- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amilyen hardver van amúgy benne, várható a 700$ árazás, gyakorlatilag ez most a flagship ár, mindegy, hogy milyen gyártótól. Sd820, 4GB, QHD úgy látszik ennyi a piaci ára.
Azért reménykedtem benne, hogy befér olyan 5-600 környékére, de nem meglepő a 700 sem, ahogy a modulok áránál is hasonlóra számítottam.Duliee:
Mondjuk ez a topik teljesen jó még szerintem, a HTC 10 topik olvashatatlan. Eddig a konkurencia keménymagjával ment a flémelés, most meg hogy van 1-2 embernek, jöhet majd a milyen tokot/fóliát tegyünk rá oldalakon át. -
micafighter
nagyúr
Kiváncsi vagyok Galaxy S6 Edge-nél is ment a sirás a 2600-os akksi miatt? Abból is egész jó üzemidőt hoztak ki. Megértem egyébként, nálam a 3900-as akksi volt az egyik fontos szempont amiért a jelenlegi Droid Turbo-mat beszereztem.
Amugy az S7 Edge-vel nekem az a bajom, hogy nálunk csak a 32GB verzió kapható (thx Samu), az meg nekem nem elég. Ott az S6 Edge 128 GB, tökéletes lenne, még az ára is rendben van, de az meg nem vizálló. Lehet nekem nagyok az elvárásaim, de már jópár éve kész a Hz0 & Liquipel .-hez hasonló nanotechnológiás megoldások, jó lenne ha használnának mások is minimum egy ilyen védelmet legalább a csúcskészülékeknél, ha már nem tervezik vízállóra a legdrágább telefonjaikat.
(#250) _ghiottone akkor ugyanaz jutott eszünkbe
-
törölt tag
Olyasmik a problémáim, hogy egy hordozható eszköz valamilyen szinten erősített kimenetét küldöd rá a valamilyen DSP beállítással egy olyan cuccra, aminél megint történik valami erősítés, DSP és aztán 6-8 különböző hangszórón landol az egész. Erre még jön a menetzaj, motorhang, esetleg melletted beszélgető emberek, forgalom zaja kintről, stb.
Nem fogod kihallani a minőségbeli eltérést ilyen rendszeren. Egy pár ezer forintos BT adapter már teljesen használható manapság, én sportra használok egy kb 6 ezer forintost, és tökéletesen elégséges. -
törölt tag
Szerzel egy filléres BT adaptert, és azzal kötöd rá, ha alapból nincs ilyen az autóban. Én amúgy kikapcsolom a kijelzőt navigáláshoz, úgyse azt nézem, hanem a hangutasítások alapján megyek, így meg szinte semmit nem fogyaszt, órákat navigálhatnék akksiról.
És leginkább pedig: ezeket pontosan előre lehet tudni, hogy mi hogyan működik. Ha ezek után megveszed, és nem tudod használni, akkor valóban átvertek, de nem az ő hibájuk leszjudas13: Ja, hogy a plus. Nálam az teljesen kimaradt, mert kb csak kicsit nagyobb kijelző, és annyi, a hardver azonos.
Mondjuk az 500 is elég jelentős áremelkedés az eddigi modelljeikhez képest
De SD820 miatt végülis ez is zászlóshajókkal versenyez, nyilván árban is úgy fog nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest