- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
MrPetya19 #292 üzenetére
Itt amúgy a telefon hivatalos bejelentéséből az a rész, hogy mikor/hol lesz elérhető: https://youtu.be/MBgQLraVGJQ?t=1h34m57s
-
micafighter
nagyúr
válasz
MrPetya19 #294 üzenetére
Amugy a verizonos is gyárilag kártyafüggetlen, amikor elmentem USA-ban a t-mobile-hoz hogy cseréljék ki a simkártyámat kisebbre hogy a droid turbo-t ki tudjam próbálni, hülyének néztek, mert t-mobile GSM, verizon meg CDMA, na meg amúgy is azt hitték nem "unlocked" telefon, aztán mikor látták hogy megy, leestek az állak
Azért müködött mégis mert a droid turbo kombatibilis CDMA-val és GSM-el is, CDMA-s droid turbo-ban is van sim kártya hely mert CDMA-n is kell sim a 4G-hez, igy annak a simnek a helyére téve a t-mobileos simmel simán ment, és azóta itthon is simán megy a telenoros kártyámmal. Valoszinüleg ezek változatlanok lesznek a verizonos Force-ban is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
MrPetya19 #189 üzenetére
Igen type c-t mindkettő. Valamelyik 'hands on' videó említette, hogy ha a telefonot töltöd akkor arrról is vissza lehet tölteni - ez meg szerintem csak a pineken keresztül mehet,mert a Z-nél nem emlékszem, hogy említettek volna vezetéknélküli töltést.
Ebből is több változat lesz, nem csak 2 gyártó, hanem azon belül az Incipionál is 2 típus - lesz sima és vezetéknélküli.
-
törölt tag
válasz
MrPetya19 #147 üzenetére
Szerintem lehet szoftverben választani majd.
edward2: Hát, kétlem, hogy ebben a telefonban olyan csoda DAC lenne, aminél ez megéri. Ráadásul eleve kocsiban az aux bemenet sem olyan csoda, a beépített hangszórók, menetzaj, stb.
Az engadget meg túldramatizálja szerintem a dolgot
Ki lehet tolni simán analóg hangot is az USB-n, ahogy régebben csinálták is már gyártók (például pont a Motorola), amikor a jack még nem volt olyan alapkövetelmény. Egy elosztó fog kelleni rá, és máris meg van oldva minden gond.
-
viano
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest