Hirdetés
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Yettel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tökéletes egyensúlyban a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Két új Motorola Edge 60 a láthatáron
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Rájöttem egy (remélem más számára is hasznos) érdekes dologra a Defy kamerájával kapcsolatba.
A rendszeres topik olvasók emlékezhetnek hogy pár napja panaszkodtam hogy nálam is veszett szar képet csinál a Derfy, élettelen, homályos stb.
Nos leszedtem ma Marketről a Defy Photo nevű progit, ami arra hivatott hogy víz alatt lehessen vele fotózni (a kamera gombját a hangerőszabályzóra teszi ki) a készülékkel.
Nos ennek az appnak van egy olyan tulajdonsága hogy addig fotóz, amíg nyomod a gombot (annyi képet fog készíteni ahányszor fókuszált) én általában 2-3 másodpercig tartom lenyomva, és akkor 2 kép születik. Hogy ez miért is jó?Mutatom:
Kép 1
NagybanKép 1.1
NagybanKép 2
NagybanKép 2.1
NagybanKép 3
NagybanKép 3.1
NagybanMint az látható, az összes elsőnek előtt kép használhatatlan, ám a másodiknál már sokkal jobb a helyzet. Szóval aki hasonló gondokkal küszködik (bár fél megoldás) annak érdemes kipróbálni ezt az alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Autós kamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest