- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz CUskater #32134 üzenetére
Háát!
Akkor nagyon csodálkozom, hogy ilyen kérdésekkel jöttél elő, mivel ezek a kérdések nap mint nap jönnek itt elő és már a könyökünkön jönnek ki a válaszok.
Én meg már az első hsz óta olvasom ezt a fórumot, meg amelyik érdekel, azt is visszaolvasom, pont hogy ne legyen ilyen kérdés bennem válasz nélkűl. Hozzáteszem, hogy április közepe óta vagyok Defy tulaj, de mégis mindent elolvasok itt, hátha írnak olyasmit, ami még új.[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz CUskater #32130 üzenetére
Háát!
Szerintem csak a lustaság beszél belőled! Szerintem igen is hasznos volt, mivel máris olvasásra ösztönöztelek. Ma is vagy 3 hsz-ban volt pont erről szó, hogy ezt a készüléket a szolgáltatók nem tudják függővé tenni, semelyik sem, tehát teljesen mindegy hol veszed, jó bele mindegyik szolgáltatói kártya. Hogy kapható-e Telenor-nál, azt én honnan tudjam, én Vodás vagyok és ott is vettem, csak megjegyeztem, hogy aki Vodás az úgyis onnan veszi, aki más szolgáltatónál van, annak onnan jó, mivel ott vehet igénybe több szolgáltatói kedvezményt"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Enton
addikt
válasz CUskater #32130 üzenetére
2 óval ezelőtti íromány:
Csak nem szabad átfutni az egészen mert a végébe írtam, véleményezés után. De vodás és független.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Pistakiss
őstag
válasz CUskater #32128 üzenetére
Háát!
1. 1. Hsz olvasása
2. Ha telenoros vagy és ott veszed, akkor nem mindegy? Ha máshol, akkor az 1. pont
3. Ha csak egy oldalnyit visszaolvastál volna is lett volna bőven válasz a kérdésedre, kb 3-4!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest