Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Lehet, hogy még az X se halott.
-
Matada2.3
veterán
Én több helyen azt láttam, hogy US only, de bízok a forrásaidban + az előd is megjelent az EU-ban so..
Más: Most, hogy így ki lett adva a készülék Jack nélkül nem is olyan nagy érvágás ez, mármint irritálónak az tud lenni, ám meg tudnék vele barátkozni. Az pedig más, hogy ennyi pénzért (mennyi is az annyi?) nem szeretnék kompromisszumokat kötni..
-
Matada2.3
veterán
Néztem videót, képeket, és első benyomásokat. Nekem az jött eddig, le, hogy a hátlap gyönyörű, a MotoMod-ok pedig kreatívak és akár tudják a kellemest ötvözni a hasznossal (főleg a desgin hátlapok amik kis aksik is).
Amennyire megfogott a telefon hátlapja, annyira zavaró az előlap. Gáz, az az ujjlenyomat szenzor még mindig, nagyon. A belső okés, bár a penge telefonokat nem szeretem, az aksi lett ennek a legnagyobb elszerzendője, amit persze Mod-dal lehet bővíteni (persze, vedd csak meg...)
Összességébem versenyképesnek tűnik, de mégsem. Egy S7 közelébe nem ér, egy G5-nél nem mutat azért sokkal többet, ahogy egy P9-nél sem. Kiderül milyen finomságokat tartogat még, ez nem végleges verdikt.
Az X force már fincsibb, sokkal kapósabb, ám Amerikán kívül nem fogunk még vele találkozni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest