- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Használ valaki itt otps netbankot?
Az lenne a kérdésem hogy a bejelentkezéshez majd az utaláshoz szükséges aktiváló kód megjön e smsben. -
beloadjoker
őstag
Ugy emlekszem az nem eleg vagy eleg de csak ha mar fel eve be van kotve vagy valami ilyesmi, remelem majd jon valaki aki ezzel tisztaban van es leirja, de a legjobb az lenne ha valaki tudna segiteni es akkor tuti nem lenne gondom,
meg egyszer: nem ingyen gondolom a szivesseget/lassan aprora teszek egy hirdetest hatha valaki segit par ezresert/
-
beloadjoker
őstag
Azok a freedom árak amik fel vannak tüntetve az oldalon csak úgy érvényesek ha már van valamilyen upc-s előfizetésed /tv, net stb, oda is van írva hogy "Havidíj UPC vezetékes szolgáltatás mellé"/
így, ha van már valamid a upc-nél akkor az árak:
Freedom S 3290 Ft/hó, Freedom M 3990 Ft/hó, Freedom L 5990 Ft/hó, Freedom XL 11990 Ft/hó
Ha viszont nincs semmid upc-nél pl nálam is ez a helyzet mert itthon tv internet és telefon is invitel akkor az árak:
Freedom S 5990 Ft/hó, Freedom M 9990 Ft/hó,Freedom L 14900 Ft/hó, Freedom XL 29990 Ft/hó
Én most magenta szolgáltatónál 3400at fizetek 200mb netem van es 33 forintért beszélek, ettől minden tekintetben jobb a Freedom S 3290Ftos árával bár ha valaki tudna segíteni a Freedom Met választanám inkább a 100 percért minden irányba az sem lenne sokkal drágább 3990Ft, viszont listaáron már nem érnék meg nekem nem lenne érdemes váltanom, S: 5990 M: 9990
Én legalábbis így értelmeztem persze ha nem akkor kérlek javítsatok ki!
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Erre valaki?
+még egy dolog, gondolom a upcnek is van netes felülete, lehet utalva fizetni a havidíjat?
És ha a fenti teljesül akkor én nagyon szeretnék upc-s lenni viszont itthon semmi upc-s cuccom nincsen így nem érné meg, szóval akad valaki aki saját nevén /vagy családban valakién/ tudna még egy csomagot vállalni amit persze én fizetnék /és használnék/? /nem ingyen gondolom egy egyszeri összeg a segítség miatt vagy amiben megállapodunk/ Freedom S vagy M csomag érdekelne.
Előre is köszi!
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Sms hibával kapcsolatban pl OTPbe való bejelentkezés sem megy?
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Régebben már követtem ezt a topikot azért írok hátha közben lett változás, szóval semmi más upc-s cuccom nincsen, ha szeretnék upc mobilos lenni akkor még mindig van ez a belépő összeg a havidíjon felül, ha igen ez mennyi most? /és sehogy sem lehet megkerülni, vagy nincs egy karácsonyi akció stb?
t-s csomagom van 300mb nettel 3500ért nagyon unom
/ És akkor lehet egyből a 3290es csomagot is kérni vagy ahhoz kell egy másik upc mobilos csomag? És hűség továbbra sincsen?
Előre is köszi! -
beloadjoker
őstag
Hali!
Látom sokan le szeretnék mondani, én szívesen átvállalnék egy csomagot
/azért nem tudok saját néven mert semmi más UPC-s cuccom nincsen/
Kérlek dobjatok pü-t továbbiakért! -
beloadjoker
őstag
Hali!
Sajnos nincs UPCnél semmilyen cuccom ismerőst nem találok új előfizetőként mennyi lenne a legolcsóbb csomag? tehát a 3900as mert sajnos így 2900as kiesik :-/
Tud errőlalaki valamit pontosan? És akkor mi a helyzet ezzel a 25e forinttal? Mert nekem ez még mindig nem tiszta./persze ha valaki tudna vállalni a nevén plusz egy csomagot írjon biztos meg tudnánk egyezni/
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Nekem még ezt írta feljebb tnilabk:
"Mivel a UPC Mobile virtuális mobilszolgáltatót a Vodafone
Magyarország adótornyait használja, érdemes az ő lefedettségi térképüket böngészni."
link:[link]"ui: a lefedettségi
térképen a 3G/HSPA fület érdemes nézni, ugyanis az relevánsabb adatot ad!"A többit sajnos nem tudom.
-
beloadjoker
őstag
Rablánc itt nincs legalábbis ezt hirdetik szóval ha van lehetőséged vágj bele, én is úgy vagyok hogy keveset telefonálok nagyon net meg menne szépen /jelenleg tnél van egy csomagom 3400ft 200mb net van benne, és utána korlátozás amire aztmondják hogy utána 32-re korlátozzák... háát lemértem és az ink csak 8-9
/ én is mennék csak ugye nincs semmim UPCnél
és ismerőst sem találok aki tudna vállalni a nevén +1 csomagot :/
-
beloadjoker
őstag
Értem, azt tudom hogy működik arra voltam kíváncsi hogy esetleg volt e belőle probléma :-)
De ezek szerint nem ami jo hirEsetleg ha valaki be tudna vallalni a neve alatt mwg egy csomagot dobjon egy privatot! valahogy tuti megtudnank egyezni
/S vagy M csomagrol lenne szo/
-
beloadjoker
őstag
Tehát az előző hszemet kiegészíteném azzal a kérdéssel hogy akkor ha semmilyen előfizetésem nem volt eddig UPCnél akkor is kiváltható ez a 3 vagy 6 hónap 25000el? És akkor ezt a 3. vagy 6. hónap után beszámolják tehát leforgalmazhatom? Tud erről valaki valamit biztosan? Bár így sajnos az S csomagot nem választhatom.
Az viszont továbbra is él hogyha valaki esetleg tudna vállalni még egy csomagot írjon nekem egy privátot, valahogy biztos megtudnánk egyezni /egy adott összeg vagy van pár hardverem stb /, így elöljáróban esetleg hardverapros megbízhatóságomat tudom mutatni.
-
beloadjoker
őstag
Szóval ki lehet váltani ezt a megbízható dolgot ami alapesetben 6 hónap lenne egy egyszeri 25000Ftal?
Akár ez is leehtne egy opció, főleg ha ezt beleszámolják, tehát akkor pár havidíj így elmaradna? Vagy nálad hogy volt kifejtenéd ezt pontosabban kérlek?Egyébként ezt a megosztásos dolgot nem úgy gondolotam hogy routerként több embernek mármint eszköznek főleg ilyen sebességnél nem lenne értelme 40es nethez vagyok szokva koliban meg 100ashoz, de amikor utazok mondjuk a netbookomnak osztanám csak és akkor onnan neteznék nem telóról, szerintem ez simán beleférne, de javítsatok ki ah tévedek. /most nézem néznek mac címet is?? angolom nem túl jó sajnos, de mac címem szoktam váltogatni mondjuk... /
Egyébként ha valak tudna segíteni ebben, szóval be tudna vállalni a nevén még egy csomagot S-ben vagy M-ben gondolkodom, akkor írjon rám, valahogy tuti megtudnánk állapodni, esetleg egy adott összegért, vagy van pár régebbi hardverem, memkarim stb, ha netes felületen lehet utalva fizetni a havidíjat /mint pl telenornál/ akkor azzal sem lenne gond
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #527 üzenetére
viszont ha valaki tud valami megoldast ne tartsa magaban :-)
-
beloadjoker
őstag
válasz
Tav-Csoves #526 üzenetére
szia!
nagyon szepen koszi, viszont igy akkor sajnos nem tudok valtani :-/ /az a 30000 eleg combos lenne avmostani 3400ftos csomagom helyett osszegeszeben :-/ kar
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Én is nagyon gondolkodóba estem a legkisebb 3990ftos csomagot néztem ki magamnak Szóval a freedom Met /s ugye kizarva/ a gondom az hogy semmilyen upc-s csomagom nincsen ezen kivul, feljebb olvastam hogy van 590ftos vezetekes telo, ha azt bevallalom akkor az mar eleg hozza? Esetleg tudtok valami hatranyrol? szamlakkal mi a helyzet? ja es akkor ugye tenyleg nincsen korlat? meg olyat is olvastam feljebb hogy be lehet allitani valami hatart ha elernenk a 3990ftot, ez ugye akkor hívásra és smsre vonatkozik? es vegezetul a lefedettsegrol mit tudtok mondani esetleg van errol valami terkep? mindenhol hozza azt a 125kb/sot? itt Tremobilnal belassitas utan nekem a sebesseg nem 32, hanem 8-9 szokott lenni es ezt wlegge meguntam... ja igen es lattam hogy nem engedelyezett a net megosztasa ami szamomra eleg vicces, megis hogy ellenoriznek?
ja igen es mi ez a wifi free? marmint ertwm mire jo csak akiknek csomagjuk van kotelezo ezzel csinalniuk valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest