Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
válasz
horseface77 #951 üzenetére
Személyes véleményem szerint. A mobil mint mézes madzag üzemel. A lényege köss hozzá egyéb szolgáltatást hűséggel. Végül is jónak tartom az üzletpolitikájukat. Persze nem lenne rossz, ha minden rendesen üzemelne.
-
csibor
addikt
Na megnyugodtam
Délben elment, még mindig nincs. Egész nap kint dolgoztam, milyen jó lett volna internetrádiót, vagy podcastot hallgatni.
-
csibor
addikt
Ma futottam bele másodszor. Lecsesztek milyen bunkó ( ez akár igaz is lehet
) vagyok, nem válaszolok az sms-re. Karácsony táján kaptam mindkettőt 30-as számról. Egyiket sem kaptam meg.
-
csibor
addikt
válasz
Tav-Csoves #777 üzenetére
Ma beszéltem egy ügyintézővel ő mondta. A kedvezményes árhoz kell valami upc csomag is. Hétfőig elkel döntenem akarok, vagy nem LG-it.
-
csibor
addikt
Ha valakit érdekel. Hétfőn megszűnnek a 15K ajánlatok. Samsung J1, Huawei Y5, LG Y50
-
csibor
addikt
válasz
beloadjoker #764 üzenetére
K&H tól megjön az sms
-
csibor
addikt
Jut eszembe. Visszajöttek a 15K ajánlatok. Most néztem engedné a rendszer elhozni a LG H320-at létező élőfizetésemhez. Viszont múltkor az ügyfélszolgálaton kérdeztem, ott szerintük csak akkor járna ha kötnék még egy előfizetést. Kinek higgyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest