- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
Az új frissítés oda vágott.....
-
apaszka
veterán
válasz
gertitorpe #1169 üzenetére
Így van szerintem is.
Nekem még nagyon jó ára van a tarifámnak, mert az elején csatlakoztunk a családdal.
100 sms-st sem használom ki.
De a net az jó. 5 giga elég szokott lenni. De most szilveszter óta 0,85 gigánál járok.Ha nagyot emelnek, annak oka szokott lenni. De inkább csökkentsék a díjakat . Akik 100 gigát forgalmaznak azt büntessék, ne aki arra használja mire van.
-
apaszka
veterán
válasz
gaborcsu #1012 üzenetére
Nem látom ezt sehol a reklámjukban sem!
Én néha böngészésre megosztom a netet a laptopomra! Volt,hogy ezen erről néztem a tévét,mert itthon az upc 2 napig nerm szolgáltatott kábelen!De nem szóltak soha ilyenért. Na jó volt pár torrent de csak mp3 albumból 2-3 is. Azért sem szóltak. 20-30 gigánál soha nem forgalmaztam többet az igaz havonta,de inkább alatta !
-
apaszka
veterán
válasz
Quentin Ruby #920 üzenetére
Nem volt ilyen, és nem is minden hol csinálja.
Móron csak ma kezdte. -
apaszka
veterán
válasz
csokimikulas #885 üzenetére
Mint írták előttem mindenre van app,és a Bankolás is működik,a csekkfeladás és minden!
-
apaszka
veterán
Uraim!
Tud valaki megoldást, hogy ROOT olt telefonon működjön az upc tévé és telefon app?Állítólag régi horizon go 2.1.5 jó, de sehol nem találok élő linket, és a telefonra is szertnék megoldást!
Aláírásomban a teló típusa.Köszönöm a segítséget, és ha szántok rám időit a megoldás keresésére.
Két napja keresem eredménytelenül...
-
apaszka
veterán
Én is a kezdetektől ott voltam. Kb 2-3 éve léptem 4 előfizetéssel tőlük.
Még egy nagy góré is hívott, hogy maradjak mert az elsők közt ott voltam, és azt üzente ha maradok ingyen választhatok az üzletben bár milyen telefont ajándékba.
Nem maradtam, mert nagyon berágtam én is.Máshoz;
Bocs az offért, többen ismerik a sztorim. Kinek írtam viszont nem, és megértem őt , hasonló volt a helyzetem anno! -
apaszka
veterán
basaja
Nekem is ez a csomagom van. Nekem elég a gyorsaság bár a két megás jobb lenne.
Megy a youtube szépen, és a horizon go is. Ott csak pár magyar csatorna szaggat néha, és a hd csatornák reklamálnak wifi ért. De az én szeretet külföldi csatornák szépen futnak.
Minden más flottul működik.Ennyiért nagyon megéri szerintem. Mivel nincs hűség próbáld ki.
-
apaszka
veterán
Nem tudom,én a laptopra szoktam kiosztani.
Decemberben nálunk nem volt pár napig szolgáltatás ,se telefon,se tévé,se semmi.
Viszont a voda hálón keresztül a mobilnet ment!
Kiosztottam a laptopomra,és napokig néztük a horizon.go tévét,és neteztem .... Nem volt semmi bünti. /eddig/ Bár remélem nem is lesz,mert a hunyók ők voltak! Semmi jóváírást nem adtak,pedig ünnepek alatt sokáig semmi sem volt!
szerk!
Ja és az M-es a csomagom csak! Az egy megával a Magyar adók néha szaggatnak de azokat nem nézem. A Discovery Channel,és társai viszont szépen futnak! -
apaszka
veterán
válasz
tatabike #187 üzenetére
Én telefonon használom,és a telenor csúcs netje elérhetetlen volt számomra,,,vagy is én voltam elérhetetlen.
Ítt elérhető vagyok,és nem szaggat a munkahelyemen sem egy youtube videó lejátszása sem! Na ez számít számomra. Így a feleségem is áthoztam az lte adó telenyomortól! Sőt mind a 4 számommal lépte, onnan!
Érdekes volt,hogy ott a nagy sebességen akadtak a videókitt meg nem! -
apaszka
veterán
válasz
Peterrrr #763 üzenetére
LOttó nincs !
Simple megy rendesen,így a pálya matricát is azon keresztül vettem meg! A csekkeket is sikerült már,é a lottóra is ígéretet tettek nekem.
Dolgoznak rajta,és megértésék,ha az is megoldott értesítenek!Szóval alakul ez!
Posta app is működik már! Ja és az OTP appja is! Más szolgáltatós telójára ma töltöttem az ország másik felében lévő számra simán! Más szolgáltató.... -
apaszka
veterán
válasz
domerator #756 üzenetére
Már megijedtem! Én munkahelyemen ma 2 gigát forgalmaztamHorizon Go ment a vízilabda,és ami kell !
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
Mostantól nekem is él az áthozott számom.
Most próbálom a kis feleségem prémium számát áthozni, ami nem lesz egyszerű!
A gond szerintem, hogy az UPC egésze az én nevemen van 1000éve. Az áthozni áhított telefonszám meg a feleségemén.
Van valami trükk, hogy ne akadékoskodjon ez miatt a telenor?
-
apaszka
veterán
Itt emeltdíjas dolgok nem támogatottak?
Parkolás, és lottó? -
apaszka
veterán
Igen annak a hálóját használja.
Fura mert a telenor hálózatán nem láttam még fullos térerő kijelzést!
Most meg ahol jártam mindenhol "4pálcás" .
Eddig azt hittem a telefon ilyen, de mint kiderült a környékek ilyenek hol járok.
Szóval eddig nagyon bejön. Az Egy megás net is elég, hiszen a tévé alkalmazás is jól működik, és a youtube videók sem szaggatnak. -
apaszka
veterán
Telefon nem kell mert van. De ha minden klappol, két hét, és még hozok át számokat.
Eddig klappol minden. Telefonon előbb tölti beee az oldalakat, mint a 120as wifin.
Szóval ok!
Sőt tegnap mér Mór határában a fogadóban is teszteltem, még a videók is akadás mentesen jöttek, nem mint a telenor hálózatán, ahol még csak elérhető sem voltam!Szóval jó a teszt eddig.
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest