- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Visszamondtam a freedom xl-t, nincs mar szükségem annyi hívás időre. Simán meg tudtam szüntetni, nincs semmi hűség vagy más akadály
-
domerator
veterán
válasz
gertitorpe #880 üzenetére
Persze, nem természetes jelenség, de én nem jelentettem (illetve simet akartam cseréltetni, de nem ment a rendszerük és mire visszamentem volna, addigra megvolt ez a 3g-re állítós megoldás).
Azért kíváncsi leszek mi lesz belőle.
-
domerator
veterán
válasz
gertitorpe #878 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam (írtam is itt a topicban korábban), csak droiddal (Samu A3 duos) és nekem is a 3g-re visszavétel segített
-
domerator
veterán
Ma volt egy kis mobilnet akadozas reggel, de hamar megjavult.
-
domerator
veterán
Épp most figyelmeztetett a telefon, hogy dec 23 óta több mint 2GB-ot forgalmaztam, ez szinte mind spotify. Tök jo hogy nem kell aggódni hogy elfogy
-
domerator
veterán
Az nekem se lenne akkora baj, csak utana nem talal magara a kartya, nem csatlakozik vissza a halora... ugyanakkor mellette a voda kartya meg fullos. Ma Gyorben voltam delutan es ma is elhagyta a kartya a halot ketszer, masodszor Gyorbe menet feluton. Felhivtam ugyfelszolgalatot, a muszaki ember rakuldott valami vajákot tavolrol a kartyara, amit nem tudott pontosan elmondani mi, de 10 percen belul a kartya beájult, utana ujrainditottam a telot, azota tokeletes.
Egyebkent cserelik a simet ugyfelszolgalaton ha gond lenne vele.
Azert gondolom a simet a bunosnek, mert az A3 ugyan dupla simes, de csak standby, szoval csak egy telefonos resz van benne, es a voda kartya ment benne vegig. -
domerator
veterán
Na akkor... eddig megfelelő a dolog, de...
Mindenekelőtt akinek terero problémája van, az vegye ki a sim kártyát és valahogy polirozza meg vagy tisztitsa meg, mert valahogy gyarilag nem tiszta a felulete, legalabbis nalam jelentos terero javulast hozott.
Rackeve, Bugyi, Dabas, M5, 44, Tiszaalpar, Tiszakecske, Bekescsaba, Nagyszenas es utana vissza... vegig szolt a spotify online, vagy netradio, mikor melyik... szerintem 2 kezemen meg tudom szamolni hanyszor akadt meg a zene, ugyhogy ez a resze oke.
Volt par telefon, a hang oke es az sem szakadt meg. Erdekes, hogy volt 2 terero elvesztes, mindketto az M5-on, az elsonel minden elment es nem vartam meg hogy magatol helyreall-e, repulomod ki-be kapcs helyrehozta, masodszorra csak a net ment el, ott ugyanez segitett. Nem hiszem hogy a telefon lenne a ludas, mert a masik kartya vegig aktiv volt (voda ceges), inkabb sztem nehol bizonytalan a upc rendszere.
Mindent osszevetve nalam eddig pozitiv a valtas. -
domerator
veterán
Tegnap elhoztam egy dual simes A3-at, simán odaadták 3 papír aláírásával, a többi e mailben jön.
Mától élesben használom a freedom xl-t. -
domerator
veterán
Hali
Váltanék Freedom xl-re és a normál hívás tapasztalatok érdekelnének Pest, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés megyékben főleg, de bárhonnan jöhetnek tapasztalatok.
Térerő, hívás megszakadas, bármi ami nem kóser.
Redrol váltanék csak a korlátlan net miatt
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest