Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
beloadjoker
üzenetére
muszaj minden 2. kommentben könyörögni egy előfizetésért? fél éve is eljátszottad már ezt. nem sokan fogják kockáztatni a saját UPC előfizetésüket, meg azt vállalni hogy egy idegen a nevükben telefonálgathasson.
-
beloadjoker
őstag
Ugy emlekszem az nem eleg vagy eleg de csak ha mar fel eve be van kotve vagy valami ilyesmi, remelem majd jon valaki aki ezzel tisztaban van es leirja, de a legjobb az lenne ha valaki tudna segiteni es akkor tuti nem lenne gondom,
meg egyszer: nem ingyen gondolom a szivesseget
/lassan aprora teszek egy hirdetest hatha valaki segit par ezresert/
-
Diabo6
senior tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Ja értem. Akkor azért nem.tudtam miről van szó mert én mindig belépve vagyok a upc-n és a nekem szóló ajánlatokat látom. És ha beköttetsz egy vezetékes telefont?
-
Charx
senior tag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Azért a kábeles netet ne mondják le, mert azt nem helyettesíti , ahhoz elég karcsú!
-
gertitorpe
tag
Hozzám jövő hétfőn hozza a futár a sim kártyát. Kíváncsi vagyok
Egy L csomagra fizettem be
Aktuális infó: online megrendeléssel egybekötött számhordozásnál van egyszeri 6k jóváírás. Ennek a határidejét meghosszabbították. Február 15-ig kell megtörténnie a hordozásnak. Ha jól számolom kb jövő heti rendeléssel jó lehet még.
Szerintem tényező lesz rövid időn belül a UPC mobile. Voltam személyesen egy ügyfélszolgálaton és nagyon nyomják, a falból is a Freedom csomag folyik. Az ügyintézők minden egyes embernek elismételik hogy hallott-e már új szolgáltatásunkról, a megvásárolható mobilok kirakva a fal mellé...
Van valami netes díjkalkulátor, az is elég jó helyen dobálja ki a csomagokat. Versenyképes, persze csak ha netet is használsz.Abban reménykedek hogy nem lesz "magyarosan" túlhasználva az internet opció és szigorítás emiatt. Képzelem ahogy sokan már azt tervezgetik ahogy lemondják a vonalas netet és csak ezt fogják használni...
-
beloadjoker
őstag
Azok a freedom árak amik fel vannak tüntetve az oldalon csak úgy érvényesek ha már van valamilyen upc-s előfizetésed /tv, net stb, oda is van írva hogy "Havidíj UPC vezetékes szolgáltatás mellé"/
így, ha van már valamid a upc-nél akkor az árak:
Freedom S 3290 Ft/hó, Freedom M 3990 Ft/hó, Freedom L 5990 Ft/hó, Freedom XL 11990 Ft/hó
Ha viszont nincs semmid upc-nél pl nálam is ez a helyzet mert itthon tv internet és telefon is invitel akkor az árak:
Freedom S 5990 Ft/hó, Freedom M 9990 Ft/hó,Freedom L 14900 Ft/hó, Freedom XL 29990 Ft/hó
Én most magenta szolgáltatónál 3400at fizetek 200mb netem van es 33 forintért beszélek, ettől minden tekintetben jobb a Freedom S 3290Ftos árával bár ha valaki tudna segíteni a Freedom Met választanám inkább a 100 percért minden irányba az sem lenne sokkal drágább 3990Ft, viszont listaáron már nem érnék meg nekem nem lenne érdemes váltanom, S: 5990 M: 9990
Én legalábbis így értelmeztem persze ha nem akkor kérlek javítsatok ki!

-
Diabo6
senior tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy ha nincs upc-d, akkor miért jönnél ki rosszabbul egy mobilelőfizetéssel? Valamit rosszul tudok?
-
Diabo6
senior tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Lehet utalni természetesen. Én a díjneten keresztül intézem.
Csomagban nem tudok segíteni, nincs upc mobilom.
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Erre valaki?
+még egy dolog, gondolom a upcnek is van netes felülete, lehet utalva fizetni a havidíjat?
És ha a fenti teljesül akkor én nagyon szeretnék upc-s lenni viszont itthon semmi upc-s cuccom nincsen így nem érné meg, szóval akad valaki aki saját nevén /vagy családban valakién/ tudna még egy csomagot vállalni amit persze én fizetnék /és használnék/? /nem ingyen gondolom egy egyszeri összeg a segítség miatt vagy amiben megállapodunk/ Freedom S vagy M csomag érdekelne.
Előre is köszi!

-
Charx
senior tag
Ma üzemeltem be a kártyát, és nagyon király, tényleg elég az 1Mbit/s netezésre, és youtube videók is elmennek (SD-ben)! Eddig teljesen jó!
-
apaszka
veterán
válasz
tatabike
üzenetére
Én telefonon használom,és a telenor csúcs netje elérhetetlen volt számomra,,,vagy is én voltam elérhetetlen.
Ítt elérhető vagyok,és nem szaggat a munkahelyemen sem egy youtube videó lejátszása sem! Na ez számít számomra. Így a feleségem is áthoztam az lte adó telenyomortól! Sőt mind a 4 számommal lépte, onnan!
Érdekes volt,hogy ott a nagy sebességen akadtak a videókitt meg nem!

-
wjbhbdux
veterán
Nincs olyan, hogy egy sim kártya erre vagy arra van kitalálva, legfeljebb ők szeretnék hogy arra használd, ha meg a másikra is akarod akkor fizess többet a hivatalos mobiltelefonos csomagra.
A szerződési feltételekből:
A mobilinternet szolgáltatás SIM kártya fogadására alkalmas hálózat független eszközökkel is igénybe vehető.
Abba teszed, amibe akarod.
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Dualsimes telómba jelenleg egy simkártyát használok. Arra gondoltam, hogy upc-nél előfizetnék egy ilyenre:
[link]
Személyesen a upc-nél azt mondták, nem javasolják, mert ez nem mobilra van kitalálva, hanem windows rendszerekre. De nekem nem tűnt valami határozottnak az ügyintéző. Szerintetek ha előfizetek egy ilyenre, akkor használhatom a mobilomban második simként csak netezésre?
Van upc előfizetésem és androidos a telefonom.Szerk és kiegészítés: rokonom T-s mobilnetes simkártyát simán használja androidos mobilban.
Köszi ha kapok választ.
-
csibor
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ma beszéltem egy ügyintézővel ő mondta. A kedvezményes árhoz kell valami upc csomag is. Hétfőig elkel döntenem akarok, vagy nem LG-it.
-
csibor
addikt
Ha valakit érdekel. Hétfőn megszűnnek a 15K ajánlatok. Samsung J1, Huawei Y5, LG Y50
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Lacika83bb
üzenetére
Működik a wifi megosztás androidon, zökkenőmentesen. Függ a játék méretétől a betöltési idő!
Ha ismerőssel külön földrajzi helyen játszol, akkor viszont felhívom a figyelmed a magas (170ms környéki) ping időre! -
Lacika83bb
újonc
Érdeklődöm - főképpen tapasztaltabb UPC Mobil felhasználóktól - hogy ennek az internet kapcsolatnak felhasználásával játszottatok-e már PC-n
online (flash alapú) játékokkal? Érdekelne, hogy van-e erre vonatkozó bármilyen jellegű korlátozás (engedélyezett-e?) és ha van, ennek használatát hogyan lehetne megoldani anélkül, hogy bármilyen kedvezőtlen szankciót vonnánk magunk után? -
tomzi1
tag
ez az sms-es dolog benne van a szerződésben?
valaki panaszkodott már nekik? mi a válasz? -
Charx
senior tag
Na megrendeltem az S csomagot, kíváncsi leszek rá, remélem hasít az 1Mbit/s!

-
wjbhbdux
veterán
Netflixet próbálta valaki?

-
apaszka
veterán
válasz
Peterrrr
üzenetére
LOttó nincs !
Simple megy rendesen,így a pálya matricát is azon keresztül vettem meg! A csekkeket is sikerült már,é a lottóra is ígéretet tettek nekem.
Dolgoznak rajta,és megértésék,ha az is megoldott értesítenek!Szóval alakul ez!

Posta app is működik már! Ja és az OTP appja is! Más szolgáltatós telójára ma töltöttem az ország másik felében lévő számra simán! Más szolgáltató.... -
Ba.G
aktív tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
A Citiről (leendő Erstéről) tudtok valamit?
-
csibor
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
K&H tól megjön az sms
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Sms hibával kapcsolatban pl OTPbe való bejelentkezés sem megy?

-
Peterrrr
újonc
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Akkor ezek szerint összefoglalva:
+ korlátlan adatmennyiség
- no mobil parkolás
- no bankolás
- no okoslottó
- verification sms nem fogadhatóVan esetleg még valami hátrány vagy sikerült összefoglalnom? Igy viszont nem igazán volt megérős a váltás. Bár tényleg a netre nincs panaszom.
-
Peterrrr
újonc
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Hello mindenki
Újkeletű UPC mobilos vagyok, Vodafoneról váltottam adatkorlát miatt de számhordozás nélkül, kaptam is szép 31-es számot.
Namármost a problémám a következő: se Google-s se más szolgáltatás SMSei nem jönnek meg amik eddig működtek. Na jó, nem igaz, de néhánytól nagy nehezen végülis megkaptam a kódot amivel be tudok lépni. Másnak van e ilyen problémája és van e megoldás?Van más helyeken olyasmi amit smsben lehet küldeni h ne zavarjanak, ez elvileg nálam be van kapcsolva, tehát kaphatok kéretlen marketing célú SMSt, de ezt online lehet kapcsolgatni. Térerő van..
UPC azt nyilatkozta, hogy nem náluk van a probléma mert nem jön meg nekik a továbbitandó üzenet.Egyedül vagyok ezzel a problémával?
-
apaszka
veterán
válasz
domerator
üzenetére

Már megijedtem! Én munkahelyemen ma 2 gigát forgalmaztam
Horizon Go ment a vízilabda,és ami kell ! 
-
csibor
addikt
Jut eszembe. Visszajöttek a 15K ajánlatok. Most néztem engedné a rendszer elhozni a LG H320-at létező élőfizetésemhez. Viszont múltkor az ügyfélszolgálaton kérdeztem, ott szerintük csak akkor járna ha kötnék még egy előfizetést. Kinek higgyek?
-
Kinder
senior tag
Ja és tényleg hűségidő mentes? Az ügyintéző ezt mondta.
99,9%, hogy maradok, szóval végülis mindegy nekem, csak érdeklődöm
-
Kinder
senior tag
Én sem warezolok rajta, normális netezés van csak.
De ezt az 500 megás korláttal nem lehetett megtenni, néha a hónap felénél szevasz volt.
Na most már nem lesz
-
Charx
senior tag
Köszi a válaszokat, jó lesz ez nekem, kipróbálom. Jelenleg vodás netem van, de mindig elfogy az adatforgalom
, pedig én is csak netezek vele. -
domerator
veterán
Épp most figyelmeztetett a telefon, hogy dec 23 óta több mint 2GB-ot forgalmaztam, ez szinte mind spotify. Tök jo hogy nem kell aggódni hogy elfogy

-
Kinder
senior tag
Én a mai nap mentem át Telenorról UPC Freedom XL-re.
Ez 4 mbit lefelé. A Telenor 150mbit ( persze fél giga korláttal )
Namármost faguriga legyek, ha nem gördülékenyebb az UPC a harmincad akkora sebességével.
Jobb érzés netezni az upc--n, a facebook nem akadozik, ha görgetek lefelé, a hírkereső dobálja a találatokat.
Hogy az 1 mbit mire elég, azt nem tudom, de ahogy elnézem, én biztos, hogy jobban jártam.
A stabilitásról még nem tudok nyilatkozni.
A telefon egy 2 éves Iphone 5S -
Charx
senior tag
Szeretnék előfizetni, de tapasztalatok alapján, mire elég, mennyire lehet netezni 1Mbit/s-al?
-
apaszka
veterán

-
domerator
veterán
Az nekem se lenne akkora baj, csak utana nem talal magara a kartya, nem csatlakozik vissza a halora... ugyanakkor mellette a voda kartya meg fullos. Ma Gyorben voltam delutan es ma is elhagyta a kartya a halot ketszer, masodszor Gyorbe menet feluton. Felhivtam ugyfelszolgalatot, a muszaki ember rakuldott valami vajákot tavolrol a kartyara, amit nem tudott pontosan elmondani mi, de 10 percen belul a kartya beájult, utana ujrainditottam a telot, azota tokeletes.
Egyebkent cserelik a simet ugyfelszolgalaton ha gond lenne vele.
Azert gondolom a simet a bunosnek, mert az A3 ugyan dupla simes, de csak standby, szoval csak egy telefonos resz van benne, es a voda kartya ment benne vegig. -
Kinder
senior tag
válasz
domerator
üzenetére
Köszi!
Az, hogy az autópályán elmegy a térerő, talán nem olyan lényeges ( tudom, de az, elszáll pl a zene vagy egy weboldal ) nekem.
Meg ilyen sajnos Telenor és Telekom oldalon is előfordult már ( Voda nincs a családban ).Ez a koszos kártya érdekes, mindenképp megnézem, ha megkapom, mert szerintem átmegyek január elején.
( Nekem nem lesz gond, én vagyok itt is ott is az előfizető )
-
Uthenger
aktív tag
nem tudod áthozni, annak a nevén kell legyen a telenornál is, aki a upc-hez át akarja hozni.
Először a telenornál le kell cseréltetni a nevet a tiedre v. a upc-nél átiratni a szolgáltatást az asszony nevéreAmelyik olcsóbb és egyszerűbb, azt válaszd

ha mindenhol egyeznek az adatok, akkor utána intézd a hordozást
-
apaszka
veterán
Mostantól nekem is él az áthozott számom.
Most próbálom a kis feleségem prémium számát áthozni, ami nem lesz egyszerű!
A gond szerintem, hogy az UPC egésze az én nevemen van 1000éve. Az áthozni áhított telefonszám meg a feleségemén.
Van valami trükk, hogy ne akadékoskodjon ez miatt a telenor?
-
domerator
veterán
Na akkor... eddig megfelelő a dolog, de...
Mindenekelőtt akinek terero problémája van, az vegye ki a sim kártyát és valahogy polirozza meg vagy tisztitsa meg, mert valahogy gyarilag nem tiszta a felulete, legalabbis nalam jelentos terero javulast hozott.
Rackeve, Bugyi, Dabas, M5, 44, Tiszaalpar, Tiszakecske, Bekescsaba, Nagyszenas es utana vissza... vegig szolt a spotify online, vagy netradio, mikor melyik... szerintem 2 kezemen meg tudom szamolni hanyszor akadt meg a zene, ugyhogy ez a resze oke.
Volt par telefon, a hang oke es az sem szakadt meg. Erdekes, hogy volt 2 terero elvesztes, mindketto az M5-on, az elsonel minden elment es nem vartam meg hogy magatol helyreall-e, repulomod ki-be kapcs helyrehozta, masodszorra csak a net ment el, ott ugyanez segitett. Nem hiszem hogy a telefon lenne a ludas, mert a masik kartya vegig aktiv volt (voda ceges), inkabb sztem nehol bizonytalan a upc rendszere.
Mindent osszevetve nalam eddig pozitiv a valtas. -
domerator
veterán
Tegnap elhoztam egy dual simes A3-at, simán odaadták 3 papír aláírásával, a többi e mailben jön.
Mától élesben használom a freedom xl-t. -
Uthenger
aktív tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Huseg nincs,
Meglevo uoc-s szolg hianyaban csak aranyaron, listaaron kapod meg...
Megkerulni meglehet konnyen: kell 1 upc-rokon, ismeros, akinek megrendeli sajat maganak...
Ha szamhordozastcis akasz, akkor a t-nel at kell iratni az upc-s ugyfel nevere, aki utana kerheti a hordozast... -
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Régebben már követtem ezt a topikot azért írok hátha közben lett változás, szóval semmi más upc-s cuccom nincsen, ha szeretnék upc mobilos lenni akkor még mindig van ez a belépő összeg a havidíjon felül, ha igen ez mennyi most? /és sehogy sem lehet megkerülni, vagy nincs egy karácsonyi akció stb?
t-s csomagom van 300mb nettel 3500ért nagyon unom
/ És akkor lehet egyből a 3290es csomagot is kérni vagy ahhoz kell egy másik upc mobilos csomag? És hűség továbbra sincsen?
Előre is köszi!
-
apaszka
veterán
Itt emeltdíjas dolgok nem támogatottak?
Parkolás, és lottó? -
apaszka
veterán
Igen annak a hálóját használja.
Fura mert a telenor hálózatán nem láttam még fullos térerő kijelzést!
Most meg ahol jártam mindenhol "4pálcás" .
Eddig azt hittem a telefon ilyen, de mint kiderült a környékek ilyenek hol járok.
Szóval eddig nagyon bejön. Az Egy megás net is elég, hiszen a tévé alkalmazás is jól működik, és a youtube videók sem szaggatnak. -
apaszka
veterán
Telefon nem kell mert van. De ha minden klappol, két hét, és még hozok át számokat.
Eddig klappol minden. Telefonon előbb tölti beee az oldalakat, mint a 120as wifin.
Szóval ok!
Sőt tegnap mér Mór határában a fogadóban is teszteltem, még a videók is akadás mentesen jöttek, nem mint a telenor hálózatán, ahol még csak elérhető sem voltam!Szóval jó a teszt eddig.
-
Ba.G
aktív tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Bocs privát akart lenni.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
katalin888
üzenetére
De azt ugye tudod, hogy a kuldesert a kuldo fel a felelos?
Tehat ha te kuldesz valahova, es az kesik, akkor a upc tud nezni barmit, ha pedig neked kuldik, akkor a kinti fel tud barmit tenni az ugyben hogy hogy es mikor kapod meg... -
mike710
aktív tag
válasz
katalin888
üzenetére
Ha nekem ilyen gondjaim lennének a upc-vel a helyedben már rég váltottam volna.
-
wardemi
senior tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy a régi galaxy nexusnál, történt olyan, hogy eldobta a hálót és resizni kellet vagy ki be kapcsolgatni. Viszont most, hogy hozzájutottam 1 hónapja egy Iphone 5C-hez ott még egyszer sem volt probléma, hogy ne lett volna nett, vagy nem tudok hívni vagy nem kapom meg az sms-t (külföldről nekem is simán jön a google, mást annyira nem használtam azt hiszem). Gondolom itt inkább a készülék hibája, bár hozzá kell tenni, hogy előtte Trés volt a gnex évekig és nem emlékszem ilyen instabilitásra.
-
mike710
aktív tag
válasz
katalin888
üzenetére
Nálam egyszer volt olyan , hogy nem volt net. Az sms-eket folyamatosan meg kapom pl gmail-től és egyéb külföldi szolgáltatóktól.Azért az egyszeri net kiesésért nem fogok más szolgáltatónál dupla annyit fizetni azért hogy hó közepére le legyen korlátozva a netem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy L csomagra fizettem be

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, pedig én is csak netezek vele.