- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Z Play - 3,5 jack és usb type c.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
micafighter #306 üzenetére
Ne csigázz, jöhet
a német Motorola nekem csak sima értesítést dobott a Z-ről.
-
ghiottone
nagyúr
A Kínában bemutatni tervezett Moto Z-n a Lenovo UI lesz valószínűleg.
Holnap a "verizon only" Z Droid és Z Droid Force-t mutathatják be, aztán jöhet a szeptember és akkorra talán megérkezik a Z Play is.
Én várok vele még, de tuti, hogy be fogok szerezni egyet a 3 közül - valószínűleg Play-t, mert az lesz a legolcsóbb + a 3Gb ram a snapdragon 625-ös chippel számomra bőven elég és a modularitás ebbe is benne lesz. Csak dual simes verziót is adjanak ki belőlük itt EU-ba.
Most épp egy G4 Plust használok pár napja és sokat fejlődtek, gördülékenyebb a rendszer, mint az X Play-en volt, remek a kamera, kitűnő az ujjlenyomatolvasó, jó az aksiidő. Igaz csak 2GB rammal szerelt, de jó teló lett. -
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #274 üzenetére
Remélem, hogy 3000+-os lesz az aksi és nem lesz max. 7-8mm a teló vastagsága. Az első Playbe pont az volt a jó, hogy kézbe simult a középen vastagodó kialakítása miatt. Nekem csak a vízálló modul és egy fa hátlap kellene.
2mm-be 1000mah - álmodozzunk, hátha valaki megoldja. -
ghiottone
nagyúr
Árral kapcsolatban, ha ez igaz , akkor Kínában 455 USD lesz átszámolva a Z ára, és 808 USD a Z Force a 2200-as Battery moddal.
-
ghiottone
nagyúr
Eddig használtam: 2 db Atrix2-t, 2db 1genes G-t, 3db 2genes G-t, 3db 1genes X-t, 1 Droid Mini-t, 1 Xplay-t, 1 Lapdockot és 1 Xoom 2 ME tabletet - Ezek közül, csak a kínai aliexpresses Droid Mininek volt hibás a kijelzőpanelje, de azt kifizették és egy kedves ismerősöm kicserélte. Nem azt mondom, hogy a Moto a legmegbízhatóbb, de nálam az utóbbi években bizonyított. Most pedig majd egy G4 Plust fogok kipróbálni, ha beérkezik jövő héten az expansyshoz
-
ghiottone
nagyúr
válasz
MrPetya19 #189 üzenetére
Igen type c-t mindkettő. Valamelyik 'hands on' videó említette, hogy ha a telefonot töltöd akkor arrról is vissza lehet tölteni - ez meg szerintem csak a pineken keresztül mehet,mert a Z-nél nem emlékszem, hogy említettek volna vezetéknélküli töltést.
Ebből is több változat lesz, nem csak 2 gyártó, hanem azon belül az Incipionál is 2 típus - lesz sima és vezetéknélküli.
-
ghiottone
nagyúr
Nem kell foglalkozni az az ilyen típúsu hozzászólásokkal, illetve hozzászólókkal + ha a hétköznapokban is ilyen a valós életben valaki, akkor sajnálom a környezetét akiknek el kell viselnie a kritikus fennhangot és a negatív megnyilvánulásokat. Érdemben nem lehet, sőt nem is szabad meggyőzni, érvelni vagy vitába szállni sem, rá kell hagyni, tovább kell lépni.
petipetya: a JBL- nél láttam USB csatlakozót, az aksisnál nem - ott vezetéknélküli töltés lesz Qi és Pma is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #166 üzenetére
? QuadHD a Z Force.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#42308056 #78 üzenetére
Akkor hova rakták volna a Moto Logot a kiegészítő hátlapokon? - viccet félretéve, akkor vastagabb lett volna + nem kell felvenni a telefont a feloldáshoz - bár a Moto Display miatt az értesítések kezelésére még kíváncsi leszek hogyan oldották meg. Alulra rakva a gombokat egy kicsit kényelmetlenek lehetnek sok felhasználónak.
Matada 2.3: a dobozban lesz usbc - 3,5 jack átalakító is.
edward2 Itt szerintem sokan azzal is jönnek, hogy milyen innovatív + megelőzte az Applet. - na bumm, ez van haladjunk tovább
gutriqper: - dehogynem, csak az később, most csak 4 db lett bejelentve. Valami ilyesmire kell számítani:
Forrás: hellomotoHK -
ghiottone
nagyúr
És akkor itt is lenne a még be nem jelentett Moto Z Play
- erre vártam.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
micafighter #57 üzenetére
Igen, nano bevonat lesz rajta.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Bambuszpro #26 üzenetére
Itt egy hands-on videóban a Z Force fekete/szürke színben jól néz ki - na úgy érzem elkezdek gyűjteni rá.
basaja - előbb-utóbb azt is kiadják + nem hiszem, hogy 10-15-el többe fog kerülni a 3/32-es.
-
ghiottone
nagyúr
Nekem a projektor nem tetszik. Nyomatja a Lenovo itt is,mint a Yoga tableten. Amit hiányolok - páran még biztos emlékeznek a Motprola Lapdockra - na egy olyat eltudnék képzelni. Az élő bemutatóban volt egy lehetséges motomod, ami hasonlóan müködhetne mint a régi docking station usb és hdmi kapcsolattal összekötve billentyűzettel és monitorral kvázi asztali szamítógépként alkalmas volt tartalom fogyasztásra.
Ja és még az X Play 2-t hianyolom - majd szeptemberre az is kikerül -
ghiottone
nagyúr
Egy kis javítás - ("a két moto z mindössze") 5,2 mm csak a Z vastagsaga. A Z Force 7 mm vastag, erre lejjebb utaltok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest