Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    válasz Laurh #14015 üzenetére

    Marketing 00, hw elavul, már amikor kijött. Ok, hogy nem kell alá vas, de az Apple legalább fejlesztett SoC-ot a készülékekre, így a varázs meg van. Indiában (-val) reklámozza magát? Európaiak sajnos lenezik a többségében szegény tavol-keleti országokat.
    A belinkelt táblázat fejlet országok adatait mutatja. Ott milyen marketing folyik? Semmilyen, csak Indiából hallani premiereket, és Európában se az USA-ban nem hallani a BB-ről, azon kívül hogy temetik. Az olcsó BB-k tavolkeleten életben tudjak tartani a céget egy ideig, de egy olcsó droiddal vagy WP-s Nokiaval, nem fog tudni versenyezni, mert az átlag ember tart tőle, az sem tudja, hogy létezik már BB10 ami leegyerűsitette az amúgy bonyolult régi OS-eket.
    A Classic lehetne egy ugrodeszka, de csak ha tényleg ott lesz a hw ahol a mai zászlós hajók, és valóban lesz benne valami egyedi újdonság amit mások nem tudnak. Most nem lézer blokkolora gondolok, de egy teljes értékű TV távnak örülnék, vagy egy normális BlackBerry Linknek, amiben zenék filmek képek helyet kapnának iTuneshoz hasonlóan, mind ezt WiFi szinkkel. Amúgy a BlackBerry 10 kezelői felülete a legjobb a piacon. Most kerestem egy órának a szerkezet típusát, és nem mobil, de desctop gépnél is hamarabb megtaláltam. Gépelni meg mindennél gyorsabban lehet rajta, nem kell figyelni semmire magától javít.
    Amúgy a 10.3-ban már sokkal mélyebben lesz integrálva a droid appok futasa, rendszer, hw hozzáféréssel. Ez egyben jó is biztonság szempontjából rossz, de legalább itt teljes egészében a felhasználóra van bízva.
    Q30 Classic-ra aki azt módja, hogy ronda, az nem tudja elképzelni élőben. Penge vékony monolit kocka, mind ez rozsdamentes acélból. Mondjuk én szeretem a súlyos darabokat, ez is 165g körül lesz. Tehát 3GB RAM (kell) Snapdragon 804 legalább, 4 magos PowerVR, kell a népnek. Kamerában is topon kell lenni, és ezzel nem is lesz baj. A mostani Q10-em rossz, nagyon rossz fényviszonyok közt is tud fókuszálni. Tehát el lehet adni 180000-ért is adni a BlackBerryt, de már nem elég a név, nyújtani is kell érte valamit. A bis bes átlag használó szemében semmit sem jelent, meg ha utána olvas sem, erre már nem lehet hivatkozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák