- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
válasz
micafighter #317 üzenetére
Mivel a Z Force nem kapható (legnagyobb sajnálatomra), ezért maradt a sima Z.
(Expansys, UK model) -
ghiottone
nagyúr
válasz
micafighter #306 üzenetére
Ne csigázz, jöhet
a német Motorola nekem csak sima értesítést dobott a Z-ről.
-
rdt89
addikt
válasz
micafighter #306 üzenetére
Esetleg a Z Force-ról nem írt valamit neked?
-
rdt89
addikt
válasz
micafighter #300 üzenetére
Akkor reméljük egységes lesz, így a külföldről rendelésnél se kell aggódni, mint a Lenovo-nál, mert akkor nem kell kivárni a Szeptembert, mert addig nem tudok várni, csak emellett voksoltam végül.
-
rdt89
addikt
válasz
micafighter #298 üzenetére
Erre voltam kíváncsi köszönöm szépen!
CN az a kínai verzió, már mint a Z2 Pro-nál van a ROW (ez a globális), CN (kínai), és mivel ez is Lenovo azt hittem itt is így jelölik. Kíváncsivá tett ez a Moto Z Force nagyon, mert a Phab 2 Pro-t akartam nagyon, de ez tegnap előtt tűnt fel a leendő létezése és komoly gondot okozott, mert a Phab 2 pro is 499 dollár lesz, igaz gyengébb, de nagyobb kijelző, meg a Tango Project, de ez meg egy brutális és erőteljes vas. -
válasz
micafighter #293 üzenetére
De a Turbo 2 már nem.
-
válasz
micafighter #291 üzenetére
Ez még mindig az USA-ra vonatkozik szerintem, főleg a Force-al kapcsolatos rész.
-
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #255 üzenetére
Jól emlékszel.
akkor kimaradt a moto vásárlás. Most nem fog. Remelem a force nem lesz horror draga.
-
törölt tag
válasz
micafighter #255 üzenetére
Android 6.x alatt elvileg megformázhatod úgy a kártyát, hogy egyben lássa a belső tárhellyel. Nekem is így van most az X Play-en.
joey20: Lehet BT fülst is használni vele majd. Meg gondolom biztos lesz valami elosztó is, aminél be tudsz dugni külön fülest és USB kábelt is. Nem mondom, hogy nincs olyan helyzet, amikor hátrányt okozhat, de általában szerintem meg lehet oldani azért.
-
madgie
titán
válasz
micafighter #251 üzenetére
"Kiváncsi vagyok Galaxy S6 Edge-nél is ment a sirás a 2600-os akksi miatt? "
Ment, megy is. Merül, mint a kő
-
MartOOn
addikt
válasz
micafighter #251 üzenetére
Wow droid turbo, mennyire akartam egy olyat...
remelem a Z sorozat lesz a következő moto-m.
-
viano
aktív tag
válasz
micafighter #172 üzenetére
Akkor most szépen nézd meg a - Moto Z - speckóját és utánna beszélgethetünk,
hogy ki és minek nem nézett utánna.Egyébként, ha figyelmesebben olvasol, akkor láthattad volna, hogy jónéhány új megnevezéssel van tele a szöveg, ami véletlenül még a helyén is van.
Szóval ezeket most vagy az ujjamból szoptam, vagy lehet, hogy én találtam ki.Egy dolgot azért bevallok neked, a Moto Z Force vastagsága nem maradt meg a fejemben, mivel nem bukok a plasztik kijelzőre.
Tehát amikor a szöveget írtam a 6,99mm csak sacc volt, némi 'már-két-ing' -es segítséggel (nyilvános adat hiányában), az egybeesés csakis és kizárólag a véletlen műve.Az már egy másik dolog, hogy az élet máris fényesen igazolta a leírtakat . . .
(legalábbis egy részét, de a többitől se félek).A szakmaiságot meg akkor emlegesd nekem, ha valami nagysokára véletlenül majd mégis leesne és rendesen a fejedhez kapsz.
-
viano
aktív tag
válasz
micafighter #138 üzenetére
Meséld már el nekem légy szíves, hogy milyen érzékelő alkalmas energiaátvitelre,
mert én olyanról még nem igazán hallottam . . . -
törölt tag
válasz
micafighter #138 üzenetére
Igen, csak ez nagyon soknak tűnik. Egy átlag dokkoló 2-3 tűvel dolgozik, de még az USB csatlakozó is 4 pines, a micro-USB 5 pin.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
micafighter #57 üzenetére
Igen, nano bevonat lesz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- E-book olvasók
- Bundle topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest