- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
A részletek:
. . .
(Unfortunately, the LG G5 was priced rather prohibitively when bundled with certain modules and add-ons,)and Motorola is about to make the same fatal mistake.
At least on Verizon stateside, where the Z and Z Force will launch first under Droid branding, all signs point to prospective buyers needing a small fortune to get on the modular bandwagon.According to one eagle-eyed Big Red subscriber, which managed to grab
screenshots of My Verizon app slip-ups,
- the Insta-Share Projector Moto Mod shall cost a whopping $300.
- Meanwhile, the TUMI Wireless Charging Power Pack is purportedly priced at $100,
- and the standard Power Pack will set you back $90.
- A glitzy Kate Spade Style Shell looks ready to go for $80,
- as does a JBL SoundBoost Speaker Moto Mod with a built-in kickstand.Assuming the Moto Z Droid itself is slapped with a $700 recommended retail price, purchasing it alongside the lot of the aforementioned accessories will have you cough up nearly $1,300.
Not cool, Lenovo, definitely not cool, Verizon!
(szerkesztés, kiemelés tőlem)Mire is céloztam a #168 "már-két-ing"-es hsz-ben korábban . . .
Áhhh . . . tényleg nem úgy néz ki, mintha magasan hoznák a formát.Egy "glitzy Kate Spade Style Shell" hátlap 80 dodóért végülis ajándék.
igaz, hogy ennyiért van egy Moto E 2nd is . . . -
viano
aktív tag
Itt az akkukapacitás volt az összehasonlítási alap, ha esetleg egyedül nem sikerült rájönni . . .
Értő olvasás, hmm?Ilyen NULLA információ értékű tipikus . . . kommentek helyett meg
nyugodtan meg lehet nevezni más alternatívákat.Igaz az már egy kicsit melósabb, mert pár dolognak utánna is kellene nézni.
Sokkal egyszerűbb belekötni a másikba, meg beböffenteni a topikokba. LOL
-
viano
aktív tag
válasz
#16820480 #217 üzenetére
"Igen, csak a Z-nél választhatsz, hogy ráteszed-e azt a plus tömböt, vagy sem."
Ez a "választhatsz" inkább csak elméleti lehetőség,
szerintem 5,5" QHD nem vállalható 2600mAh akkuval, ha meg úgyis magaddal kell vinned . . .
Én még emlékszem, miért nem vállalta be legnagyobb Moto-szakértőnk sem az X Style-t.A másik oldala a dolognak, hogy 7mm-be már jóval több is belefér (erre pont a Z Force a legközelebbi példa) mert ki fogja ezt a telót hátlap nélkül használni, szerintem senki.
Akkor még nem beszéltünk az árazás miatt is belépő egyéb alternatívákról a 7mm környékén.
-
viano
aktív tag
Úgy tűnik kicsit sikerült még alá is becsülnöm a méreteket . . .
Tehát a Moto Z- nél
5,2 + 6,2 = 11,4 mm vastagsággal, .......... 221 g összsúly mellett
sikerül összehozni a 4800mAh akkukapacitást.Összehasonlításként az
ASUS ZenFone Max -nak 5000mAh akkuhoz
kb. 10 %-kal kevesebb elegendő, úgy vastagságban, mint súlyban
( 10,55mm, 202 g).Ekkora súlykülönbség, azért nem elhanyagolható, ha zsebben cipeli az ember, vagy egy hosszabb beszélgetésnél.
Tudom, hogy geekéknél ez nem alternatíva, de a QHD minden valószínűség szerint bőven fog majd annyit a Moto Z-n, hogy side-by-side performance-ban - a hétköznapi használatra vonatkozóan - könnyen partiban lehetnek.
Azért kíváncsi leszek, ki fog mindezért még 2x, 3x -os árat is kifizetni.
-
viano
aktív tag
válasz
micafighter #172 üzenetére
Akkor most szépen nézd meg a - Moto Z - speckóját és utánna beszélgethetünk,
hogy ki és minek nem nézett utánna.Egyébként, ha figyelmesebben olvasol, akkor láthattad volna, hogy jónéhány új megnevezéssel van tele a szöveg, ami véletlenül még a helyén is van.
Szóval ezeket most vagy az ujjamból szoptam, vagy lehet, hogy én találtam ki.Egy dolgot azért bevallok neked, a Moto Z Force vastagsága nem maradt meg a fejemben, mivel nem bukok a plasztik kijelzőre.
Tehát amikor a szöveget írtam a 6,99mm csak sacc volt, némi 'már-két-ing' -es segítséggel (nyilvános adat hiányában), az egybeesés csakis és kizárólag a véletlen műve.Az már egy másik dolog, hogy az élet máris fényesen igazolta a leírtakat . . .
(legalábbis egy részét, de a többitől se félek).A szakmaiságot meg akkor emlegesd nekem, ha valami nagysokára véletlenül majd mégis leesne és rendesen a fejedhez kapsz.
-
viano
aktív tag
válasz
CptAdamica #164 üzenetére
Ráadásul tulajdonképpen egy nagy kamu az egész, mert hátlap nélkül abszolút vállalhatatlan ez a kamerasziget, nem véletlenül adnak hozzá már gyárilag is egyet.
- Akkor most tartunk úgy 6,99mm-nél és még mindig csak 2600mAh akkunk van a QHD kijelzőhöz és a csúcs SoC-hez, ami azért nem a legrosszabb étvággyal bír, ha az energy kerül terítékre.
- Tehát hajrá dobjuk le a sztájlit, kell nekünk az Incipio extra battery és milyen ügyesek vagyunk, máris sikerült a
"World’s thinnest premium smartphone" by Moto
vastagságát megduplázni, de mégis legyen inkább 9,99mm.Ettől függetlenül, azért, valószínúleg minden okunk meg lesz az örömre, mert kevesebből megússzuk, mint az eredeti összeg duplája, tehát mi vagyunk a nyerők.
Hacsak . . de hisz ebben nincs is semmi érdemi hangkeltő, milyen jó, hogy valakik goldoltak erre a JBL SoundBoost -os cumóra, kaparjuk csak össze a rávalót . . .
(Részlet a "Hogyan duplázzunk? már-két-ing -et lehúztak rólam" c. meséből)
-
viano
aktív tag
-
viano
aktív tag
válasz
micafighter #138 üzenetére
Meséld már el nekem légy szíves, hogy milyen érzékelő alkalmas energiaátvitelre,
mert én olyanról még nem igazán hallottam . . . -
viano
aktív tag
"Mindkét készülék hátulján van egy fedetlen, 16 érzékelőből álló felület, ami arra szolgál, hogy a telefon hátuljára rá lehessen pattintani extra kiegészítőket."
? ? ?
Engem azért érdekelne, hogy mire szolgál az a 16 érzékelő, ill. mihez van szükség ennyire?!Mert azt nem igazán tudom elképzelni, hogy a "rápattintáshoz" bármi köze lenne egy érzékelőnek???
Nem beszélve arról, hogy az extra Modok mágnessel rögzítődnek . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest