-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KicsiPaszuj #17190 üzenetére
pc-hez képest a konzolosok sajnos a fasorban sincsenek
azon túl meg a skinekért fizetni kell, nincsenek modok (van belőle pc-re pár száz... gyak a kontent végtelen) cserébe tuti hogy szépen fut (bár a vanilla, modok nélküli variációhoz azért vészes pc se kell alapból)
viszont a legnagyobb baja szerintem, hogy a világ mérete limitált a file méret korlátozás miatt, így az xbox 360 mintájára a ps3-on is csak 862*862 blokk ami felderíthető. azon túl nem lehet menni, ami nevetségesen kicsi egy pc-s verzióhoz képest (az egészen pontosan a közepétől 34,359,738,368 blokkot tehetsz meg a végéig)
-
szezso15
addikt
válasz
KicsiPaszuj #3547 üzenetére
Köszi, de valami egyszerűbb megoldás nincs?
Ez nekem teljesen kínai, mukkot se értek belőle...
-
törölt tag
válasz
KicsiPaszuj #3537 üzenetére
ui.:-> ezt még nem is próbáltam ki, bár annyira nem hasznos.
Mitől függ h az egyik részen eső esik, míg 1 kockával arébb már hó szállíngózik? Vagy nincs semmilyen összefüggés csak így lett generálva?
Sipi
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #3539 üzenetére
Aham, nem rossz ötlet. Kipróbálom, köszi.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #3537 üzenetére
Semmi különös. Van egy tojásfarmunk, ami úgy működik, hogy a víz 1 blokkra torlaszolja össze a ~200 csirkét. Ezt akarnám kiváltani egy olyasmivel, amit több teret ad nekik, viszont pár percenként lemossa a tojásokat.
De lehet, hogy marad ez a verzió. Működik, csak szépen lassan megfulladnak a csirkék és pótolni kell a veszteséget.
No meg aztán az állatvédők ugyebár...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #3531 üzenetére
A lényeg az, hogy olyan impulzust kell adnia, hogy hosszan (3-4 perc) nincs jel, majd röviden (1/2 perc) van jel.
Kb 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000111111111111111111111111111111111100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
valahogy így, vagy fordítva.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #3399 üzenetére
Mi az a changelist?
üdv,föccer
-
Deniweit
csendes tag
válasz
KicsiPaszuj #3262 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, bevált, nagyon prímán fut a játék.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
KicsiPaszuj #3276 üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy tegnap puszta kézzel vertem agyon két enderment EGYSZERRE. Eltört a vaskard, miközben Creepert irtottam, és mire visszafordultam, két Enderman ott inzultálta szegény TESTIFICATE-t (most egy faluban lakom).
Mondom, rizikózzunk. Van bőrszerkóm, teli az éhségcsíkom, úgysincs nálam semmi különleges, így hát nekirontottam az egyiknek. Sajnos csata közben ránéztem a másikra is, úgyhogy az is jött. Kb. 10 perc után elhullott az első, rá fél percre a másik is.
Örömömben megettem az egyik Golden Applet. -
zenwalk
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #3213 üzenetére
És ez az Optifine mod van már 1.0-ra?
mi a PH-s szeró ipje? -
zenwalk
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #3210 üzenetére
igazából én kb 10 perce vettem meg a játékot. fogalmam sincs, hogy te most miről beszélsz
huncraft.net-re szerettem volna csatlakozni, de azt írja ki, hogy outdated server. Nekem elvileg 1.0.0-ás minecraftom van
-
Zolexx
aktív tag
válasz
KicsiPaszuj #3207 üzenetére
upsz igen, második videót még nem néztem meg. sorry
-
Zolexx
aktív tag
válasz
KicsiPaszuj #3200 üzenetére
Ilyen limitert honnan szedjek? valami mod-ba van ez, vagy benne van alapból, csak én nem ismerem?
Amúgy a működés jó, csukódáskor is jól működik, tehát elsőnek a felső, középső majd az alsó húz be csak valamiért a legfelső fent marad és nem húzza le a legalsó mind a kettőt, hanem csak a középső pistont. (gonodlom csak akkor tapasztja az anyagot magához hogy ha mozog a piston, amúgy nem...)
-
Zolexx
aktív tag
válasz
A nyitás időzítést úgy csináltam hogy simán egy rövidebb vonalon elvittem a kapcsolótól a jelet az alsó pistonnak, és így egyből gyorsabban kapcsol be, mint a felső.(kikapcsoláskor meg elsőnek is kapcsol le, de ugye a másik eredeti vonalon amin van az időzítő kap jelet így nem kapcsol le elsőnek, csak utolsónak utolsónak
-
föccer
nagyúr
válasz
Pedig hellóhellósziasztokszíriuszvagyok bemutatta ezt a problémát: [link]
üdv, föccer
-
Zolexx
aktív tag
válasz
KicsiPaszuj #3195 üzenetére
Elmondom hova kell akkor impulzus.
Maga a tervem annyi hogy kinyitni úgy nyit hogy: alsó középső és a felső, mert ha felső nyilik elsőnek a 2 alsó nem tud kinyílni(pistont nem lehet mozgatni nyitott állapotban), lecsukódás pedig felső, középső és az alsó.A bibi annyi hogy ha nyitva vannak a pistonok, és csuknám le, akkor is a legfelső piston a levegőbe marad(szerintem egy bug mert normál működésnél le kellene az alsónak húznia mind a kettőt egyszerre, persze miután a kettő felső lecsukott, ezt nem teszi valamiért, ehelyett csak a középső pistont húzza le, a felső csukott állapotban de ott marad a levegőbe, ergó egy kocka fent marad).
Ezért csináltam egy impulzust (relétXD) hogy a középső lecsukott kapjon egy impulzust és ezzel lehúzza a legfelsőt is. és tökéletesen működjön. Remélem érthetően írtam, de ha mondtok valami progit amivel fel tudom venni szívesen megörökítem a hibát, és hogy hogy oldottam meg. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
KicsiPaszuj #3195 üzenetére
Most, hogy kiderítettem nemvagyok képes összehozni 1 hsz-t... na mégegyszer:
Ezt, Föccer úrnak pakoltam össze, mert olyan kellett neki, ami kihasználja függőlegesen is a teret, nem terül szét.
Ez, pedig az amin lácc is valamit. Csinálj 1 BUDot, amit egy pistonnal aktiválsz. Ez egy rém 1szerű 2fázisú limiter. (nem kompaktabb, mint az enyém, de lehet látni
) hajrá..
(a gépet a végén látod, h kell összepakolni...)
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #3030 üzenetére
Majd akkor magyarázzá ha annyi oipszydyánt kiszedsz mint én
-
válasz
KicsiPaszuj #3019 üzenetére
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #3002 üzenetére
Igen. 1.8.1-el tolom. Eddig nem is volt ilyen problémám. Játék közben egyszer csak kidobott és azóta csak 1-2 másodpercre tudtam belépni. Ráadásul pont egy nagy tó kellős közepén voltam, amiből így alig tudtam kijönni
üdv, föccer
-
veector
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2995 üzenetére
Ha nem a gyári launcherrel indítja, akkor simán lehet bárhonnan indítani. Szóval nem muszály az appdata\.minecraft-ban lennie.
Singlehez nem kell a gyári launcher az tuti szal működhet amit nyiscsák akar. -
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2995 üzenetére
Creative módban kb tök mindegy
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2987 üzenetére
Nem még
Ez csak sima alap mc-vel jött össze. Igaz bontani kell a köveket, de legalább nem 13-asával.
Egyébként a better then wolf-ban a főrésszel minden blokkot össze lehet darabolni, vagy csak a fát? Jelen esetben, ha neki nyomnék egy követ, akkor az is droppolna, és mehetne ládába?
üdv, föccer
-
válasz
KicsiPaszuj #2983 üzenetére
Mindenképpen videót akarok csinálni, de így hétközben nincs sok időm.
-
netpeti98
addikt
válasz
KicsiPaszuj #2979 üzenetére
Értem. Kár, legalább ezt az újítást csinálták volna meg 1.8-ra vagy ne is rakták volna bele csak a következő verzióba.
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2974 üzenetére
Igen, kellene, mert igaz, hogy kettesben szép az élet, de azért így egy pöttyet lehangoló játszani. Atomanti is pont erre panaszkodik.
Szóval mindketőnk részéről érik a gondolat, bár jobban örülnénk, ha az itteni társaság konvergálna át arra a szeróra.
Egyébként mit kellene fejlődni, hogy ez reálissá válhasson?
üdv, föccer
-
brd
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2935 üzenetére
Igen, csak ahhoz a MOD-ot úgy kell elkészíteni, hogy a modloader kezelni tudja. Az Optifine (és pl. a GuiAPI) pl. úgy nyúl bele a MC-ba, hogy nem ilyen (vagy nem tudják/akarják modloader-képesre elkészíteni, nem értek a JAVA-hoz).
Optifine+watershader? (Igen, néhány verziójával működik, amihez külön gyártanak patchet, azaz módosítják úgy az Optifine bizonyos .class filejait, hogy működjön vele együtt a watershader, de az általam használt MT-shez nincs, sőt, az AA-t támogatóhoz sincs.) Class-okat kell elhelyezni és lecserélni a .jar fileban (a modloader ezért itt sajnos nem játszik), így ha két ilyen mod ugyanazt a class-t cserélné le (más tartalommal), akkor probléma van.
-
brd
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2933 üzenetére
A MOD-nak nem az a lényege, hogy változtat az alapjátékon?
A topictárs által írt lista jó részét nem ismerem, de szerintem mindegyik módosít valamilyen class-on.
sto1911: Ha elkezdesz kizárásost játszani, akkor, ha javasolhatom, az OptiFine-nal kezdd, az sok mindennel össze tud veszni sajnos, mivel rengeted MC *ságot javít.
-
escape
aktív tag
válasz
KicsiPaszuj #2897 üzenetére
Köszi, ez kellett
Tudtam, hogy láttam már valahol, csak nem sikerült kivitelezni
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2897 üzenetére
Teljesen jó vagy
üdv, föccer
-
válasz
KicsiPaszuj #2894 üzenetére
Igen.
Paszuj:
-
válasz
KicsiPaszuj #2891 üzenetére
Nem kap elég RAM-ot a process, és így lehet neki többet adni.
-
buherton
őstag
válasz
KicsiPaszuj #2891 üzenetére
Ha a látótávolságot nagyra állítod, akkor néha kifut a Java környezet a memóriából, és leáll a játék.
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2872 üzenetére
zsír, lehet graffitizni a városokban
(ettől függetlenül nagy mod
)
most már aki élethű metropoliszt akar annak ez köelező -
tvse1995
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2854 üzenetére
Kösz szépen átnézegetem őket aztán meglátjuk hogy hogy tetszik
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2851 üzenetére
jó, az más
de megteszi egy "mezei" pistonhíd -
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2849 üzenetére
jó, mondjuk nekem nincsenek is nagy igényeim az mc-vel kapcsolatban, hogy n+1 emeletes öbertrapem meg akármim legyen - én csak legózok
de aki nagyot akar alkoni annak valóban kellhet mod
-
válasz
KicsiPaszuj #2846 üzenetére
Rendben, köszönöm, megvan.
-
válasz
KicsiPaszuj #2844 üzenetére
Aha, ha töltést adok neki megy. Azt nem lehet átállítani akkor motorral való működésre?
-
válasz
KicsiPaszuj #2842 üzenetére
Először a csövet raktam le, és azután raktam alá a motort. De akkor úgy kéne, hogy alá rakom a motort a csőnek?
Mert amikor így mellé rakom, akkor nem történik semmi.
Szerk.: Ha alá rakom, akkor se jó. -
válasz
KicsiPaszuj #2840 üzenetére
-
válasz
KicsiPaszuj #2838 üzenetére
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2749 üzenetére
de az egyszeri júzer nem moddol és nem épít szuperszámítógépet redstone-ból... épít várakat, városokat oszt kész
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2744 üzenetére
Az az én javításom a rém egyszerű
most őszintén: minden kocka, ütni, építgetni, kraftolni lehet. Annak aki akar az bonyolíthatja magának bukkittal, industrialcrafttal meg miegyébbel
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2730 üzenetére
Juppiiiii
Amint normálisan felkeltem, megsasolom. -
válasz
KicsiPaszuj #2710 üzenetére
Akkor viszont vedd úgy, hogy Sirandrishnak ment.
kacsa: mylittlepony facepalm for prezident!!!!6
-
válasz
KicsiPaszuj #2703 üzenetére
Akkor viszont nem kéne mondogatni, hogy az 1.8 rossz, ha nem akartok frissíteni 1.9re, mert nincsenek modok. Modokon sokkal több ember dolgozik mint a Mojangnál a fejlesztésen, és a modkészítőkön mért nem kéred számon, ha már azért sem fizetsz?
Én is csinálhatnám, hogy downgrade-elek alpha 1.1.2-re, és járok ide ócsárkodni, mert nincs nether. Ti most ugyanezt csináljátok. -
kexksz
addikt
válasz
KicsiPaszuj #2703 üzenetére
Tényleg kimaradt valami, mert fogalmam sincs, hogy mi az a Wright.
(JA HOGY EZ MOST VICC VOLT)
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2687 üzenetére
Mi baj a Rage grafjával? Mondjuk legalább kihajtja egy X1950XT CrossFire.
De a tényeket amiket felsoroltál mind igazak, egyetértek.
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2543 üzenetére
óó, aggyá linkeeeet
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2433 üzenetére
Amíg nem offolsz, meg trollkodsz, addig semmi baj nincs vele.
Egyébként igen, ez volt a hiba. Javítottuk, és jelentem tökéletesen működik a rendszer
Nagyon kemény volt megépíteni, de rengeteget tanultam belőle a redstonozásról. Köszi a segítséget mindenkinek.
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2431 üzenetére
ez is megteszi
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2361 üzenetére
No vagy pici problem ezzel a flip-floppal.
A videón látható módon megépítve tökéletesen működik. Viszont ha a gomb helyett vezetékkel akarom a jelet adni sehogy sem akar működni. Vagy visszavált azonnal, vagy megőrül és oszciloszkópként kezd el viselkedni.
Szóval a kérdés az, hogy hogyan todnám ráakasztani a flipflopra a limiterből érkező jelet. Lehet az a baja, hogy a beérkező jel túl rövid?
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2428 üzenetére
Na, első: kéne egy Forge-ot vagy mit preztentáló (magyar?) link, mert láttam creative-ban, hogy lett csomó minden: fűrész, sarló, zafír cuccok, stb
WinRAR-ról: GameStar lemezen volt
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2423 üzenetére
navárjmár: most akkor winrarral nyissam meg a tömörítettet és másoljam be winraron keresztül a jarban?
creative módban látni fogom a cuccokat ha minden oké?
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2421 üzenetére
akkor a RedPower-es cuccok is maradjanak zipestül-rarostul?
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2406 üzenetére
Szerintem a redstone-ok miatt nagyobb helyet foglalna. Arról nem is beszélve, hogy hosszra még lenne pár blokknyi helyem, csak a másik irányba. Az egész countert, a bud-t meg az OR és az XOR, meg az egyik pulse limitert meg nem akarom elbontani, és átépíteni 5 blokkal arrébb. Még leírni is sok, nemhogy újraépíteni
Most azt lesem, hogy lehet tudok 1-2 kockányit nyerni a vezetékelés optimalizálásán, de mindjárt meglátom.
üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2399 üzenetére
SŰSSED AZ ÉRCEEEET!!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2395 üzenetére
Örülnék ha mostmár azzal foglakoznál mert ugy &#&#vyvx#>@>#@ hogy beszarsz
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2395 üzenetére
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2389 üzenetére
Köszi, én nem veszek magamra olyat, amit nem nekem szántak
Ez esetben arról lehet szó, hogy a "mezei plugin" kifejezést leginkább a tájékozatlanság, mintsem szándékos becsmérlés szülte. Én semmi lenézést, vagy negatív felhangot nem olvastam ki ezekből a hozzászólásokból.
ON:
A lenti hozzászólásomban látható pulse limiter hogyan viselkedik egy folyamatos bejövő jelre? Nincs kedvem félig szétbontani, hogy kipróbáljam. Viszont a T flip-flop elé minden képen be kell tenni egyet, mert az a 3,2 sec-es folyamatos jeltől teljesen meghülyül.
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2389 üzenetére
Kicsit magamra vettem a stílust, pedig a "mezei plugin" alatt pont azt értettem, hogy elérhetővé tett pár új blockot és arra egy OS-t (utóbbi azért nagy mutatvány).
De egy kis help kéne, mert kipróbálnám, de nem tudom letölteni/akármit csinálni vele.
brd:
a facsemeték már vagy három napja el vannak ültetve de semmiszerk.: közben skyblockban eljutottam a homokszigetre
szerk2: az ottani ládában van tíz obsidian, gondolom Nether Portalhoz. Mivel gyújtom be??
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2386 üzenetére
Akkor egy receptet kérek. Azért mondtam el a véleményem, mert eddig elektronikát a MC-ban csak redstone-ból, repeaterből, levelerből/plateből/buttonból és pistonból láttam. És azok nem kis gépezetek voltak. Ezért is volt fura számomra ez a PC-dolog itt.
Ne érts félre, nem kritizálni akartam a feltaláló munkáját.föccer: egy magyar link jól esne, mert itt használtatok olyan szakszavakat amikor segítséget kértél, hogy csak néztem
más:
mi lehet az oka, hogy nem nőnek a facsemeték? (skyblock) -
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2386 üzenetére
Marha nagyot.
Egyébként meg nem kell ilyen magasról fórumozni. Vannak akik még nem tartanak ott, ahol te. Nem kell lenézni azt, akinek esetleg nem látja át azokat a dolgokat, ami neked egyértelmű.
üdv, föccer
-
tvse1995
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2380 üzenetére
Most néztem meg a better than wolfs-os videót és szerintem abban van.
Rögtön az elejé
Ja és az industrial craft helyett buildot akartam írni -
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2371 üzenetére
Kb 10x kellett átolvasnom, amire leesett, hogy mit írsz, de így okés. Asszem meg tudom csinálni. Csak a biztonság kedvéért ide is be fogok rakni +1 nyomógombot, hogy ha valamiért elcsúszna a flip-flop állása, akkor vissza tudja tolni a helyére. Kell csinálnom egy tripla OR kaput, meg a linkelt flip-flop-ot és felvinni a jelet a riasztó rendszerhez. Megy ez mint a karikacsapás.
Köszi szépen a segítséget.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2361 üzenetére
Erre gondoltam már én is. Annyi baj van vele, hogy nálam 2 bemeneti jelem van, amiből az egyik bekapcsolja, a másik kikapcsolja.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2360 üzenetére
A counter a búza növekedési fázisait számolja a BUD-n keresztül. Amikor eléri a számláló a 8-at, akkor kiadja a jelet, ami egy automatikus resetelést is csinál a counteren. Ezen kívül lehetőség van egy levelerrel manuálisan is resetelni a rendszer. A két resetelős jel egy XOR kapun keresztül van rákötve a counterre, hogy ne akadjanak össze. A counter bemenő jele vagy a BUD-től jön, vagy egy sima nyomógombtól, amivel manuálisan lehet léptetni a countert. A két bemeneteli jelet egy sima OR kapuval kapcsolom össze és egy pulse limiteren keresztül küldöm be a counterbe.
Ezzel mérem azt,hogy a búza mikor válik arathatóvá.
A búzatábla aratásához egy 45 dbos pistonsort használok, ami egy levelerrel tudok lenyitni, ezzel elárasztva a földet, lemosva a búzát a gyűjtőcsatornába.
A cél az, hogy amikor a counter azt jelzi, hogy beérett a búza, akkor egy a magasba felvezetett jelzőrendszer bekapcsol, hogy messziről is látható legyen. Ennek bekapcsolva kell lennie addig, amíg meg nem jövök, és el nem árasztom a búzaföldet. Ekkor viszont automatán le kell magát kapcsolnia egészen addig, amíg a counter ismét le nem adja a vezérlő jelet. A nehézség ugye az, hogy a counter automatikus resete miatt a vezérlő jel csak 3,2 másodpercig aktív, utána 0 állásba áll vissza, viszont a jelző rendszernek folyamatosan bekapcsolva kell maradnia.
Köszi, most ébredezik a lányom, majd jövök
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2360 üzenetére
De nem tudom letölteni -
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2346 üzenetére
zsír
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2343 üzenetére
ez az ingame fizetőeszköz jó lenne...
az megoldható, hogy Creative Módban offline megcsinálom a mapot és utána onlinera berakom survivalként?
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2339 üzenetére
"rövid"
amúgy nekem kicsit beteg gondolataim vannak a szerómmal kapcsolatbanelég ha annyit mondok, hogy adó?
(bemelegítés
)
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2334 üzenetére
nos akkor pluginokrol:
-kellene olyan ami halálegyszerűen a játékos tulajdonává tesz dolgokat (telek, láda, stb)
-láttam azt a plugint amiben egy fafejszével kelett kijelölni két blokkot és az azáltal létrehozott teret kivágnni/cserélni lehetett
-egy fizetőeszközös plugin
-egy plugn amivel figyelni lehet ki mit/kit ütött ki/ölt meg/lopott el
-egy plug in amivel warpolni lehet kijelölt pontokra és haza (/home)
-egy börtönös plugin ami megfosztja a warpolástól a játékost és leportálja egy cellába amit nem üthet ki
-hallottam olyanról ami klánokat, frakciólat hoz létre
-van vmi villámlásos iis ami nagyon vicces/lightning ami a célkereszt által mutatott blokkba csap és /lightning játékos esetén a játékosba csap
röviden ennyi
2
-
netpeti98
addikt
válasz
KicsiPaszuj #2334 üzenetére
Azt még hozzá fűzném hogy linux vagy mac alatt mindenképp a jart kell használni csak máshogy mert ott nincs bat sem exe.
Üdv netpeti98
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #2332 üzenetére
úgy általánosan
bár fontos, hogy ne csak eredetivel lehessen feljönni, mert a bátyámmal építkeznénk -
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2322 üzenetére
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
KicsiPaszuj #2320 üzenetére
A polcban én is gondolkozom.
Csak addig nincs kedven a modokal vacakolni amíg nem tudok játszani mindennap.Üdv netpeit98
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2316 üzenetére
Igen, láttam, de még melóhelyen vagyok, így nem tudom kipróbálni. A YT vidit sem tudom megnézni, de előre is köszi, mindenképpen bepróbálom
üdv, föccer
mod: RE: (#2317) netpeti98
Nem a tudásbeli hiányosságom gátol meg benne, hanem az, hogy a szerveren amin játszom nem én határozom meg, hogy milyen mod-ok és pluginok vannak fent. Egyébként is teljesen meg vagyok elégedve az alap, "gyári" verzióval
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2289 üzenetére
Na, ezt már holnap fogom megemészteni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2287 üzenetére
Igen, ezt a fajta bud-t használom. Amikor update van, akkor a bud nem impulzust ad le, hanem csak átvált a kimenő jel aktívtól inkatvíra, vagy fordítva. Tehát nem impulzust ad le, hanem csak egy fél impulzust. Ezért kell figyeltetnem a változást és minden változáshoz leadni egy teljes impulzust. Namármást e mellé megy egy 8-as counter és az automata és a kéti reseteléshez szükséges xor kapu Mindezt 5 széles és 4 magas helyen
Esetleg van olyan BUD, ami teljes, lehetőleg 0,1 sec-es impulzust ad le, és nem csak csak állapotváltozást? Azért kell ilyen rövid impulzus, mert a counter csak ilyen rövid jellel működik.
Köszi,
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2285 üzenetére
Nem az ennyimé a multi szerver, így nincs beleszólásom a felhasznált modokba.
Egyébként a leveler helyett miért nem működik az, hogy simán nekivezetem a redstone-t? Mert ugye a BUD-ról vezetéken jön le a jelem...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2283 üzenetére
Gyakorlatilag megdupláztad az elektronikát, és egy not-tal toltad el a két fázist? A 2 kimenő jelet pedig egy sima or kapuval meg összekötöm egybe. Aham, jó az elgondolás. Csak férjek el vele a pincében
üdv, föccer
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
KicsiPaszuj #2282 üzenetére
Pont a lényeget nem mutatttam, szal:
[Csöcslesőkompresszor] hátulrólAmúgy ajánlom figyelmedbe a [RedPower] nevű modot. Ez a legtöbb logikai kaput és sekvenciát tartalmazza, 1 ripíter méretű cuccban.
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2277 üzenetére
No, annyiból nem jó az ajánlott gép, hogy csak minden második bejövő jelre ad ki egy rövid jelet. Ez ugye a gombnál nagyon jó lenne, de a gomb az ad és el is veszi a jelet, és ebből csinál egy egészen rövid jelet. Viszont, ha a levelert átkapcsolom, akkor elsőre a bemenő jel nem jön ki, csak akkor amikor ismét váltok a levelerrel.
Nekem arra lenne szükségem, hogy minden egyes változásra kiadjon magából egy rövid jelet. Szóval a leveler egy teljes ciklusához (oda és vissza váltás) 2 rövid jel jelenjen meg az out oldalon.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2273 üzenetére
Viszont nekem is lenne egy redstone-os kérdésem.
Van-e olyan rendszer, ami egy bejövő jel változásból (pl leveler átkapcsolása) egy rövid, impulzus szerű jelet generál?
Köszi, üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2273 üzenetére
Dehogyiiiis...
Tökre bírom értékelni hogy az 1x1x2es lyukba amit egy levegőből érkező madárszar vájt ki beleragad a ződg*ci, amit vájok egy hétig nagy cunder lyuk azt magasról telibefossák.. -
válasz
KicsiPaszuj #2268 üzenetére
Technic pack van 1.8-hoz?
-
netpeti98
addikt
válasz
KicsiPaszuj #2268 üzenetére
Mi az fekvő vmi?
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2266 üzenetére
Nem, sry, de ennyit macerát nem vállalok
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2263 üzenetére
Szinte azonnal. Csatornázással minden rendben? Ha multi pályán van és elküldöd privátban a címét szívesen ránézek.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #2258 üzenetére
A mobok száma nem függ a nehézségi foktól. Az csak a mobok sebzését állítja, ha minden igaz. Teljesen el van sötétítve a terem? A másik probléma még az lehet, hogy a mobok a játékosoktól 16 (vagy 24?) bloknyinál közelebbre nem spawnolnak, és maximum a játékostól ~180 blokknyira spawnolnak. Tehát a játékostól 16-180 távolságra.
netpeti: Még így sem világos számomra, hogy pontosan mit i szeretnél...
üdv, föccer
-
dabadab
titán
válasz
KicsiPaszuj #2047 üzenetére
Nem lesz beta 1.9, helyette lesznek kb hetente prerelease-ek a veglegesbol: [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #2026 üzenetére
Akkor toljad a jar-t ecsééém
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #1850 üzenetére
attól még az egyik legveszélyésebb monszta lesz
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #1850 üzenetére
Ha csak 2 kocka magas a trap azon része, ahol nincs víz, akkor nem tud spawnolni az enderman, így nem is tudja széthordani a trapot
üdv, föccer
mod:
milesssssz-> mi lesz? ;p
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj #1845 üzenetére
Lessz -> lesz.
És reméljük, hogy igen. Nagyon zavaró
üdv, föccer
-
Sirandrish
legenda
válasz
KicsiPaszuj #1825 üzenetére
van 1.9?
Az industrialnak lesz mit behozni -
válasz
KicsiPaszuj #1792 üzenetére
Felraktam és tényleg ér valamit, azaz a játék nem lett gyorsabb viszont bizonyos beállításoktól sokkal szebb. Mipmap is benne van végre, legalább azt az egyet kellene átvenni Notchbácsinak. Köszi!
Viszont aki ezt a PH szerveren akarja használni azt megkérném arra hogy a chunk refresh és a látótáv részt ne babrálja nagyon mert a szerver lehet hogy csalásnak fogja venni. (szerveren ez úgy jelenik meg hogy több csomagot kér a kliens mint kellene)
-
sto1911
veterán
válasz
KicsiPaszuj #1792 üzenetére
Nalam nem ment, kitoroltem, betettem, aztan a login utan fekete kep fogadott
A multithreades valtozatot toltottem le, holnap kiprobalom masikkal is.
@(#1801) Cucuska2: Megvolt a META-INF is. Mi a sorrend? Nem csak ennyi (metainf torol, classes bemasol)?
@(#1802) föccer: haaat, nem volt okom panaszra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest