- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz GALARDO #44011 üzenetére
Mennyire izzasztottad meg? Mennyit volt víz alatt? Statikus volt a nyomás?
Ha víz alá kerül, mindig megnyomkodom a zárókupakokat hogy tutira helyükön legyenek.. Eddig nem történt baj. Mondjuk lehet hogy csak szerencse.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Laci.M
senior tag
válasz GALARDO #33591 üzenetére
Nekem rekordom egy 3 méteres trambulinról való leugrás, plusz egy egész nap aquapark! Nagyon jól bírja a teló, de amikor ennyire extrém használatnak teszem ki akkor teszek rá celluxot, nehogy elmozduljanak a gumi védők, gondolhatod, hogy 3m-ről már nem 50 centire merül el a telefon sem
Amúgy a telefon rendszeresen van sörben, whisky-kólában is
Amikor tettem rá fóliát 2 napig bírta csak, mert az alkohol leoldottaAz én első tesztem csak facebookon van fenn, azt meg nem linkelem.
Röviden: haverom áll a medencében kb 20 méterre tőlem, mondom figyelj, megy! bedobom hozzá, lesüllyed kb egy métert, vigyorgunk párat azt készJaja nem is való porfogónak a telefon, remélem a Moto folytatja a strapatelefonok fejlesztését, a Defy+ helyett lehetne inkáb egy Defy II
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Pistakiss
őstag
válasz GALARDO #33578 üzenetére
Háát!
Ennek örülök, hogy ilyen tesztet is végrehajtottál, gondolom ez sokat mond a vízállósságról"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz GALARDO #33573 üzenetére
Törölve
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz GALARDO #33573 üzenetére
Háát!
Gratulálok!
Most az a kérdés, hogy ki ugrott a medencébe és hogy ki bírta ezt jól?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
törölt tag
válasz GALARDO #32674 üzenetére
Ja, hogy a játék csak a wifit engedi?! Akkor lehet, hogy nagyméretű adatállományt akar még leszedni, amit nem a mobilneten akar? Tényleg kicsit meg van bonyolítva...
A GTRacingnél ez az utolsó hozzászólás, lehet, hogy éppen erre a problémára utal?"Brilliant racing
by Arne Tobias– August 5, 2011
This is a great game Nice steering, many cars and good graphics. Can't understand why people want to download a 300 MB file over 3G, and therefore rate one star without having tried the game, it seems like."[ Szerkesztve ]
-
xtibi
tag
válasz GALARDO #32674 üzenetére
Ha bekapcsolod a wifit és a mobilnetet és van wifi elérés, akkor alapból eleve a wifit használja és lekapcsolja a mobilnetet. A lényeg, hogy az a prioritás, mert általában gyorsabb, megbízhatóbb, meg jobb.
Okos kis platformok ezek csak hagyni kell, hogy kiélje magát a sávszélességen.
[ Szerkesztve ]
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
törölt tag
válasz GALARDO #32584 üzenetére
Kilazulni nem tud, legfeljebb szakadni, komoly erőbehatás esetén. De ha normálisan használja az ember, akkor nem lesz semmi baja évek múlva sem. Mindazonáltal én elhatároztam, hogy esztétikai okból le fogom szedni mindkettőt. Mihelyt hozzájutok a Torx5-ös csavarhúzómhoz.
-
rendesadam
tag
válasz GALARDO #32579 üzenetére
Nekem május elejétől van meg, és úgy néz ki mindkét gumitömítés, mint újonnan.
---
Olvastam egy nem túl bonyolult, de jópofa játékról:
Még jó, hogy tíz ujjad van -
canniball
nagyúr
válasz GALARDO #32581 üzenetére
Vagy úgy! Nekem kb. fél éve van meg, heti két-három töltés valamint cca. ugyanennyi füles használat mellett nem látok lazulást és a múlt hónapban sikeresen átesett az első csobbanáson.
De miért kérded? Nálad van ilyesmi?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
zoltannovak
tag
válasz GALARDO #32356 üzenetére
jaaj, bocsi. nem a beállításoknál. hanem mikor megynyitod a 3g mobile hotspotot akkor ugye létre kell hozni egy jelszot meg egy ssid-t és ott a jelszó alatt van olyan hogy IDLE timeout, elvileg azt kell felnyomni never time outra. és akkor nem fog megszakadni. lehet hülyeséget beszélek akkor bocsi. 5napja van androidos telóm
-
-
Quent1n
senior tag
válasz GALARDO #31680 üzenetére
Semmi!
Én is ezeket tapasztaltam amúgy. Gondolkoztam CM7-en, de egyszerűen nem érzem szükségét, berhelgetni meg nem nagyon akarok inkább örülök, hogy végre van egy telefonom ami eddig minden igényemet kielégíti amit egy mobilkommunikációs eszközzel szemben támaszthatok. Persze azért nem mondom, hogy egy hivatalos 2.3-ra nem frissítenék, mert miért ne.
Szerintem ezt a felvásárlást be kéne venni az 1. hsz-be komolyan!
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest