- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
makosrepas
tag
Elhiszem. Én is arra vártam, aztán láttam, hogy csak a Verzion szolgáltató kapja. Voltam november elején az USA-ban, rögtön be is mentem megnézni egy Verzion-ba, de látva a specifikációt a sávokról, nem vettem. Viszont tuti idegbajt fogok kapni, ha pár hónap múlva úgy döntenek, hogy mégis lesz EU-s verzió.
-
SL-27
tag
válasz
makosrepas #321 üzenetére
Remek
Én egy hónapja használom, és imádom
Ne tudd meg, mennyire akartam a FORCE-otKellemes Ünnepeket... aki olvassa
-
makosrepas
tag
Én olvasom
Csatlakoztam újra a Motorolások táborához.Az Expansystól vettem egy Moto Z-t, EU verziót, ami tegnap meg is érkezett. (Sajnos a Force csak az USA-ban van, és a használt frekvenciák miatt, az LTE itthon nem lenne jó) EU-s, azon belül francia, 2 sim-es (illetve 1 sim, 1 sdcard). -
SL-27
tag
Hátha olvassa még valaki
2016. december 10-én (szombat) megérkezett a Z-re a Nougat 7.0.
-
SL-27
tag
válasz
micafighter #317 üzenetére
Mivel a Z Force nem kapható (legnagyobb sajnálatomra), ezért maradt a sima Z.
(Expansys, UK model) -
SL-27
tag
Minden fillért megért (vagy eurót - Expansys, UK model)
Gyönyörű, sokat bír és számomra minden téren kielégítő.
Aki tervezgeti a vásárlást, ne habozzon.Megjegyzés: éppen kifogtam, hogy a font gyengült
-
actival63
aktív tag
-
Reggie0
félisten
Moto Mods MDK-t rendelt mar valaki?
-
rdt89
addikt
720 dollárért előrendelhtő elég sok helyen a droid force verzion, valamint a z force verzióról, már van teszt is. Várom, hogy mérséklődjön az ára és már ruházok is be rá, nagyon megszédített.
-
ghiottone
nagyúr
Z Play - 3,5 jack és usb type c.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
micafighter #306 üzenetére
Ne csigázz, jöhet
a német Motorola nekem csak sima értesítést dobott a Z-ről.
-
rdt89
addikt
válasz
micafighter #306 üzenetére
Esetleg a Z Force-ról nem írt valamit neked?
-
rdt89
addikt
Szeptember 16 a megjelenési dátum, 599 dollár lesz a sima Z, még 699 dollár a Z Force, mely elég jó nyitó ár.
Igazoló linkEl lehet kezdeni gyűjteni, vagy várni, még a bevezető ár után mérséklődik.
-
ghiottone
nagyúr
A Kínában bemutatni tervezett Moto Z-n a Lenovo UI lesz valószínűleg.
Holnap a "verizon only" Z Droid és Z Droid Force-t mutathatják be, aztán jöhet a szeptember és akkorra talán megérkezik a Z Play is.
Én várok vele még, de tuti, hogy be fogok szerezni egyet a 3 közül - valószínűleg Play-t, mert az lesz a legolcsóbb + a 3Gb ram a snapdragon 625-ös chippel számomra bőven elég és a modularitás ebbe is benne lesz. Csak dual simes verziót is adjanak ki belőlük itt EU-ba.
Most épp egy G4 Plust használok pár napja és sokat fejlődtek, gördülékenyebb a rendszer, mint az X Play-en volt, remek a kamera, kitűnő az ujjlenyomatolvasó, jó az aksiidő. Igaz csak 2GB rammal szerelt, de jó teló lett. -
rdt89
addikt
válasz
micafighter #300 üzenetére
Akkor reméljük egységes lesz, így a külföldről rendelésnél se kell aggódni, mint a Lenovo-nál, mert akkor nem kell kivárni a Szeptembert, mert addig nem tudok várni, csak emellett voksoltam végül.
-
rdt89
addikt
válasz
micafighter #298 üzenetére
Erre voltam kíváncsi köszönöm szépen!
CN az a kínai verzió, már mint a Z2 Pro-nál van a ROW (ez a globális), CN (kínai), és mivel ez is Lenovo azt hittem itt is így jelölik. Kíváncsivá tett ez a Moto Z Force nagyon, mert a Phab 2 Pro-t akartam nagyon, de ez tegnap előtt tűnt fel a leendő létezése és komoly gondot okozott, mert a Phab 2 pro is 499 dollár lesz, igaz gyengébb, de nagyobb kijelző, meg a Tango Project, de ez meg egy brutális és erőteljes vas. -
rdt89
addikt
Sok helyen írják a július 14-et bemutatásra, persze nem globálisan, hanem Usa ha jól tudom. Akkor azt berendelve vajon CN vagy globális lesz? Valaki fog rendelni a készülékből, vagy kivárja a szeptemberi global leleplezést?
-
micafighter
nagyúr
válasz
MrPetya19 #292 üzenetére
Itt amúgy a telefon hivatalos bejelentéséből az a rész, hogy mikor/hol lesz elérhető: https://youtu.be/MBgQLraVGJQ?t=1h34m57s
-
micafighter
nagyúr
válasz
MrPetya19 #294 üzenetére
Amugy a verizonos is gyárilag kártyafüggetlen, amikor elmentem USA-ban a t-mobile-hoz hogy cseréljék ki a simkártyámat kisebbre hogy a droid turbo-t ki tudjam próbálni, hülyének néztek, mert t-mobile GSM, verizon meg CDMA, na meg amúgy is azt hitték nem "unlocked" telefon, aztán mikor látták hogy megy, leestek az állak
Azért müködött mégis mert a droid turbo kombatibilis CDMA-val és GSM-el is, CDMA-s droid turbo-ban is van sim kártya hely mert CDMA-n is kell sim a 4G-hez, igy annak a simnek a helyére téve a t-mobileos simmel simán ment, és azóta itthon is simán megy a telenoros kártyámmal. Valoszinüleg ezek változatlanok lesznek a verizonos Force-ban is.
-
válasz
micafighter #293 üzenetére
De a Turbo 2 már nem.
-
válasz
micafighter #291 üzenetére
Ez még mindig az USA-ra vonatkozik szerintem, főleg a Force-al kapcsolatos rész.
-
micafighter
nagyúr
10.-ei androidcentral-os cikkből:
,,Droid Edition and Moto Z Force Droid Edition are world exclusives for the launch of this family — so Verizon will be the only place to go for a Moto Z until the fall when the line expands. Further, Motorola says there won't be an unlocked version of the Moto Z Force ... only an unlocked Moto Z."
Én úgy tudtam eddig, hogy csak nem volt szó global Z Force-ról, de ezek szerint nem csak ennyi, hanem konkrétan azt mondták, hogy nem lesz
Azért a remény hal meg utoljára.. Ha más nem, beszerzem USA-ból verizontól, de jobb lenne ha szolgáltatótól független lenne a telefon szoftvere, mert ha nem független, akkor általában sokkal később kapja meg a frissitéseket (ha egyáltalán megkapja) és a szolgáltató kókányolhat rajta (bloatware, funkciók kivétele)
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #288 üzenetére
A Verizonos verziók még júliusban jönnek, a szeptemberi az a globális bevezetés lesz (illetve a Force nem biztos, hogy jön globálisan).
A kamera mod érdekes, de elég batárnak tűnik. Meglátjuk mit tud majd produkálni.
-
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #286 üzenetére
Szeptemberig szerintem nem lesz sehol, azért az nem most van még
-
enigmawutash
tag
Beszéltem egy Lenovos promoterrel és mondta ,hogy volt náluk egy céges rendezvény ahol kb 2 percig látthatott és foghatott egy moto z-t
Elmondása szerinte nagyon szép bár nem volt ideje rendesen kitesztelni de arról beszélgettem vele hogy simán elképzelhető hogy itthon is lesz hamarosan a szolgáltatóknál
bár többet nem tudott erről mondani akkor is yuppieehála a Lenovonak megint lehet itthon kapni moto-t.
Én nagyon örülnék))
-
TTTotya
senior tag
Legalább itt a praktikus bővíthetőséget próbálták szem előtt tartani, nem úgy, mint a buta LG-sek
-
törölt tag
válasz
ghiottone #278 üzenetére
Mondjuk az S7-en nem valami takarékos rendszer van, ott fogy is az akksi. HTC10-et is néztem amúgy, mint lehetséges következő telefon, de azért még jóval magasabb az ára, mint amit szívesen kifizetnék. De amúgy attól tartok én is, hogy nem lesz valami acélos sajnos
Amúgy az első generációs X-ben nem 2300-as akksi volt? Mintha a második generációra csökkent volna le, ami elég megosztó lépés volt akkoriban.
-
törölt tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #274 üzenetére
Remélem, hogy 3000+-os lesz az aksi és nem lesz max. 7-8mm a teló vastagsága. Az első Playbe pont az volt a jó, hogy kézbe simult a középen vastagodó kialakítása miatt. Nekem csak a vízálló modul és egy fa hátlap kellene.
2mm-be 1000mah - álmodozzunk, hátha valaki megoldja. -
törölt tag
válasz
ghiottone #273 üzenetére
Én annak is örülnék, ha mondjuk a Z méretét hozná 7mm-ben hátlappal, és leglaább egy 3000-es akksival, meg mondjuk 150g-ig bezárólag. De attól tartok, hogy annál nem fognak erre gyúrni, hogy vékony is legyen, aztán megint lesz vagy 10mm, aztán tegyél még rá modot
Amúgy a kétféle akksi mod az hogy fog kinézni? Mert az a 2200-as elég vaskos, olyat nem annyira szívesen használnék hozzá, és elég is lenne szerintem +1000mAh, csak legyen meg mondjuk 2mm-ben
-
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Arról lehet tudni valamit, hogy víz/porálló lesz-e? -
ghiottone
nagyúr
Árral kapcsolatban, ha ez igaz , akkor Kínában 455 USD lesz átszámolva a Z ára, és 808 USD a Z Force a 2200-as Battery moddal.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#16820480 #257 üzenetére
,,Android 6.x alatt elvileg megformázhatod úgy a kártyát, hogy egyben lássa a belső tárhellyel. Nekem is így van most az X Play-en."
Pontosan fogalmaztál, mert az elvileg-en van a hangsúly. Úgy vártam a 6.x frissítést az LG G4-emre mint kisgyerek a karácsonyt, bár az is 32 GB, de abba van SD kártya hely ugye, és ezzel a formázással bővithetném a belső tárhelyet. Magában az Androidban ez a funkció be van épitve, de minden gyártó maga dönti el, hogy melyik készülékeiknél engedélyezi ezt a funkciót. A gyártó mellett a szolgáltató is belepiszkálhat, USA-ban pl verizon tele teszi bloatware-el a telefonokat, és a frissítések is más csartonán mennek.
Kb úgy néz ki most az Android frissítés, hogy Google frissiti az Android fő verziót, ha a gyártó frissiteni akarja a telefonját, akkor megcsinálja ebből a frissitést, és ha kártyafüggetlen (pontosabban szolgáltatótól független. Pl a verizonos G4-em is kártyafüggetlen, de nem szolgáltatófüggetlen, mert Verizonon keresztül kapja a frissitéseket) a telefonod akkor megy rá a frissités, ha nem kártyafüggetlen (szolgáltatófüggetlen), akkor pedig a szolgáltató is beléphet, tehát a verizon-os példánál pl a gyártótól megy a frissités a verizonnak, ami még telelöki a saját dolgaival, és ez után kapod meg.
Ez egyrészt piszok lassú, másrészt pedig ha az LG vagy a szolgáltató úgy dönt, hogy nem teszik bele, vagy kiveszik xy funkciót a telefonból, akkor megteszik.
Nekem Verizon-os LG G4-em van. Hibátlanul müködik Magyarországon, de a szoftverfrissités a Verizonon keresztül megy. Frissül a telefonom, az emlitett 6.x frissitést is megkapta, de az emlitett formázási funkciót kivette a Verizon. Úgy tudom a kártyafüggetlen (szolgáltatófüggetlen) "global" verziójú LG G4-ben benne van ez a funkció.
Másrészt még az 5.x-el bejött egy korlátozás az androidba, ami szintén a gyártótól és a szolgáltatótól függ, hogy használják. Ez egy opcionális funkció, amivel vagy élnek a gyártók és a szolgáltatók, vagy nem. Nekem a Sony Xperia Z3 Compact-omnál (Magyaro-n vásároltam, kártyafüggetlen, szolgáltatótól mentes) a Sony úgy döntött, hogy csak a saját gyári programjával tudok az SDkártyára másolni fényképeket, videókat stb, az én kedvelt fájlkezelő alkalmazásomnak ahhoz se volt jogosultsága a Sonynak és az Androidnak hála hogy az SDkártyán egy mappát létrehozzon. Másolni szintén nem tudtam. Mondanom se kell a Sony gyári programjából 1000 funkciót hiányoltam, plusz a képeket, videókat is kész szenvedés volt átmásolni SD kártyára. Telefon beépitett tárhelye 16 GB, ebből szabad kb 11GB. Rátettem 2 játékot és tele lett a tárhely, a képeket, videókat meg szenvedés volt átrakni az SD,re. Azt a telefont is imádtam, ez volt az egyetlen ok amiért megváltam tőle.
Bocs a hosszú OFF hsz-ért, de gondoltam kifejtem mire gondoltam az alatt, hogy
,, SD kártya jó dolog de nem helyettesiti a belső tárhelyet semmilyen mértékben jelenleg Androidon"
A Moto Z ugye kártyás lesz, de én a fentebb leirtak miatt mindneképp a 64GB-set fogom megcélozni.
-
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #255 üzenetére
Jól emlékszel.
akkor kimaradt a moto vásárlás. Most nem fog. Remelem a force nem lesz horror draga.
-
törölt tag
válasz
micafighter #255 üzenetére
Android 6.x alatt elvileg megformázhatod úgy a kártyát, hogy egyben lássa a belső tárhellyel. Nekem is így van most az X Play-en.
joey20: Lehet BT fülst is használni vele majd. Meg gondolom biztos lesz valami elosztó is, aminél be tudsz dugni külön fülest és USB kábelt is. Nem mondom, hogy nincs olyan helyzet, amikor hátrányt okozhat, de általában szerintem meg lehet oldani azért.
-
micafighter
nagyúr
Emlékszem hogy neked is ez volt a kiszemelt
Nekem sikerült egyet beszerezni, nagyok voltak az elvárásaim, de mindet teljesitette
egyetlen ok miatt akarom most lecserélni, mert 32GB verzióm van és ez nekem sajnos nem elég (most attól teljesen függetlenül hogy bővithető-e. SD kártya jó dolog de nem helyettesiti a belső tárhelyet semmilyen mértékben jelenleg Androidon. Mai napig visszasirom a Oneplus One 64GB-jét, hogy nem volt a belső tárhelye sem ketté osztva hanem egybe kezelte (mondjuk a moto is egybe kezeli hála az égnek) és akár 54 GB-nyi alkalmazást is pakolhattál rá ha akartál, meg amilyen egyszerüen kezelte az OTG-t.
A Ballistic Nylon hátlap amugy valami eszméletlen jó, ha lesz a Moto Z-hez ilyen hátlap, én mindenképpen csak ajánlani tudom, nagyon kellemes a tapintása és stabil a fogása, tok nélkül használom miatta a telefont (pedig itt egy rakat tok), mert sokkal kevésbé csúszik a Ballistic Nylon mint a tokok. Arról nem is beszélve hogy eléggé prémium, hasonlót én se láttam még, de az ismerőseim is csak néznek hogy ez miez a telefon hátulján
(#254) madgie akkor megnyugodtam
Emlékszem még a Galaxy S2-őm 1650 mAh-s akksijára, ami akkor még nagynak számitott
Azóta nyilván nőtt a fogyasztás is a kapacitás mellett, de az átlagos üzemidő is folyamatosan nő szerencsére.
-
madgie
titán
válasz
micafighter #251 üzenetére
"Kiváncsi vagyok Galaxy S6 Edge-nél is ment a sirás a 2600-os akksi miatt? "
Ment, megy is. Merül, mint a kő
-
törölt tag
Amilyen hardver van amúgy benne, várható a 700$ árazás, gyakorlatilag ez most a flagship ár, mindegy, hogy milyen gyártótól. Sd820, 4GB, QHD úgy látszik ennyi a piaci ára.
Azért reménykedtem benne, hogy befér olyan 5-600 környékére, de nem meglepő a 700 sem, ahogy a modulok áránál is hasonlóra számítottam.Duliee:
Mondjuk ez a topik teljesen jó még szerintem, a HTC 10 topik olvashatatlan. Eddig a konkurencia keménymagjával ment a flémelés, most meg hogy van 1-2 embernek, jöhet majd a milyen tokot/fóliát tegyünk rá oldalakon át. -
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #251 üzenetére
Wow droid turbo, mennyire akartam egy olyat...
remelem a Z sorozat lesz a következő moto-m.
-
micafighter
nagyúr
Kiváncsi vagyok Galaxy S6 Edge-nél is ment a sirás a 2600-os akksi miatt? Abból is egész jó üzemidőt hoztak ki. Megértem egyébként, nálam a 3900-as akksi volt az egyik fontos szempont amiért a jelenlegi Droid Turbo-mat beszereztem.
Amugy az S7 Edge-vel nekem az a bajom, hogy nálunk csak a 32GB verzió kapható (thx Samu), az meg nekem nem elég. Ott az S6 Edge 128 GB, tökéletes lenne, még az ára is rendben van, de az meg nem vizálló. Lehet nekem nagyok az elvárásaim, de már jópár éve kész a Hz0 & Liquipel .-hez hasonló nanotechnológiás megoldások, jó lenne ha használnának mások is minimum egy ilyen védelmet legalább a csúcskészülékeknél, ha már nem tervezik vízállóra a legdrágább telefonjaikat.
(#250) _ghiottone akkor ugyanaz jutott eszünkbe
-
-
edward2
addikt
Ha 700 lesz a telefon akkor él a korábbi kommentem, hogy az egész egy dupla bőr lerántása lesz semmi több. Jogos és talán stratégiailag nyerő az lenne a Motonak ha végülis felsőkategóriás spec-t eladna olyan 500 körül jóval a konkurencia alatt és akkor aki akar szenvedjen a 2600as akkuval aki meg nem akar az végül vesz kiegészítőt és annyi lesz a telefon mint a konkurencia. Tehát az elejétől fogva vehetett volna S7 edge-t
-
törölt tag
Hova tűnnek innen a hozzászólások?
Semmi, én voltam hülye... -
viano
aktív tag
A részletek:
. . .
(Unfortunately, the LG G5 was priced rather prohibitively when bundled with certain modules and add-ons,)and Motorola is about to make the same fatal mistake.
At least on Verizon stateside, where the Z and Z Force will launch first under Droid branding, all signs point to prospective buyers needing a small fortune to get on the modular bandwagon.According to one eagle-eyed Big Red subscriber, which managed to grab
screenshots of My Verizon app slip-ups,
- the Insta-Share Projector Moto Mod shall cost a whopping $300.
- Meanwhile, the TUMI Wireless Charging Power Pack is purportedly priced at $100,
- and the standard Power Pack will set you back $90.
- A glitzy Kate Spade Style Shell looks ready to go for $80,
- as does a JBL SoundBoost Speaker Moto Mod with a built-in kickstand.Assuming the Moto Z Droid itself is slapped with a $700 recommended retail price, purchasing it alongside the lot of the aforementioned accessories will have you cough up nearly $1,300.
Not cool, Lenovo, definitely not cool, Verizon!
(szerkesztés, kiemelés tőlem)Mire is céloztam a #168 "már-két-ing"-es hsz-ben korábban . . .
Áhhh . . . tényleg nem úgy néz ki, mintha magasan hoznák a formát.Egy "glitzy Kate Spade Style Shell" hátlap 80 dodóért végülis ajándék.
igaz, hogy ennyiért van egy Moto E 2nd is . . . -
törölt tag
Arra leszek még kíváncsi, hogy a rezgő mód továbbra is inkább hápog-e, mint rezeg. Remélem ezt is megoldották már normálisan, mert így képtelenség néma módban használni a készüléket, főleg ha valami asztallapra teszem le.
-
Xaels
félisten
[link] basszus.
-
SL-27
tag
Egy átlag felhasználótól...
Sokaknak igazat lehet adni... de általában minden vélemény az első benyomásra támaszkodik. Ez is érthető.
Minden képlékenySzerintem ez egy nagyon mutatós telefon lett (persze feketében)! Maradok Moto(rola) márkahű, bármennyire is átgyúrták a brandet. Egy Moto Z Force bambusz hátlappal (vagy natúr fa) + 1 Power Pack, nagyon elfér majd nálam. Alig várom a hazai beharangozót...a remény hal meg utoljára.
Ha azt nézzük, hogy még mindig egy Motorola RAZR HD-vel a zsebemben rohangálok, az új készülék erős váltás lesz. Főleg, hogy a mostanin már egy ideje a Cyan...miáú-rendszer fut...heti frissítéssel. Döcögve
-
MartOOn
addikt
Es a zenfonod a bika akksin kivul mit is nyujt még? Van hozza barmilyen kiegészítő ami tobb mint egy szilikon tok? Faxert rugozol azon a qrva akksin amikor minden egyes tetves modban van akksi pluszban es itt a modularitas a lenyeg nem az hogy 3 napig ne kelljen tolteni.
Vagy forditsuk visszajara, mit ér a zenfone a bika akksijaval ha nem tudom kb semmire se használni? Kamera? Kuka. Zenei resz? Kuka. Rendszer? A Moto majdnem stock droidjahoz kepest szinten kuka. Akkor meg mit vagdalkozol itt azzal a kozepkategorias tucatjoszaggal?
Majdha a zenfone nem 11 féle tipussal 'probalja' lefedni a piacot hanem szembenez a jövővel akkor majd lesz ott is modularitas... 3-4 ev múlva. Talan.En pl siman elhasznalgatnam a sima Z-t is egy egyszerű hatlappal. Ha kell a nafta majd rádobok valamit vagy feltoltom. Viszobt en a force-szal szemezek amihez ugye nem kell plusz akksi h kibirja a napot + modularisan bővíthető. Jajjdeszarmárkomolyan...
-
törölt tag
Nekem az X Play simán megy két napot, néha többet is akár. Ez is simán fog egy napot menni az alap akksival.
Arról nem is beszélve, hogy fele olyan vastag: [link] Ez alapján én amúgy úgy látom, hogy a kmaerával együtt értendő az 5,19mm, tehát hátlappal együtt, ahogy a Z Force is hátlappal 6,99mm. Igen, lehetne ez is 7mm és akkor nem kellene kompromisszumot kötni, de így sem lesz vészes. Amúgy az is komoly, hogy 136g a telefon magában, az elég jó azért. Az X Style-ban egy vacak SoC volt, azért a mostani felhozatal sokat fejlődött.
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy ennél mennyire lesz probléma a vékonyság miatt az esetleges meghajlással, remélem megoldják ezt is normálisan.
-
-
viano
aktív tag
Itt az akkukapacitás volt az összehasonlítási alap, ha esetleg egyedül nem sikerült rájönni . . .
Értő olvasás, hmm?Ilyen NULLA információ értékű tipikus . . . kommentek helyett meg
nyugodtan meg lehet nevezni más alternatívákat.Igaz az már egy kicsit melósabb, mert pár dolognak utánna is kellene nézni.
Sokkal egyszerűbb belekötni a másikba, meg beböffenteni a topikokba. LOL
-
viano
aktív tag
válasz
#16820480 #217 üzenetére
"Igen, csak a Z-nél választhatsz, hogy ráteszed-e azt a plus tömböt, vagy sem."
Ez a "választhatsz" inkább csak elméleti lehetőség,
szerintem 5,5" QHD nem vállalható 2600mAh akkuval, ha meg úgyis magaddal kell vinned . . .
Én még emlékszem, miért nem vállalta be legnagyobb Moto-szakértőnk sem az X Style-t.A másik oldala a dolognak, hogy 7mm-be már jóval több is belefér (erre pont a Z Force a legközelebbi példa) mert ki fogja ezt a telót hátlap nélkül használni, szerintem senki.
Akkor még nem beszéltünk az árazás miatt is belépő egyéb alternatívákról a 7mm környékén.
-
-
jacis
nagyúr
Egyébként mikortól lesz kapható a Z család két tagaja mert arról nem nagyon találok infókat?
-
enigmawutash
tag
válasz
#16820480 #217 üzenetére
Van az áruházban non root pie én már nagyon régen ezt használom és bevált
[link]
kicsit be kell állítani én például a csak a három vezérlő gombot osztottam rá ki plusz hosszannyomva a legalsót húzódik le a notibár
[kép]@MartOOn: igaz kösszi majd igyekszem. Eddig read-only modeban voltam nagyrészt nem is vagyok olyan nagy fórumos de most majd figylek rá
-
jacis
nagyúr
válasz
enigmawutash #193 üzenetére
Ez nagyon nagy. Ezért akartam Lumia 950XL-re váltani de a wp hanyatlása miatt nem tettem meg. Most meg itt van ez.
Maga a telefon is brutál szép és van egy csomó valóban hasznos modul is hozzá -
MartOOn
addikt
válasz
enigmawutash #216 üzenetére
Meg az hogy megtanulunk mobilról IS linkelni. Évek óta telefonrol tolom itt es nezd vissza hány száz linket dobtam be helyesen, mobilról ez nem csak rád vonatkozik természetesen, az utolsó 2 oldalon vagy 3 ilyen "Link" van.
Persze kicsit tokolosebb mobilról (asztali nezetben) linkelni de hidd el a jo hosszu linkeket, amik nem fernek ki egy sorba, mobilról szinte lehetetlen kijelolni es igy megnézni is. Viszont agyér görcsöt okoznak. Amugy gratulálok a rangodhoz. Legyen még jo sok éved itt. -
törölt tag
Igen, csak a Z-nél választhatsz, hogy ráteszed-e azt a plus tömböt, vagy sem.
enigmawutash: Hát, talán a pie control jó lenne, de ahhoz nem kell root, vagy valami? Amúgy tokot még a Play-re biztos nem teszek, akkor batár lenne tőle
Már így is túl nagy, alig fér zsebbe.
Az AD nyilván hogy sokkal jobb, de csak ha megfelelően csinálják. A Play-en például IPS képernyővel nem az igazi, és mivel nem figyeli rendesen az érzékelőket, csomószor magától felvillog, amikor meg szeretném látni, akkor nem.
Az ujjlenyomat olvasótól is sokat várok amúgy, mert most elég lassú, hogy AD > feloldási minta. Jobb lenne egy gyors lépésben.
-
válasz
enigmawutash #214 üzenetére
Akkor most már tagkent jar az is, hogy szerkeszd egy hozzaszolasba a mondandokat
-
enigmawutash
tag
Taggá kommenteltem magam itt XDD oké lehet kicsit belelkesedtem
-
enigmawutash
tag
Amúgy jogos bár nekem az tetszik benne hogy opcionális a koncepció tehát az a plusz aku ott lehet a táskádban és csak akkor használod ha kell és nem kell kábelezni meg hasonlók amolyan powerbank alternatíva s ha nem kell akkor meg ott van a telefon szűzen.
Amúgy designnal én sem vagyok maradéktalanul megbékélve
@sheratan: Jah és szerintem amúgy a moto display jobb mint például ezek a mai always on megoldások
-
válasz
enigmawutash #207 üzenetére
Vmiert behulyult a PH... Most mar jo lett
UI temakor: a Lenovo VibeUI kezd inkabb stock feluletu lenni.
-
enigmawutash
tag
válasz
#16820480 #208 üzenetére
Amúgy megértem mert nekem is szimpatikus például a 2016os samsung a3.
De volt z3 compactom és ott jöttem rá hogy a gépelési esemény jobb a nagyobb kijelzőn.
Én a pie controlt használom és azzal kényelmesen meg tudom oldani a noti lehuzását valamint ajánlom a supcase tokokat azoknál meg nagyon kényelmes és biztos a fogás -
viano
aktív tag
Úgy tűnik kicsit sikerült még alá is becsülnöm a méreteket . . .
Tehát a Moto Z- nél
5,2 + 6,2 = 11,4 mm vastagsággal, .......... 221 g összsúly mellett
sikerül összehozni a 4800mAh akkukapacitást.Összehasonlításként az
ASUS ZenFone Max -nak 5000mAh akkuhoz
kb. 10 %-kal kevesebb elegendő, úgy vastagságban, mint súlyban
( 10,55mm, 202 g).Ekkora súlykülönbség, azért nem elhanyagolható, ha zsebben cipeli az ember, vagy egy hosszabb beszélgetésnél.
Tudom, hogy geekéknél ez nem alternatíva, de a QHD minden valószínűség szerint bőven fog majd annyit a Moto Z-n, hogy side-by-side performance-ban - a hétköznapi használatra vonatkozóan - könnyen partiban lehetnek.
Azért kíváncsi leszek, ki fog mindezért még 2x, 3x -os árat is kifizetni.
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #204 üzenetére
Hát, már fél éve van X Play, és ugyan megszokható, de ahányszor kezembe kerül egy kisebb, mindig érzem, hogy sokkal kellemesebb. Ezt már rengetegszer ejtettem el (szerencsére főleg ágyban), mert nincs rajta jó fogás a széleken, ha nem markolsz alá rendesen, akkor simán kiesik a kezedből, nem érem el az értesítési sávot fogásváltás nélkül, stb.
Bár a Z-k vékonyabbak lesznek, ami talán segíthet, viszont nagyobb az alapterületük az X Play-nél, ami meg pont rosszabbá teszi a fogást.Amúgy nagyon tetszik a bemutató alapján, csak tényleg miért ilyen nagy?!?!
Illetve a hátlapoknál előt látom, ahogy telemgy majd kosszal a hátlap alatti rész, agy esetleg a rések, ha lesznek. Bára fa mintázatú hátlapok így is nagyon tetszenek. Illetve az új kamera app is szuper, végre van benne manuális mód is (kíváncsi vagyok, hogy már rendesen menti-e a képeket, vagy még mindig úgy van, hogy ha a zárképernyőről indítom, akkor a Camera roll mappába, amúgy meg a Camera mappába teszi őket). Illetve az új AD is tetszik, bár abból nem sokat mutatott a videón. -
Valaki spammeli a topicot ?
Már az 5. ertesitot kapom ...
-
enigmawutash
tag
Egyik ismerősöm vett egy lenovo tabot és szintén gari idő után valahogy elszállt az egész rendszer azóta papírnehezék .Van egy teloja is szintén Lenovo amivel elégedett akkumulátoros üzemidőben jó nagyon csak nekem nem tetszik a Lenovo ui de ez persze egyéni ízlés... még anno olvastam valahol hogy lehet egyesítik a Lenovo és a moto ui-t de h'Istennek nem. Akkor nagyon rinyáltam volna
Szerintem a Lenovo egy hulladék
nayo nem ez így nem igaz csak hiányzik belőle az elegancia és az egyediség -
enigmawutash
tag
válasz
#16820480 #202 üzenetére
Amúgy régen én is kötöttem az ebet a karóhoz és például volt olyan is hogy egyszerre volt az első (4.7) és a második generációs(5.2) moto x és jobban szerettem a kisebbet...de aztán jött egy Lg g4 és megszoktam a nagyobbat. Igazából mostmár simán beleülnék egy v10be is..
https://youtu.be/BUBmGItui4s
Amúgy itt látszik hogy milyen erős a mágnes a modsokon -
ribizly
veterán
válasz
enigmawutash #201 üzenetére
Nem azt írtam, hogy egy utolsó hulladék.
Én csupán arra szerettem volna utalni, hogy az ilyen "kisseb" gyártóknál talán jobban kijön a garancia időn túli meghibásodás. Jelenleg egy Samsung S3 LTE-t (2GB RAM van benne, ami kicsit időtállóbbá teszi és custom 6.0 van rajta) használok immár több éve, szóval nincs tapasztalatom az új hardverekkel, csak amit a környezetemben látok... -
törölt tag
válasz
enigmawutash #193 üzenetére
Érdekesek ezek a dokkolós ötletek, ha tényleg felkapják az emberek, akkor jól sülhet el (az Attrix elég gyenge volt, és mostanig a Continuum, meg Ubuntu telefon is bukott ötltnek tűnnek). De továbbra is az a gondom a dologal, hogy túl nagy tepsi
Jobban örültem volna egy 5,2"-os képernyőnek.
-
enigmawutash
tag
Az árakról :
http://www.techupdate3.com/2016/06/moto-z-and-moto-z-force-price-details.html?m=1Muteromnak vettem egy lenovot és du booster meg CCleaner beépítve gyárilag... Hát ezek miatt nem szeretem a Lenovot jah meg az ultra színes Apple/miui launcher sem az igazi
Nekem is megvolt kb az összes Milestone/droid széria kivéve a 3 és olyan még egyik gyártóval sem volt, hogy többször megvettem ugyanazt a modellt csak a motonál
3x első genes moto x és 2x a 2014es nem tudom valahogy hiányoznak egy idő után
És nekem sem volt soha bajom velük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest