- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charx
senior tag
Nekem most nincs internet, másnál rendben van?
-
Charx
senior tag
-
Charx
senior tag
Mondjuk érdekes, mert előtte nekem évekig vodás netem volt, és nem igazán volt vele gond, de nem is használtam ennyit, mert az korlátos volt. Összességében azért megvagyok elégedve vele és a héten nálam is megy non stop. Amúgy ha levelező alkalmazásból szeretnék e-mailt küldeni (freemail-es címemet próbáltam beállítani) akkor a kimenő, smtp szervere mi a upcnek?
-
Charx
senior tag
Nálam most jó az internet, Bp. belvárosban.
-
Charx
senior tag
Remélhetőleg ez csak valami ideiglenes hiba, amit hamar megoldanak, mert tényleg használhatatlan.
-
Charx
senior tag
Nekem eddig nem volt gondom vele, csak a héten szarakodik, de pl most be se tölti az oldalakat, folyton ledob a hálózat.
-
Charx
senior tag
Nem jöttem rá mitől javult meg, de nekem ugyan ez volt, amikor újra beállítottam a netet, jó lett. Most már tudom a 3g miatt.
-
Charx
senior tag
Mi ihlette ezt az emelést, gondolom már meglévő szerződéseket nem érinti, igaz?
-
Charx
senior tag
Ugyan nekem még friss a dolog, de az sms probléma szerintem is a körzetszám miatt van, tehát hiába viszed a számod, ez fenn állhat továbbra is. Itt többen is, én is megosztással használom, és semmi gond, nekem nem is mondták hogy nem lehet. Nekem az 1Mb/s csomag van, még ez is jó netezni,, hogy a netflixhez elég e a 2Mb/s azt nem tudom, de a többire tuti. Majd kipróbálod, felfelé válthatsz csomagod ha kevés lenne. Hűség nincs, bármikor lemondhatod.
-
Charx
senior tag
válasz
gertitorpe #796 üzenetére
Azért a kábeles netet ne mondják le, mert azt nem helyettesíti , ahhoz elég karcsú!
-
Charx
senior tag
Ma üzemeltem be a kártyát, és nagyon király, tényleg elég az 1Mbit/s netezésre, és youtube videók is elmennek (SD-ben)! Eddig teljesen jó!
-
Charx
senior tag
Na megrendeltem az S csomagot, kíváncsi leszek rá, remélem hasít az 1Mbit/s!
-
Charx
senior tag
Köszi a válaszokat, jó lesz ez nekem, kipróbálom. Jelenleg vodás netem van, de mindig elfogy az adatforgalom
, pedig én is csak netezek vele.
-
Charx
senior tag
Szeretnék előfizetni, de tapasztalatok alapján, mire elég, mennyire lehet netezni 1Mbit/s-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest