- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MaxxDamage
félisten
Sony is leszerepelt már nálam, így azt én sem vennék
OPiiPO: Látod...lesz*rj*k (telibe kb.) de azért jönnek a különböző modellek... (V30S , V35 és a többi.. G7...mindegyikből több fajta) aztán max. fél évig foglalkoznak vele/velük és azután már nem számít... (jön az új)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Lehet én is írok valamerre valamit...mert ez így nevetséges!
Olyat vettem észre, hogy a V20 bekapcsoláskor az LG logó (mintha) akadozna kicsit... lehet a 120Hz (PC használat) miatt látom így a telefont...vagy nem tudom.
V10-m legalább kapott kis Updatet, de V20 az semmit
V30 -ra már elkezdtem Nillkin-t (tok) venni és lehet elmarad a V30 Upgrade.... (sőt az LG lehet többet nem lesz véve...) kicsit jobban figyelhetnének az LG-nél a támogatottságra/szoft. frissítésre..stb.., úgy általában...főleg egy V szériás telefon esetében.MD
L -
dSERiES
senior tag
Olyanom Nekem is volt fehér is fekete is. LG-ék soha nem árasztottak el sok-sok frissítéssel, nem jut eszembe de talán pont a 4X-re a JB? Meg a G3-ra a MM, vagy az Optimus G-re a LP is eléggé nehezen, nyögvenyelősen jött ki.. de lehet már rosszul emlékszek. Régóta LG-zek én is, kisebb Motorola/Samsung kitérőkkel,de ez a szoftverfrissítés mizéria náluk visszatérő motívum
flagshipeken is.
Ajj most eszembe jutott a Nexus 4-emde szerettem.
-
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
ha jó fajta kártyaolvasód van akkor az írás 5-10MB/s között meg van az 512es...átlag 6-8MB/s...ha bóvlibb a kártyaolvasó akkor 1-7MB/s
a 256os gyorsabb,duplája a sebessége az 512esnek...
olvasási sebesség átlalában az írási sebesség duplája... olvasást még nem tudtam tesztelni,egyenlőre töltöm meg a kártyát
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest