- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #288 üzenetére
A Verizonos verziók még júliusban jönnek, a szeptemberi az a globális bevezetés lesz (illetve a Force nem biztos, hogy jön globálisan).
A kamera mod érdekes, de elég batárnak tűnik. Meglátjuk mit tud majd produkálni.
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #286 üzenetére
Szeptemberig szerintem nem lesz sehol, azért az nem most van még
-
törölt tag
válasz
ghiottone #278 üzenetére
Mondjuk az S7-en nem valami takarékos rendszer van, ott fogy is az akksi. HTC10-et is néztem amúgy, mint lehetséges következő telefon, de azért még jóval magasabb az ára, mint amit szívesen kifizetnék. De amúgy attól tartok én is, hogy nem lesz valami acélos sajnos
Amúgy az első generációs X-ben nem 2300-as akksi volt? Mintha a második generációra csökkent volna le, ami elég megosztó lépés volt akkoriban.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ghiottone #273 üzenetére
Én annak is örülnék, ha mondjuk a Z méretét hozná 7mm-ben hátlappal, és leglaább egy 3000-es akksival, meg mondjuk 150g-ig bezárólag. De attól tartok, hogy annál nem fognak erre gyúrni, hogy vékony is legyen, aztán megint lesz vagy 10mm, aztán tegyél még rá modot
Amúgy a kétféle akksi mod az hogy fog kinézni? Mert az a 2200-as elég vaskos, olyat nem annyira szívesen használnék hozzá, és elég is lenne szerintem +1000mAh, csak legyen meg mondjuk 2mm-ben
-
-
törölt tag
válasz
micafighter #255 üzenetére
Android 6.x alatt elvileg megformázhatod úgy a kártyát, hogy egyben lássa a belső tárhellyel. Nekem is így van most az X Play-en.
joey20: Lehet BT fülst is használni vele majd. Meg gondolom biztos lesz valami elosztó is, aminél be tudsz dugni külön fülest és USB kábelt is. Nem mondom, hogy nincs olyan helyzet, amikor hátrányt okozhat, de általában szerintem meg lehet oldani azért.
-
törölt tag
Amilyen hardver van amúgy benne, várható a 700$ árazás, gyakorlatilag ez most a flagship ár, mindegy, hogy milyen gyártótól. Sd820, 4GB, QHD úgy látszik ennyi a piaci ára.
Azért reménykedtem benne, hogy befér olyan 5-600 környékére, de nem meglepő a 700 sem, ahogy a modulok áránál is hasonlóra számítottam.Duliee:
Mondjuk ez a topik teljesen jó még szerintem, a HTC 10 topik olvashatatlan. Eddig a konkurencia keménymagjával ment a flémelés, most meg hogy van 1-2 embernek, jöhet majd a milyen tokot/fóliát tegyünk rá oldalakon át. -
törölt tag
Hova tűnnek innen a hozzászólások?
Semmi, én voltam hülye... -
törölt tag
Arra leszek még kíváncsi, hogy a rezgő mód továbbra is inkább hápog-e, mint rezeg. Remélem ezt is megoldották már normálisan, mert így képtelenség néma módban használni a készüléket, főleg ha valami asztallapra teszem le.
-
törölt tag
Nekem az X Play simán megy két napot, néha többet is akár. Ez is simán fog egy napot menni az alap akksival.
Arról nem is beszélve, hogy fele olyan vastag: [link] Ez alapján én amúgy úgy látom, hogy a kmaerával együtt értendő az 5,19mm, tehát hátlappal együtt, ahogy a Z Force is hátlappal 6,99mm. Igen, lehetne ez is 7mm és akkor nem kellene kompromisszumot kötni, de így sem lesz vészes. Amúgy az is komoly, hogy 136g a telefon magában, az elég jó azért. Az X Style-ban egy vacak SoC volt, azért a mostani felhozatal sokat fejlődött.
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy ennél mennyire lesz probléma a vékonyság miatt az esetleges meghajlással, remélem megoldják ezt is normálisan.
-
törölt tag
Igen, csak a Z-nél választhatsz, hogy ráteszed-e azt a plus tömböt, vagy sem.
enigmawutash: Hát, talán a pie control jó lenne, de ahhoz nem kell root, vagy valami? Amúgy tokot még a Play-re biztos nem teszek, akkor batár lenne tőle
Már így is túl nagy, alig fér zsebbe.
Az AD nyilván hogy sokkal jobb, de csak ha megfelelően csinálják. A Play-en például IPS képernyővel nem az igazi, és mivel nem figyeli rendesen az érzékelőket, csomószor magától felvillog, amikor meg szeretném látni, akkor nem.
Az ujjlenyomat olvasótól is sokat várok amúgy, mert most elég lassú, hogy AD > feloldási minta. Jobb lenne egy gyors lépésben.
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #204 üzenetére
Hát, már fél éve van X Play, és ugyan megszokható, de ahányszor kezembe kerül egy kisebb, mindig érzem, hogy sokkal kellemesebb. Ezt már rengetegszer ejtettem el (szerencsére főleg ágyban), mert nincs rajta jó fogás a széleken, ha nem markolsz alá rendesen, akkor simán kiesik a kezedből, nem érem el az értesítési sávot fogásváltás nélkül, stb.
Bár a Z-k vékonyabbak lesznek, ami talán segíthet, viszont nagyobb az alapterületük az X Play-nél, ami meg pont rosszabbá teszi a fogást.Amúgy nagyon tetszik a bemutató alapján, csak tényleg miért ilyen nagy?!?!
Illetve a hátlapoknál előt látom, ahogy telemgy majd kosszal a hátlap alatti rész, agy esetleg a rések, ha lesznek. Bára fa mintázatú hátlapok így is nagyon tetszenek. Illetve az új kamera app is szuper, végre van benne manuális mód is (kíváncsi vagyok, hogy már rendesen menti-e a képeket, vagy még mindig úgy van, hogy ha a zárképernyőről indítom, akkor a Camera roll mappába, amúgy meg a Camera mappába teszi őket). Illetve az új AD is tetszik, bár abból nem sokat mutatott a videón. -
törölt tag
válasz
enigmawutash #193 üzenetére
Érdekesek ezek a dokkolós ötletek, ha tényleg felkapják az emberek, akkor jól sülhet el (az Attrix elég gyenge volt, és mostanig a Continuum, meg Ubuntu telefon is bukott ötltnek tűnnek). De továbbra is az a gondom a dologal, hogy túl nagy tepsi
Jobban örültem volna egy 5,2"-os képernyőnek.
-
törölt tag
Olyasmik a problémáim, hogy egy hordozható eszköz valamilyen szinten erősített kimenetét küldöd rá a valamilyen DSP beállítással egy olyan cuccra, aminél megint történik valami erősítés, DSP és aztán 6-8 különböző hangszórón landol az egész. Erre még jön a menetzaj, motorhang, esetleg melletted beszélgető emberek, forgalom zaja kintről, stb.
Nem fogod kihallani a minőségbeli eltérést ilyen rendszeren. Egy pár ezer forintos BT adapter már teljesen használható manapság, én sportra használok egy kb 6 ezer forintost, és tökéletesen elégséges. -
törölt tag
válasz
MrPetya19 #147 üzenetére
Szerintem lehet szoftverben választani majd.
edward2: Hát, kétlem, hogy ebben a telefonban olyan csoda DAC lenne, aminél ez megéri. Ráadásul eleve kocsiban az aux bemenet sem olyan csoda, a beépített hangszórók, menetzaj, stb.
Az engadget meg túldramatizálja szerintem a dolgot
Ki lehet tolni simán analóg hangot is az USB-n, ahogy régebben csinálták is már gyártók (például pont a Motorola), amikor a jack még nem volt olyan alapkövetelmény. Egy elosztó fog kelleni rá, és máris meg van oldva minden gond.
-
törölt tag
válasz
micafighter #138 üzenetére
Igen, csak ez nagyon soknak tűnik. Egy átlag dokkoló 2-3 tűvel dolgozik, de még az USB csatlakozó is 4 pines, a micro-USB 5 pin.
-
törölt tag
Szerzel egy filléres BT adaptert, és azzal kötöd rá, ha alapból nincs ilyen az autóban. Én amúgy kikapcsolom a kijelzőt navigáláshoz, úgyse azt nézem, hanem a hangutasítások alapján megyek, így meg szinte semmit nem fogyaszt, órákat navigálhatnék akksiról.
És leginkább pedig: ezeket pontosan előre lehet tudni, hogy mi hogyan működik. Ha ezek után megveszed, és nem tudod használni, akkor valóban átvertek, de nem az ő hibájuk leszjudas13: Ja, hogy a plus. Nálam az teljesen kimaradt, mert kb csak kicsit nagyobb kijelző, és annyi, a hardver azonos.
Mondjuk az 500 is elég jelentős áremelkedés az eddigi modelljeikhez képest
De SD820 miatt végülis ez is zászlóshajókkal versenyez, nyilván árban is úgy fog nyitni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #98 üzenetére
Árat nem tudunk még hozzájuk, így akármi lehet belőle.
Huawei olcsóbb azért a HTC-nél, meg a többi flagshipnél, a P9 olyan 18 körül kezdett, de mondjuk több ponton gyengébb is szerintem.
-
törölt tag
Illetve a másik topikban linkelt adatlap szerint a Forece az 21mpx-es kamerát kap, és mindkett QHD képernyős.
Gyanítom, hogy jó drága lesz, nem nagyon leszünk az X Play árazása közelében sem ezekkel már
Persze érthető, mert van benne bőven újdonság, mindkettőben, de így akkor már inkább a méretben kényelmesebb modellek fognak nálam játszani.
Amúgy az Engadget írta, hogy lemaradt a jack csatlakozó, szerintem ez is elég nagy durranás, mert ugye az Applenél merült fel ez a pletyka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest