- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Ha 700 lesz a telefon akkor él a korábbi kommentem, hogy az egész egy dupla bőr lerántása lesz semmi több. Jogos és talán stratégiailag nyerő az lenne a Motonak ha végülis felsőkategóriás spec-t eladna olyan 500 körül jóval a konkurencia alatt és akkor aki akar szenvedjen a 2600as akkuval aki meg nem akar az végül vesz kiegészítőt és annyi lesz a telefon mint a konkurencia. Tehát az elejétől fogva vehetett volna S7 edge-t
-
edward2
addikt
válasz
#16820480 #137 üzenetére
Szerinted az a filléres BT adapter hogy fog szólni. Tehát logikus hogy a 200+ ezer forintos telefonom jó minőségű DAC-ja helyett használjak egy filléres BT-ot.
Nálam meg pont fordítva van. Zenét hallgatok és a navi meg kussoljon. Látom hova kell mennem.
Ebben is sok igazság van.
-
edward2
addikt
válasz
#16820480 #93 üzenetére
Aha. És akkor kocsiban ahol megy navi meg zene és 3.5mmen megy át a zene az aux-ra akkor hogy töltöm a telefont? Vagy max csak 1 órát navizzak? Vagy vegyek egy újabb kiegészítőt?
Én azt nem értem, hogy ezzel a vékonyítással mit értek el? Értem, hogy nincs egy alapvető csatlakozónk amire a fél világ épít. Értem, hogy szép vékony és hozzá olyan szép vékony is lett az akksi... Ja vegyek hozzá kiegészítőt amitől olyan vastag lesz mint egy normális telefon...
Szánalom.
(motonak fantasztikus húzás. alap telefon lesz 600 euró aztán megvehetem a telefon másik felét további 100-150 euroért és végül jól átvertek mert vehettem volna 600ért élből egy teljes telefont...)
-
edward2
addikt
Vicc, hogy a oneplus kihagyta az nfc-t az egész techvilág felhördült sőt azóta is ezt emlegetik minden opt topikban. Na erre a moto kihoz egy telefont 3.5mm dugó nélkül és bevédik.
Csak a mihez tartás végett: az előbbit az emberek töredéke használja az utóbbit az emberek töredéke nem használja. Valamit kvára nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest