- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gertitorpe
tag
Én nagyon örülök neki hogy végre van egy korlátlan netet szolgáltató mobilcsomag magyarországon. Világosan le van írva, megmondva hogy az ajánlat csak 1 mobilra szól és nem lehet megosztani. Ha ezzel túl sokan visszaélnek mindenki megszívja mert megszűnik/megdrágul a csomag, ilyen egyszerű. Ha netet szeretnél megosztani vegyél egy olyan csomagot amivel ezt is lehet. Van a UPC-nél is.
Az iPhonon pl nem is lehet megosztani a netet UPC mobillal, mert ha a szolgáltató olyan net konfigot küld a telefonnak akkor az iOS letiltja ezt a lehetőséget. És a UPC olyat küld.
-
beloadjoker
őstag
Ugy emlekszem az nem eleg vagy eleg de csak ha mar fel eve be van kotve vagy valami ilyesmi, remelem majd jon valaki aki ezzel tisztaban van es leirja, de a legjobb az lenne ha valaki tudna segiteni es akkor tuti nem lenne gondom,
meg egyszer: nem ingyen gondolom a szivesseget/lassan aprora teszek egy hirdetest hatha valaki segit par ezresert/
-
beloadjoker
őstag
Azok a freedom árak amik fel vannak tüntetve az oldalon csak úgy érvényesek ha már van valamilyen upc-s előfizetésed /tv, net stb, oda is van írva hogy "Havidíj UPC vezetékes szolgáltatás mellé"/
így, ha van már valamid a upc-nél akkor az árak:
Freedom S 3290 Ft/hó, Freedom M 3990 Ft/hó, Freedom L 5990 Ft/hó, Freedom XL 11990 Ft/hó
Ha viszont nincs semmid upc-nél pl nálam is ez a helyzet mert itthon tv internet és telefon is invitel akkor az árak:
Freedom S 5990 Ft/hó, Freedom M 9990 Ft/hó,Freedom L 14900 Ft/hó, Freedom XL 29990 Ft/hó
Én most magenta szolgáltatónál 3400at fizetek 200mb netem van es 33 forintért beszélek, ettől minden tekintetben jobb a Freedom S 3290Ftos árával bár ha valaki tudna segíteni a Freedom Met választanám inkább a 100 percért minden irányba az sem lenne sokkal drágább 3990Ft, viszont listaáron már nem érnék meg nekem nem lenne érdemes váltanom, S: 5990 M: 9990
Én legalábbis így értelmeztem persze ha nem akkor kérlek javítsatok ki!
-
wjbhbdux
veterán
Nincs olyan, hogy egy sim kártya erre vagy arra van kitalálva, legfeljebb ők szeretnék hogy arra használd, ha meg a másikra is akarod akkor fizess többet a hivatalos mobiltelefonos csomagra.
A szerződési feltételekből:
A mobilinternet szolgáltatás SIM kártya fogadására alkalmas hálózat független eszközökkel is igénybe vehető.
Abba teszed, amibe akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest