- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #288 üzenetére
A Verizonos verziók még júliusban jönnek, a szeptemberi az a globális bevezetés lesz (illetve a Force nem biztos, hogy jön globálisan).
A kamera mod érdekes, de elég batárnak tűnik. Meglátjuk mit tud majd produkálni.
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #286 üzenetére
Szeptemberig szerintem nem lesz sehol, azért az nem most van még
-
jacis
nagyúr
válasz
enigmawutash #193 üzenetére
Ez nagyon nagy. Ezért akartam Lumia 950XL-re váltani de a wp hanyatlása miatt nem tettem meg. Most meg itt van ez.
Maga a telefon is brutál szép és van egy csomó valóban hasznos modul is hozzá -
MartOOn
addikt
válasz
enigmawutash #216 üzenetére
Meg az hogy megtanulunk mobilról IS linkelni. Évek óta telefonrol tolom itt es nezd vissza hány száz linket dobtam be helyesen, mobilról ez nem csak rád vonatkozik természetesen, az utolsó 2 oldalon vagy 3 ilyen "Link" van.
Persze kicsit tokolosebb mobilról (asztali nezetben) linkelni de hidd el a jo hosszu linkeket, amik nem fernek ki egy sorba, mobilról szinte lehetetlen kijelolni es igy megnézni is. Viszont agyér görcsöt okoznak. Amugy gratulálok a rangodhoz. Legyen még jo sok éved itt. -
válasz
enigmawutash #214 üzenetére
Akkor most már tagkent jar az is, hogy szerkeszd egy hozzaszolasba a mondandokat
-
válasz
enigmawutash #207 üzenetére
Vmiert behulyult a PH... Most mar jo lett
UI temakor: a Lenovo VibeUI kezd inkabb stock feluletu lenni.
-
törölt tag
válasz
enigmawutash #204 üzenetére
Hát, már fél éve van X Play, és ugyan megszokható, de ahányszor kezembe kerül egy kisebb, mindig érzem, hogy sokkal kellemesebb. Ezt már rengetegszer ejtettem el (szerencsére főleg ágyban), mert nincs rajta jó fogás a széleken, ha nem markolsz alá rendesen, akkor simán kiesik a kezedből, nem érem el az értesítési sávot fogásváltás nélkül, stb.
Bár a Z-k vékonyabbak lesznek, ami talán segíthet, viszont nagyobb az alapterületük az X Play-nél, ami meg pont rosszabbá teszi a fogást.Amúgy nagyon tetszik a bemutató alapján, csak tényleg miért ilyen nagy?!?!
Illetve a hátlapoknál előt látom, ahogy telemgy majd kosszal a hátlap alatti rész, agy esetleg a rések, ha lesznek. Bára fa mintázatú hátlapok így is nagyon tetszenek. Illetve az új kamera app is szuper, végre van benne manuális mód is (kíváncsi vagyok, hogy már rendesen menti-e a képeket, vagy még mindig úgy van, hogy ha a zárképernyőről indítom, akkor a Camera roll mappába, amúgy meg a Camera mappába teszi őket). Illetve az új AD is tetszik, bár abból nem sokat mutatott a videón. -
ribizly
veterán
válasz
enigmawutash #201 üzenetére
Nem azt írtam, hogy egy utolsó hulladék.
Én csupán arra szerettem volna utalni, hogy az ilyen "kisseb" gyártóknál talán jobban kijön a garancia időn túli meghibásodás. Jelenleg egy Samsung S3 LTE-t (2GB RAM van benne, ami kicsit időtállóbbá teszi és custom 6.0 van rajta) használok immár több éve, szóval nincs tapasztalatom az új hardverekkel, csak amit a környezetemben látok... -
törölt tag
válasz
enigmawutash #193 üzenetére
Érdekesek ezek a dokkolós ötletek, ha tényleg felkapják az emberek, akkor jól sülhet el (az Attrix elég gyenge volt, és mostanig a Continuum, meg Ubuntu telefon is bukott ötltnek tűnnek). De továbbra is az a gondom a dologal, hogy túl nagy tepsi
Jobban örültem volna egy 5,2"-os képernyőnek.
-
MartOOn
addikt
válasz
enigmawutash #192 üzenetére
Nem lenne butasag egy 3,5-es jack + akksi + egy uber kiraly DAC egy szép hatlapban... Hmmm.
Jó lesz ez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest