- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enigmawutash
tag
Beszéltem egy Lenovos promoterrel és mondta ,hogy volt náluk egy céges rendezvény ahol kb 2 percig látthatott és foghatott egy moto z-t
Elmondása szerinte nagyon szép bár nem volt ideje rendesen kitesztelni de arról beszélgettem vele hogy simán elképzelhető hogy itthon is lesz hamarosan a szolgáltatóknál
bár többet nem tudott erről mondani akkor is yuppieehála a Lenovonak megint lehet itthon kapni moto-t.
Én nagyon örülnék))
-
enigmawutash
tag
válasz
#16820480 #217 üzenetére
Van az áruházban non root pie én már nagyon régen ezt használom és bevált
[link]
kicsit be kell állítani én például a csak a három vezérlő gombot osztottam rá ki plusz hosszannyomva a legalsót húzódik le a notibár
[kép]@MartOOn: igaz kösszi majd igyekszem. Eddig read-only modeban voltam nagyrészt nem is vagyok olyan nagy fórumos de most majd figylek rá
-
enigmawutash
tag
Taggá kommenteltem magam itt XDD oké lehet kicsit belelkesedtem
-
enigmawutash
tag
Amúgy jogos bár nekem az tetszik benne hogy opcionális a koncepció tehát az a plusz aku ott lehet a táskádban és csak akkor használod ha kell és nem kell kábelezni meg hasonlók amolyan powerbank alternatíva s ha nem kell akkor meg ott van a telefon szűzen.
Amúgy designnal én sem vagyok maradéktalanul megbékélve
@sheratan: Jah és szerintem amúgy a moto display jobb mint például ezek a mai always on megoldások
-
enigmawutash
tag
válasz
#16820480 #208 üzenetére
Amúgy megértem mert nekem is szimpatikus például a 2016os samsung a3.
De volt z3 compactom és ott jöttem rá hogy a gépelési esemény jobb a nagyobb kijelzőn.
Én a pie controlt használom és azzal kényelmesen meg tudom oldani a noti lehuzását valamint ajánlom a supcase tokokat azoknál meg nagyon kényelmes és biztos a fogás -
enigmawutash
tag
Egyik ismerősöm vett egy lenovo tabot és szintén gari idő után valahogy elszállt az egész rendszer azóta papírnehezék .Van egy teloja is szintén Lenovo amivel elégedett akkumulátoros üzemidőben jó nagyon csak nekem nem tetszik a Lenovo ui de ez persze egyéni ízlés... még anno olvastam valahol hogy lehet egyesítik a Lenovo és a moto ui-t de h'Istennek nem. Akkor nagyon rinyáltam volna
Szerintem a Lenovo egy hulladék
nayo nem ez így nem igaz csak hiányzik belőle az elegancia és az egyediség -
enigmawutash
tag
válasz
#16820480 #202 üzenetére
Amúgy régen én is kötöttem az ebet a karóhoz és például volt olyan is hogy egyszerre volt az első (4.7) és a második generációs(5.2) moto x és jobban szerettem a kisebbet...de aztán jött egy Lg g4 és megszoktam a nagyobbat. Igazából mostmár simán beleülnék egy v10be is..
https://youtu.be/BUBmGItui4s
Amúgy itt látszik hogy milyen erős a mágnes a modsokon -
enigmawutash
tag
Az árakról :
http://www.techupdate3.com/2016/06/moto-z-and-moto-z-force-price-details.html?m=1Muteromnak vettem egy lenovot és du booster meg CCleaner beépítve gyárilag... Hát ezek miatt nem szeretem a Lenovot jah meg az ultra színes Apple/miui launcher sem az igazi
Nekem is megvolt kb az összes Milestone/droid széria kivéve a 3 és olyan még egyik gyártóval sem volt, hogy többször megvettem ugyanazt a modellt csak a motonál
3x első genes moto x és 2x a 2014es nem tudom valahogy hiányoznak egy idő után
És nekem sem volt soha bajom velük
-
enigmawutash
tag
Jah itt van a lapdock féle demó is :
https://androbit.net/mini/2334/pc_ve_alakithatoak_az_uj_moto_telefonok.html
Ezzel meg a continumnak állítanak szerintem használható alternatívát
-
enigmawutash
tag
jah és az megvan hogy 2017 közepéig a legjobb motorolamods készitője 1M$ kap
szoval nem aprózzák ela pocketnowpodcast-ben azzal poénkodtak ,hogy 3.5mm jack mod és bamm.. kész leghasznosabb Motomods
és zsebben az 1 misi
-
enigmawutash
tag
Bevallom nagyon féltem ettől az új korszaktól , nem akartam végignézni ahogy a Lenovo szépen lassan kinyírja ezt az ikonikus márkát mint annak idején a Microsoft a Nokiát
...de mindent összevetve tetszik ez az egész koncepció nagyon jól megcsinálták és én látok benne fantáziát és az hogy a Lenovo hozza ki az első
projecttangot is ha jól tudom kb 500$-érthmm lehet lesz még itt sok jóság (bár személy szerint utálom a Lenovot)
Nagyon város számomra
mindent aláírnék egy ilyenért kár, hogy egyhamar nem fog ide elérni. De hát ami késik az nem múlik csak vajon akkor majd mennyiért ?
Jó látni a régi tagokat üdv mindenkinek
ha minden patentül megy lehet ez egy újabb mérföldkő a Moto(rola)nak
legalábbis remélem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest