- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Emlékszem hogy neked is ez volt a kiszemelt
Nekem sikerült egyet beszerezni, nagyok voltak az elvárásaim, de mindet teljesitette
egyetlen ok miatt akarom most lecserélni, mert 32GB verzióm van és ez nekem sajnos nem elég (most attól teljesen függetlenül hogy bővithető-e. SD kártya jó dolog de nem helyettesiti a belső tárhelyet semmilyen mértékben jelenleg Androidon. Mai napig visszasirom a Oneplus One 64GB-jét, hogy nem volt a belső tárhelye sem ketté osztva hanem egybe kezelte (mondjuk a moto is egybe kezeli hála az égnek) és akár 54 GB-nyi alkalmazást is pakolhattál rá ha akartál, meg amilyen egyszerüen kezelte az OTG-t.
A Ballistic Nylon hátlap amugy valami eszméletlen jó, ha lesz a Moto Z-hez ilyen hátlap, én mindenképpen csak ajánlani tudom, nagyon kellemes a tapintása és stabil a fogása, tok nélkül használom miatta a telefont (pedig itt egy rakat tok), mert sokkal kevésbé csúszik a Ballistic Nylon mint a tokok. Arról nem is beszélve hogy eléggé prémium, hasonlót én se láttam még, de az ismerőseim is csak néznek hogy ez miez a telefon hátulján
(#254) madgie akkor megnyugodtam
Emlékszem még a Galaxy S2-őm 1650 mAh-s akksijára, ami akkor még nagynak számitott
Azóta nyilván nőtt a fogyasztás is a kapacitás mellett, de az átlagos üzemidő is folyamatosan nő szerencsére.
-
ghiottone
nagyúr
Nem kell foglalkozni az az ilyen típúsu hozzászólásokkal, illetve hozzászólókkal + ha a hétköznapokban is ilyen a valós életben valaki, akkor sajnálom a környezetét akiknek el kell viselnie a kritikus fennhangot és a negatív megnyilvánulásokat. Érdemben nem lehet, sőt nem is szabad meggyőzni, érvelni vagy vitába szállni sem, rá kell hagyni, tovább kell lépni.
petipetya: a JBL- nél láttam USB csatlakozót, az aksisnál nem - ott vezetéknélküli töltés lesz Qi és Pma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest