- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy a régi galaxy nexusnál, történt olyan, hogy eldobta a hálót és resizni kellet vagy ki be kapcsolgatni. Viszont most, hogy hozzájutottam 1 hónapja egy Iphone 5C-hez ott még egyszer sem volt probléma, hogy ne lett volna nett, vagy nem tudok hívni vagy nem kapom meg az sms-t (külföldről nekem is simán jön a google, mást annyira nem használtam azt hiszem). Gondolom itt inkább a készülék hibája, bár hozzá kell tenni, hogy előtte Trés volt a gnex évekig és nem emlékszem ilyen instabilitásra.
-
wardemi
senior tag
esetleg vlki használ iphont. Ott megtudta osztani a netet ? Nálam mint ha a upc letiltaná
-
wardemi
senior tag
válasz
domerator #672 üzenetére
Én is ezen a vonalon mozgok. Hívással semmi nem volt még eddig nekem. Mobil net néha csak edge de az a puszta közepén a vonaton és hát, anno a T se volt jobb azokon a helyeken.
De amúgy igen, a Voda hálózatát használja, nézd meg a lefedettséget esetleg, hogy jobban tudd.
-
wardemi
senior tag
Akkor csak számomra nem volt világos, hogy az én saját személyes tapasztalatomat, hogy bíráltad felül. De legyen engem nem bánt. Sajnos minden szolgáltatónál meg van az akár egy napi kiesés (mikor T-s voltam akkor is volt, hogy egy napig nem volt kb mobilnet).
De még mielőtt az jönne le, hogy védeném a upc még véletlen sem. A sima netem is elég foss néha, de sajna nincs más alternatíva ilyen árban. Ez van :\.. Akinek belefér, belefér. Akinek nem az vált ha úgy látja. -
wardemi
senior tag
Nekem ez a 2. hónap hogy használom, a tegnapin kívül kb nem volt sose bajom (néha újra kell lőni mert elveszti a netet, de ez lehet a készülék miatt van). Főként BP, Békés megye, meg Velence környékén használgattam. Spotify mindig jött, youtube van hogy kellett várni. Ennyiért én még mindig ezt látom leghasználhatóbb csomagnak egyenlőre
-
wardemi
senior tag
válasz
beloadjoker #528 üzenetére
Ismerősöd UPC-s megveszi neked, te meg használod. Számhordozás ilyenkor bukik
-
wardemi
senior tag
válasz
BlackDesert #421 üzenetére
Én tegnap kérdeztem az ügyfélszolgálatost ezzel kapcsolatban. Annyit mondott, hogy nem arra van ez a szolgáltatás, hogy hotspotoljanak és kiváltson egy otthoni netet. Arra nem tudott semmi konkrétumot mondani, hogy mekkora adatforgalomnál picsáznának el stb.
De nálad ha ez stream szolgáltatásokra mennek szerintem nem köthetnének bele, hisz a telóról is nézhetnék tv-t ha nagyon akarnék.
-
wardemi
senior tag
válasz
Tav-Csoves #413 üzenetére
Erre az opcióra nem is gondoltam, köszönöm. Annyi kérdésem van, ami nem egyértelmű számomra hogy a Tnél 67/ft/perc az átírányítás. Ez azt jelentené, hogy ha a 30-as számra jönne hívás, amit átirányítok UPC-sre és felveszem, akkor ennyit számláz nekem percenként? (kártyás)
-
wardemi
senior tag
Valami fejlemény az 5 GB korlátozással kapcs? Most gondolkzok én is a sima M-en, annyira nem szoktam út közbe netezni de tököm kivan hogy a pár szám megáért kell 1-2xxx-et leperkálni. Eddig főként chat, rss re használtam a dolgot, szerintem azt bírná.
Esetleg valaki nem tudja, hogy van a számhordozási funkció? Illetve a spotifyt mennyire tudja vinni az alap net sebesség?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged