártya is jo a google checkouthoz, csak min. sms értesítő legyen mellette, ez esetben a bankon keresztül blokkolhato a pénzmozgás ha netán nem mi kezdeményeztük.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
rendesadam
tag
válasz Kobak 27 #31670 üzenetére
A kamerával előfordultak gondok, de csak egy clear data kell.
A frissítés után voltak problémák a kontaktokkal, érdemes backupot készíteni.
Nem 100%, hogy szükséges a factory reset, de esélyes.
A Motorola Software Updater-nél nem emlékszem, hogy területet kell választani, de lehetséges, nem mostanában telepítettem fel. -
Kobak 27
tag
válasz Quent1n #31653 üzenetére
Kedves Quentin!
Bármennyire hihetetlen, nem vagyok analfabéta, és természetesen elolvastam az első hszt-t többször is. És igen, a keresőt is használtam, és elolvastam mind a 73 hozzászólást, amiben a CEE és a Froyo kifejezés szerepelt, de abban sem volt egyértelmű válasz pl a garancia kérdésére. Ezen felül felvetettek vaku problémát, fényképezőgép problémát és gyakorlatilag mindenki azt írta, hogy faktory reset kell. Erre lettem volna kíváncsi, hogy tényleg így van e, mert jó lenne, ha nem kellene nulláról újrarakni a gépet. Továbbá nincs benne, hogy mondjuk a frissítésnél melyik országot kell kiválasztani, ha itthoni Tré-s készüléked van, és nem szürke importos német vagy angol.
De mindenesetre köszönöm építő válaszodat... -
rum-cajsz
őstag
válasz #TOTTI #31666 üzenetére
gyárilag nincs benne, viszont most fabrikált hozzá egy srác magyarítást, de ehhez rootolni kell a telefont, és sbf-ből telepíteni.
a mélyvizes témában szabof leírta a pontos menetet )pontosabban linket adott a leírásához)=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
#TOTTI
őstag
válasz rum-cajsz #31665 üzenetére
A CCE ROM-ban van magyar lokalizáció? Mert nekem csak More Locale 2-vel van, magyar nyelv nem hiányzik, mert van Keyboard PRO gépelni, de a lokalizáció fontos, és jobb lenne ha lenne gyárilag..
Amúgy ez az összeállítás szuper, nem hiányzik semmi, stabil a ROM, hibátlan..
[ Szerkesztve ]
-
gekkoman
tag
Tud valaki bármilyen elérhetőséget - linket a gyári system apps-okhoz? 2.22 CEE. Most, hogy bejött a navigáció kishazánkba, hirtelen lényeges lenne a régebben kiiktatott ttsservice.apk. No nem azért, mert duma nélkül nem lennék meg, csak zavaró, hogy 10mp-ként force close-ol a navigation.
Meg akkor visszatenném a másik nagy hiányzót, az universal inbox-ot is, ami galibát okoz.
Ezért a kettőért nem húznám újra az aránylag normálisan belőtt rendszert... Ja igen: Minden felesleges dolog kiiktatásával (itt főleg mindenféle akku, net, hívás, stb monitorozó prog-ra gondolok) a bő 2 napos üzemidő 3,5-4 napra nőtt (aránylag kevés használattal, de egész nap wifi-n, éjjel sem repülős üzemmódban).
Megköszönöm, ha reagál valaki (igen rég előfordult egyszer, akkor először és utoljára) -
rum-cajsz
őstag
válasz gyuszmó #31648 üzenetére
Ha váltassz, nem szabad már visszatérned 2.52-re! CSak Android 2.2-re fogsz tudni visszatérni, de az is hivatalos.
Kobak 27
úgy látom a többi kérdésed már megválaszolták, én csak annyit tennék hozzá, hogy Motoroláéknál nincs visszatérés sehonnan a hivatalos frissítések között (sőt, ha megpróbálod, téglázod a telefont).[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
mira72
őstag
válasz AdamP900 #31659 üzenetére
Mire ezek összehoznak valami közöset, addigra a Defy eléggé old telefon lesz sztem...
Fosia - Microfos is már rég összepartyzott, de sztem még karácsonyra se jönnek ki a winfosos fosiák
Ezt jól megaszondottam ...De így van,
Aki gyári 2.3-ra vár annak úgy kell...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
MartonRob
csendes tag
-
Quent1n
senior tag
válasz Kobak 27 #31651 üzenetére
Legalább az 1. hszt elolvashattad volna....
Hosszú idézet következik:
"- Érdemes-e a telefonomat a Android 2.2-re frissíteni?
Az a tapasztalat, hogy igen. Egyrészt a Marketen vannak olyan alkalmazások, amik 2.1-re már nem érhetőek el, másrészt történtek apróbb javítások a rendszerben, amitől kényelmesebb a használata.-Elvesznek-e az adataim a frissítés során?
Nem. Elvileg az adataid, és a telepített programok megmaradnak. Viszont a kapcsolataid érdemes elmenteni (Contacts alkalmazás: export to sdcard), mert ha csak a Motorola AdressBookba voltak elmentve, akkor a frissítés után ezek elvesznek. Ha el volt mentve, akkor Contacts alkalmazás: import from sdcard. Ha esetleg hibák jelentkeznek a frissítés után (zavaros program működés, fagyás), egy factory resetet ajánlatos elvégezni, de ekkor minden adatod elvész!- Hogyan tudok újabb Android verzióra frissíteni?
A Motorola honlapjáról le kell tölteni a Motorola Update programot, és az végigvezet a frissítésen. Előtte a számítógépen telepíteni kell a telefon driverét. Fontos, hogy előtte töltsd fel a telefon akkumulátorát 100%-ra, s tanácsos továbbá elmenteni az adataid, bár az így elvégzett frissítés után a telefonon lévő adatok elvileg megmaradnak. Ha esetleg hibák jelentkeznek a frissítés után, egy factory resetet ajánlatos elvégezni.
Tipp: a Mélyvíz topikban az “RSD Lite-hoz ABE atombiztos módszerét” érdemes átfutni, ha problémák adódtak a frissítés után."Javaslom az újabb kérdések előtt a kereső használatát.
-
GALARDO
addikt
Na így elsőre pár hibán kívül egész jó a gép, este felrakom a 2.2-t (reménykedtem hogy az lesz rajta ) remélem megoldódnak a gondok. Na meg itt egy furcsaság is, eddig szinte mindenhol azt olvastam hogy a 2.1-en ennél a telónál alap a flash erre itt olvasom hogy 2.2-től érhető el.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem volt időm olvasni a fórumot, és pozitívan tapasztalom, hogy kijött végre a CEE-s Froyo is legálisan.
Lenne egy két kérdésem, amire így hirtelen nem találtam a választ.
Jól értettem, hogy ez a magyar T-Mobilos CEE-s telefonokra is garanciavesztés nélkül feltehető (mivel ugye gyári Motorola)?
A frissítés során nem vesznek el az adatok, de azért ahogy olvastam illik utána egy factory reset?
A gyári frissítés a direct.motorola.com-ról érhető el, de ott még mindig nem látom se Magyarországot, se CEE-t. Bár találtam egy linket, ahonnan a szoftver letölthető. Hogy van ez?
Mennyire biztonságos ez a frissítés? Van valami ismert hátránya a régihez képest?
Van esetleg downgrade, ha kellene?
Amíg hazaérek még átgondolom, lehet még lesz egy két kérdésem.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
gyuszmó
őstag
Ha szeretnék cm7-re váltani, most 2.51 van fent,technikailag,hogy oldható meg a vissza rakni a régit ha esetleg szervizbe kellene vinnem. a telót.
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
marcitp
őstag
válasz DEARevil #31644 üzenetére
kb 9.2e HUF, 30GBP, angol ebay.
Használt, illetve new other, próbára kibontották, de emberünknek a leírás alapján nem jött be, maradt a madzagosnál. Szokatlan volt neki a viselet---> illetve ez volt a termékleírásnál.
De tényleg úgy tűnik, új a cucc.
Itthon 15k körül van, ahogy nézegettem.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
DEARevil
tag
válasz -=Vacsek=- #31620 üzenetére
Ezekkel az a bajom,h nem mindegyiknél van feltüntetve,h 800 Mhz-en vagy húzott állapotban van. Pl nem tudom próbáltad vagy valaki próbálta a Nova 2-t, egy embert tudok aki nyomta már, de neki 800 Mhz 2.1-en ment,mert nem akarta megtörni a Defy-t, nála szaggatott. Eléggé. Ő próbálta az excelt is, szerinte(neki) az is akadozott. Üzlete van, pár ezer soros termék lista, számokkal, számításokkal, stb. Ezért kérdezném Nekem is ezért kellene. De most nem megy jól a bolt és nem is akarnék sokat költeni már ilyesmire, a tablet, laptop nem eléggé mobil már nekem Pakolásnál se árt, ha nem roppan szét vagy ha ráömlik valami akkor vége. Köszi előre is a válaszod, vagy válaszokat
-
stojesz
tag
válasz rendesadam #31642 üzenetére
Próbáltam egybefűzve is, de próbáltam úgy is, hogy egy könyvtárba betettem az összes vcf-et és úgy. Ez utóbbinál láttam, hogy tök egyszerű névjegyeket is hibásnak jelez.
www.stojcsics.hu
-
stojesz
tag
Tudom, hogy az első hozzászólásban már ki lett fejtve a régi Nokiákból ide történő névjegyzék átvitel, de nekem még egy módszer sem működött jól.
A 9051-es hozzászólásban lévőt próbálgattam, de az Import Contacts nevű alkalmazás olyan vcf fájlokat is rossznak jelöl - és emiatt nem tesz be a névjegyzékbe - amiben egy egyszerű név és egyetlen telefonszám van.
Ha valakinek van ötlete, nagyon örülnék neki, mert én kifogytam. 6500 Slide ból menteném az adatokat. Már gépen van csv-ben, vcf-ben is az összes névjegy.
Előre is köszi!
www.stojcsics.hu
-
GALARDO
addikt
Ma én is csatlakoztam a társasághoz. Mentőmellényem a kereső, és az első hsz. Első benyomásra nagyon furcsa, olyan törékenynek tűnik.
-
rum-cajsz
őstag
szerintem pont ezek a beszélgetések valóak az offtopicba: [link]
-
rum-cajsz
őstag
dupla, bocs
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz pengemetal #31629 üzenetére
Ez azt jelenti hogy ha a Google-Motorola fog gyártani továbbra is készüléket, akkor nem kell aggódni hogy mikor lesz azokra friss Android. A Motorola hardverekkel eddig sem volt baj, így viszont a többivel sem lesz. Bár talán drágábbak lesznek a mostani Motoknál.
-
RootRulez
félisten
-
pengemetal
aktív tag
Bocs ha már volt:
[link]"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A CM7 "gyári" nem fogadott hívás jelzőjét ki lehet valahogy kapcsolni?
Köszi!
-
marcitp
őstag
válasz Quent1n #31625 üzenetére
Eddíg nagyon pozitív, akku infó is van, három színben jelzi az állapotot, dual mic, DSP, A2DP. A többi Jabrában ezek csak a fentebbi kategóriában vannak meg.A BT530 sztem ár/értékben nagyon jó. A Jabra Stone sem semmi, de használhatósága, rövid akku idő, plusz töltőfészek nekem kicsit körülményes lett volna. De eszméletlen igényes az is.
Sztem még nézz rá a Jawbone-kra is, az Icon széria viszonlyag megfizethető, upgrade-elhető, stb.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
interman
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy pixelhiba esetén hány hibás pixelpont esetén javítják a készüléket?Esetleg van e erről a motorolának valami állásfoglalása?Van egy pixelpont a készülékem kijelzőjén és sajna a vodafonék nem javították meg, hiába garanciális :-(.
Köszönöm a segítségetek
-
poller
tag
Jelentem megvolt a törésteszt! Két méterről zsebből kipotty, kijelzővel előre (bőrtokban) és semmi baja!
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
marcitp
őstag
Áhoj!
Megjött a Jabra BT530 bluetooth headsetem!!
Volt már Nokia, Motorola, Plantronics, mindegyikből több fajta, a Jabra eddíg a király!! Nagyon igényes csomagolás, 8 eargel, két kampó.
Nagyon ajánlott! 8 eszközzel képes párosodni, meg van egy csomó előnye, de a lényeg a zajelnyomás. Remus hátsó dob, lekert ablak városban, asszony azt mondta, nem hallja a kocsit... ilyet még senki nem mondott az autómra
Állítólag szebben szól, mint a teló, pedíg arra sem panaszkodott senki.
Bocs, hogy megosztottam.
[link]https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
DEARevil
tag
Sziasztok. Szeretném megtudni valakitől aki a Defyn a komolyabb 3d-t igénylő játékokkal játszik, hogy melyek azok a programok amik elfutnak és ugye játszik velük. Esetleg párat leírhatna,h melyik mennyire megy, akad vagy hasonló. Aki esetleg nagy méretű excel és world doksikat használ a defyn megírhatná mennyire lassú rajta, vagy ha éppen gyors Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz CoolBoy323 #31598 üzenetére
de, sajnos..
Sőt, itt a fórumban volt, és még anyáztak is a leírásra, hogy abban van a hiba.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
-
Quent1n
senior tag
válasz -=Vacsek=- #31583 üzenetére
Ez rád is igaz Bármilyen akksi mellett teszed le a voksod, remélem írsz róla pár sort ha meglesz.
-
Quent1n
senior tag
[link] Kereső - paypal szó.
[link]
Argép kereső - Motorola Defy tok.Erre rászánt időm: 2 perc. Elhiszem, hogy egyszerűbb mindent reflexből megkérdezni de sokszor a keresés gyorsabb és egyszerűbb. No offense.
Mauzes: Ajánlom a topic jobb felső sarkában lévő KERESÉS részt. Ezek már ezerszer ki lettek tárgyalva. CM7et használnak elég sokan mert jó megbízható. 2.2.2 is jó megbízható nincs vele semmi különösebb gond. Magyar nyelv nincs hozzá a Defy-re gyárilag.
MZsoltee: KERESŐ!!!! Beírod fólia, vagy kijelzővédő és OLVASOL.
Egy őstagnak, egy senior tagnak és egy PH Addikt-nak kell elmondani, hogy használjátok a keresőt mielőtt kérdeztek? Ezek után egy újoncnak minek papoljunk, hogy ne tegye fel 5000000001-edszerre is azt a kérdést, hogy "minden Defy független" vagy, hogy "a T-nél milyen színű van"
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Több mint valószínű, hogy nemsokára én is csatlakozom a klubhoz egy Defy-vel.
elsőre anyni kérdésem lenne, milyen foila-t kellene vennem a kijelzőre, tudom gorilla glass, de akkor is...A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Enton
addikt
válasz drzsoo1 #31606 üzenetére
Pay-pal vagy dombornyomott bankkártya? Avagy mindkettő megfelel?
Valaki nem tudja véletlenül ilyen tokot:
Lehet kapni valahol az országban, vagy csak ilyen ebay-es rendeléssel lehet hozzájutni?
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Pistakiss
őstag
válasz drzsoo1 #31606 üzenetére
Háát!
Az milyen, a "leginkább netre kitalált kártya"? Az a dombornyomott?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
drzsoo1
aktív tag
google checkouthoz kell a bankkártyát, leginkább netre kitalált kártyát beregisztrálni, onnantol a google accounton keresztül fogja tudni jogy tudsz fizetni, egy nap max 2 tranzakciot engedélyez a bank, tehát max 2 programot vehetsz, legalábbis a citibank ilyen korlátot épitett be.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ezt tudom, ezért írtam az előző kérdezőnek,"Ja és agyarítás elött mindenképpen frissíteni kell a 2.2.2-re, ha CEE-s vagy, ha nem, akkor még bonyolúltabb a dolog", hogy ezt is meg kell nézni, ha gondolkozik rajta. Az appokat leszedi az FR, de a magyarítás, hogy leszedi-e azt nem tudom, mintha azt írták volna, hogy nem, tehát nem kell előre leszedni. Az SD kártyához semmilyen módosítás nem nyúl, nem töröl és nem is telepít rá, akár ki is vehetnéd a romcserekor[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
jeni
félisten
válasz Pistakiss #31602 üzenetére
Le van írva,hogy kizárólag az en.CEE változatra tehető fel. Az appok letörlését nem a gyári roomon belüli progik voltak hanem amit akkor a marketről leszedtem és telepítettem fel rá utólagosan,hogy a telón ne legyen rajta semmi. Gondoltam,hogy a micro SD kártyáról is törölgeti le magát.Amúgy is a módosított magyar felületű sbf roomon belül abban,már írták,hogy nem nyers az hanem ki lett egészítve egy Titánium Backuppal.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
A magyarosításnál lehet nem is kellene az RF, de ártani nem használ , viszont az appok kitörlése szerintem nem kellene"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
jeni
félisten
válasz Pistakiss #31589 üzenetére
én annyit csináltam,hogy az összes letöltött alkalmazásokat szépen sorjában töröltem az utolsóig és arra telepítettem a magyarosított JORAM 3.4.2 U+ 179-.002.en.CEE.hu.sbf változatot.
ezt a "Ne felejtsd el utána a factori resetet, mert különben lehetnek problémák a fényképezésnél és esetleg a WIFI-nél." kihagytamGondoltam ha mindent törlök akkor nem lehet gáz vele. Ha zűrös lesz akkor újra vissza rakom factory resettel magyarosított sbf roomot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Digitális Állampolgárság Program
- Mesterséges intelligencia topik
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest