- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uthenger
aktív tag
válasz
apaszka #1009 üzenetére
Nem is olyan sok az
Feltetelezve hogy 4mbit-el tolt osszesen, es azt stabilan hozza.
30 MB/perc
42,2 GB/nap
216 GB ~5,1 nap
Szoval a csillagok egyuttalasa eseten 6x ennyit is letolthetett volna
Nem tudom mennyit fizethetnek a vodanak, de szerintem emberunk eleg rafizeteses... -
laci0530
senior tag
Ma reggel is ugyanez a helyzet, ez mostmár egyszerűen katasztrofális.
Hívtam az ügyfélszolgálatot, elvileg dolgoznak a hiba elhárításán, de gyakorlatilag már több mint egy hete ezt állítják, és mégsem vehető igénybe rendeltetésszerűen a szolgáltatás, amiért teljes havidíjat fizetünk. Lassan elgondolkozom, ha ez így megy tovább, hogy felmondom a szerződést, pedig a vezetékes szolgáltatást is kizárólag azért köttettem be (volt másik szolgáltató által biztosított net korábban), hogy a korlátlan és lassítás nélküli mobilinternetre előfizetői szerződést köthessek.
Ez így nem szolgáltatás, csak annak a néha, időszakos foltokban felcsillanó reménye, amiért nemhogy a teljes havidíjat ki kell csengetni alapesetben, hanem még lehet más szolgáltatónál is előfizetést kötni, ha ténylegesen, komolyan igénybe is akarja venni a mobilinternetet az ügyfél.
Akinél ugyanez a helyzet, érdemes írásban jelezni (webes felületen, már ha van más netes hozzáférés is, mint amire előfizettünk) , pontosan megjelölve a szolgáltatáskiesések kezdetét és az igényt a kompenzációra, én megtettem.
De ha a héten nem oldják meg, akkor nagyon erősen elgondolkozom azon, hogy nem vacakolok tovább és megszüntetem az előfizetésemet.
-
akva
tag
Megnéztem a számlámat is, természetesen maradt a régi csomag. 25-ös percdíj a kereten felül, stb. Az új csomagok közül valahogy egyikkel sem sikerült betalálni, de ezt végülis megszoktam már az összes szolgáltatónál.
Nagyon számolgatni lusta vagyok, de eddig mintha mindegyik csomagban 25-ös percdíj lett volna, tehát igen, nevezhetjük emelésnek a dolgot...
Részemről a bronze árában elfogadnék egy két megabites csomagot, arra talán upgradelnék.
-
Uthenger
aktív tag
csinálj 1 backupot az aktuális rom-ról, és tegyél fel 1 gyári rom-ot,
azzal vélhetően menni fog.nem a root miatt nem megy, de ha így gondolod, vannak programok, amik el tudják rejteni adott programok elől hogy rootolva van a teló v. sem.
pl. banki alkalmazások se szeretik -
basaja
senior tag
Voltam a Vodánál...beszéltem egy pesti ügyfelessel telefonon...érdekes módon ,mikor megpendítettem,hogy mindhárom előfizetéssel átlépünk a Upc-hez,mindjárt más hangnemet ütött meg.Sikerült egy olyan nem publikus csomagot kicsikarni,amire-miután átgondoltam jó alaposan-rábólintottam.Maradok a Vodánál,de legalább kiharcoltam egy jó előfizetést,igaz ehhez be kellett vállalnom az újabb két évet.
Köszönöm a segítségedet,mert a kollégám,aki TCom-os volt,már át is vitte a számát a UPC-hez -
basaja
senior tag
valószínű,hogy az lesz,csak ki kell várnom a hűség végét a vodánál...
Felhívott az ügyintézőjük,hogy nemsokára lejár,biztos szeretnék hosszabbítani.Mondtam neki,egyáltalán nem szeretnék újabb rabságot aláírni,mindenképp körülnézek,mik a lehetőségek.Erre közölte velem,ha nem hosszabbítok,akkor automatikusan megemelik az előfizetésemet 4999ft-ról 5799ft-ra...Erre mit is lehetne mondani...kapják beeeee -
Uthenger
aktív tag
nem tudod áthozni, annak a nevén kell legyen a telenornál is, aki a upc-hez át akarja hozni.
Először a telenornál le kell cseréltetni a nevet a tiedre v. a upc-nél átiratni a szolgáltatást az asszony nevéreAmelyik olcsóbb és egyszerűbb, azt válaszd
ha mindenhol egyeznek az adatok, akkor utána intézd a hordozást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest