- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Ha 700 lesz a telefon akkor él a korábbi kommentem, hogy az egész egy dupla bőr lerántása lesz semmi több. Jogos és talán stratégiailag nyerő az lenne a Motonak ha végülis felsőkategóriás spec-t eladna olyan 500 körül jóval a konkurencia alatt és akkor aki akar szenvedjen a 2600as akkuval aki meg nem akar az végül vesz kiegészítőt és annyi lesz a telefon mint a konkurencia. Tehát az elejétől fogva vehetett volna S7 edge-t
-
MartOOn
addikt
Es a zenfonod a bika akksin kivul mit is nyujt még? Van hozza barmilyen kiegészítő ami tobb mint egy szilikon tok? Faxert rugozol azon a qrva akksin amikor minden egyes tetves modban van akksi pluszban es itt a modularitas a lenyeg nem az hogy 3 napig ne kelljen tolteni.
Vagy forditsuk visszajara, mit ér a zenfone a bika akksijaval ha nem tudom kb semmire se használni? Kamera? Kuka. Zenei resz? Kuka. Rendszer? A Moto majdnem stock droidjahoz kepest szinten kuka. Akkor meg mit vagdalkozol itt azzal a kozepkategorias tucatjoszaggal?
Majdha a zenfone nem 11 féle tipussal 'probalja' lefedni a piacot hanem szembenez a jövővel akkor majd lesz ott is modularitas... 3-4 ev múlva. Talan.En pl siman elhasznalgatnam a sima Z-t is egy egyszerű hatlappal. Ha kell a nafta majd rádobok valamit vagy feltoltom. Viszobt en a force-szal szemezek amihez ugye nem kell plusz akksi h kibirja a napot + modularisan bővíthető. Jajjdeszarmárkomolyan...
-
törölt tag
Nekem az X Play simán megy két napot, néha többet is akár. Ez is simán fog egy napot menni az alap akksival.
Arról nem is beszélve, hogy fele olyan vastag: [link] Ez alapján én amúgy úgy látom, hogy a kmaerával együtt értendő az 5,19mm, tehát hátlappal együtt, ahogy a Z Force is hátlappal 6,99mm. Igen, lehetne ez is 7mm és akkor nem kellene kompromisszumot kötni, de így sem lesz vészes. Amúgy az is komoly, hogy 136g a telefon magában, az elég jó azért. Az X Style-ban egy vacak SoC volt, azért a mostani felhozatal sokat fejlődött.
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy ennél mennyire lesz probléma a vékonyság miatt az esetleges meghajlással, remélem megoldják ezt is normálisan.
-
-
-
törölt tag
Igen, csak a Z-nél választhatsz, hogy ráteszed-e azt a plus tömböt, vagy sem.
enigmawutash: Hát, talán a pie control jó lenne, de ahhoz nem kell root, vagy valami? Amúgy tokot még a Play-re biztos nem teszek, akkor batár lenne tőle
Már így is túl nagy, alig fér zsebbe.
Az AD nyilván hogy sokkal jobb, de csak ha megfelelően csinálják. A Play-en például IPS képernyővel nem az igazi, és mivel nem figyeli rendesen az érzékelőket, csomószor magától felvillog, amikor meg szeretném látni, akkor nem.
Az ujjlenyomat olvasótól is sokat várok amúgy, mert most elég lassú, hogy AD > feloldási minta. Jobb lenne egy gyors lépésben.
-
enigmawutash
tag
Amúgy jogos bár nekem az tetszik benne hogy opcionális a koncepció tehát az a plusz aku ott lehet a táskádban és csak akkor használod ha kell és nem kell kábelezni meg hasonlók amolyan powerbank alternatíva s ha nem kell akkor meg ott van a telefon szűzen.
Amúgy designnal én sem vagyok maradéktalanul megbékélve
@sheratan: Jah és szerintem amúgy a moto display jobb mint például ezek a mai always on megoldások
-
viano
aktív tag
Úgy tűnik kicsit sikerült még alá is becsülnöm a méreteket . . .
Tehát a Moto Z- nél
5,2 + 6,2 = 11,4 mm vastagsággal, .......... 221 g összsúly mellett
sikerül összehozni a 4800mAh akkukapacitást.Összehasonlításként az
ASUS ZenFone Max -nak 5000mAh akkuhoz
kb. 10 %-kal kevesebb elegendő, úgy vastagságban, mint súlyban
( 10,55mm, 202 g).Ekkora súlykülönbség, azért nem elhanyagolható, ha zsebben cipeli az ember, vagy egy hosszabb beszélgetésnél.
Tudom, hogy geekéknél ez nem alternatíva, de a QHD minden valószínűség szerint bőven fog majd annyit a Moto Z-n, hogy side-by-side performance-ban - a hétköznapi használatra vonatkozóan - könnyen partiban lehetnek.
Azért kíváncsi leszek, ki fog mindezért még 2x, 3x -os árat is kifizetni.
-
micafighter
nagyúr
Az nem baj ha leírod a véleményed, de ugy látom annyira nem érdekel a téma hogy utána se nézel hogy helyes adatokat irsz-e, de még az itteni kommenteket se olvasod el mind, így összességében nem értem minek kommentelsz. Ez egy szakmai fórum lenne vagy mi a szösz, nem az index kommentek, de lehet nekem vannak magas elvárásaim, na mindegy. Csak hogy pontosítsunk 3500 mah az a 6,99, és QHD.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest