Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
GALARDO #33591 üzenetére
Nekem rekordom egy 3 méteres trambulinról való leugrás, plusz egy egész nap aquapark! Nagyon jól bírja a teló, de amikor ennyire extrém használatnak teszem ki akkor teszek rá celluxot, nehogy elmozduljanak a gumi védők, gondolhatod, hogy 3m-ről már nem 50 centire merül el a telefon sem
Amúgy a telefon rendszeresen van sörben, whisky-kólában is
Amikor tettem rá fóliát 2 napig bírta csak, mert az alkohol leoldottaAz én első tesztem csak facebookon van fenn, azt meg nem linkelem.
Röviden: haverom áll a medencében kb 20 méterre tőlem, mondom figyelj, megy! bedobom hozzá, lesüllyed kb egy métert, vigyorgunk párat azt készJaja nem is való porfogónak a telefon, remélem a Moto folytatja a strapatelefonok fejlesztését, a Defy+ helyett lehetne inkáb egy Defy II
-
törölt tag
válasz
GALARDO #32674 üzenetére
Ja, hogy a játék csak a wifit engedi?! Akkor lehet, hogy nagyméretű adatállományt akar még leszedni, amit nem a mobilneten akar? Tényleg kicsit meg van bonyolítva...
A GTRacingnél ez az utolsó hozzászólás, lehet, hogy éppen erre a problémára utal?"Brilliant racing
by Arne Tobias– August 5, 2011
This is a great gameNice steering, many cars and good graphics. Can't understand why people want to download a 300 MB file over 3G, and therefore rate one star without having tried the game, it seems like."
-
xtibi
tag
válasz
GALARDO #32674 üzenetére
Ha bekapcsolod a wifit és a mobilnetet és van wifi elérés, akkor alapból eleve a wifit használja és lekapcsolja a mobilnetet. A lényeg, hogy az a prioritás, mert általában gyorsabb, megbízhatóbb, meg jobb.
Okos kis platformok ezek csak hagyni kell, hogy kiélje magát a sávszélességen.
-
törölt tag
válasz
GALARDO #32584 üzenetére
Kilazulni nem tud, legfeljebb szakadni, komoly erőbehatás esetén. De ha normálisan használja az ember, akkor nem lesz semmi baja évek múlva sem. Mindazonáltal én elhatároztam, hogy esztétikai okból le fogom szedni mindkettőt. Mihelyt hozzájutok a Torx5-ös csavarhúzómhoz.
-
rendesadam
tag
válasz
GALARDO #32579 üzenetére
Nekem május elejétől van meg, és úgy néz ki mindkét gumitömítés, mint újonnan.
---
Olvastam egy nem túl bonyolult, de jópofa játékról:
Még jó, hogy tíz ujjad van -
zoltannovak
tag
válasz
GALARDO #32356 üzenetére
jaaj, bocsi. nem a beállításoknál. hanem mikor megynyitod a 3g mobile hotspotot akkor ugye létre kell hozni egy jelszot meg egy ssid-t és ott a jelszó alatt van olyan hogy IDLE timeout, elvileg azt kell felnyomni never time outra. és akkor nem fog megszakadni. lehet hülyeséget beszélek akkor bocsi. 5napja van androidos telóm
-
Quent1n
senior tag
válasz
GALARDO #31680 üzenetére
Semmi!
Én is ezeket tapasztaltam amúgy. Gondolkoztam CM7-en, de egyszerűen nem érzem szükségét, berhelgetni meg nem nagyon akarok inkább örülök, hogy végre van egy telefonom ami eddig minden igényemet kielégíti amit egy mobilkommunikációs eszközzel szemben támaszthatok. Persze azért nem mondom, hogy egy hivatalos 2.3-ra nem frissítenék, mert miért ne.
Szerintem ezt a felvásárlást be kéne venni az 1. hsz-be komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Pro - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest