- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz lezerpiramis #793 üzenetére
Köszi,így vettem a telót,szval nem számít mi volt rajta.Annyit találtam,hogy ki kell törölni a Vendor.XML fájlt loader indít,teló csatlakoztat,aztán kijön az a képernyő hogy mit szeretnél telepíteni a telefonra,csak a hozzáadás vagy a mégse gomb működik,mit kell hozzáadni? Le kell tölteni az OS-t?
Atyuska: ha jól tudom OS6-tal nem működik az MMS funkció.[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
pszili8
aktív tag
válasz lezerpiramis #804 üzenetére
Megtettem,felrakta rá most meg folyamatosan újraindul
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
bAtt001
addikt
elvileg az új 2.0-ás facebook app már megy bis nélkül is, szóval ha valakit eddig ez gátolta a használatba ki lehet próbálni.
-
invasio
tag
Egy kis segítséget kérnék:
BB 8900-as újraindítás után (akksi ki, majd be) 2 új üzenetet jelez.:
(2) SMS és MMS
A gond csak az, hogy a mappában nincs olvasatlan üzenet.
Mi van ilyenkor, hogy tudom őket törölni???Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
invasio
tag
válasz lezerpiramis #809 üzenetére
Fogalmam sincs milyen üzenetek. Korábban nem voltak.
Ráadásul ha a mappában mindet megjelölöm olvasottként, akkor is ott marad a boríték ikon.
Kikapcs majd bekapcs, és újra azt mondja, hogy van 2 új üzenet.Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
invasio
tag
válasz lezerpiramis #811 üzenetére
Hogy tudom megnézni a mentett üzeneteket?
Így jelzi: (2) SMS és MMS
Ezen belül bármelyik mappát nyitom meg (pl Beérkezett MMS üzenetek, Beérkezett SMS üzenetek, stb.), nincs közte olvasatlan.
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Fulmi
senior tag
válasz lezerpiramis #813 üzenetére
Egy kis hint: Ehhez eloszor meg kell nyomnia a Menu (BB szimbolumos) gombot
-
invasio
tag
válasz lezerpiramis #813 üzenetére
A mentett üzenetek megtekintése: * Nincs üzenet *
Szóval nincs itt semmi. Mégis jelez két olvasatlant....
-
invasio
tag
SMS és MMS
Ezt nézem, mert itt jelzi.
De nem hiszem, hogy valós, mert egy újraindítás után jött elő három, aztán a következő újraindítás után leredukálódott kettőre, anélkül hogy bármi mást csináltam volna.
Ez a kettő viszont fennmaradt.Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
bAtt001
addikt
nem tudja valaki miért nem működik a p-gomb a zenelejátszóban os6 alatt? mióta frissítettem nem tudok vele az előző számra ugrani és nagyon hiányzik
-
invasio
tag
válasz lezerpiramis #818 üzenetére
El akartam kerülni, de az lesz a vége.
Backup - Wipe - Restore. (a mesterhármas)Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Elrond
senior tag
Sziasztok!
van 1 kis gondom, a melóhelyen a főnökömnek is BlackBerry telója van és email-eket tud fogadni, de küldeni nem! Megnéztem a többi felhasználót és nekik megy minden rendesen!
Tudja valaki hogy mi lehet a gond? Én a telefonon tippelek valami beállításra, mert újra indítva volt, a gépen a BlackBerry szerver is és kifogytam az ötletekből![ Szerkesztve ]
SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
lezerpiramis
őstag
Ez BES, ha jól értem.
1. Legyen újraindítva a teló (akksi ki-be vagy alt + jobb shift + del kombináció).
2. Nézd meg, hogy a BES-en rendben van-e az account-ja, nincs-e betelve a kérdéses mappája.Mit kap vissza küldéskor? Piros X kerül a levél mellé?
Készülék restartja általában megoldja az ilyesmit, esetleg a Gazda útválasztó táblázat menüpontban (HRT szerkesztő vagy Host Routing Table) lehet egy "Regisztrál most"-ot nyomni.
-
hati
addikt
válasz lezerpiramis #823 üzenetére
Esetleg ismét aktíválni a vállalati BES-re. Mi ezt szoktuk.
-
Elrond
senior tag
válasz lezerpiramis #823 üzenetére
Igen BES, és piros X-et kap
restart volt már, akkor marad amit utoljára írtál, most elutazott de holnap már ki tudom próbálni!
Addig is köszi nektek, aztán írok ha van fejlemény!SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
bAtt001
addikt
nahát ezt nem hiszem el, eddig fent volt az 570es végű hivatalos os amiben nem működött a vissza gomb. felraktam a 615ös végű verziót és ebben sem megy az nem lehet hogy kifogtam a két bugos verziót de legalább kétszer annyi hely maradt a memóriában telepítés és egy kis bb boss után
-
bAtt001
addikt
nah meguntam az os6-ot, látszik hogy nem a 9700-ra lett kitalálva. most szeretném visszatenni a 5ös verziót de nem sikerült az eddigi módszerrel felpakolni. előtte valamivel az egész telefont meg kell formázni vagy hogy működik ez? és milyen programmal ha igen?
-
bAtt001
addikt
válasz lezerpiramis #829 üzenetére
így sikerült csak bekavart a sok cikk amiket olvastam neten (wipe stb). felment működik is szépen csak magyar nyelv nincs benne, ez nem is zavar annyira mondjuk de az email fiókomnak se csinált új ikont a menüben. na megpróbálom újraindítani hátha de köszi szépen a segítséget.
-
bAtt001
addikt
válasz lezerpiramis #831 üzenetére
ilyen apróságokra nem gondolok de a legnagyobb baj ami a telepítés előtt is fennállt az az hogy az email-eket nem rendezi tárgy szerint csoportokba. mindegyik külön jelenik meg és így egyesével nem valami praktikus a dolog. fogalmam sincs mitől lehet ez egy ideig működött azóta meg ez van
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok! Most vettem a BB 9780-at OS6 (nagyon szeretem )
Feltettem a desktop software-t a pc-re és szeretnék vele programokat telepíteni illetve eltávolítani, de egyelőre csak beteszi művelet függőben státuszba és utána nem történik semmi. Hogy orvosolhatom? Természetesen kezdő vok. BIS szolgátatás nincsCheers
-
dellfanboy
őstag
egy gyors kérdés, most kaptam egy bold-ot és a jobb felső sarokban a térerő 3g mellett van egy Blacberry ikon.4 pötty. Az pontosan mit takar?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
bAtt001
addikt
válasz dellfanboy #835 üzenetére
az azt jelenti hogy a telefon kapcsolódik a rim szervereihez, tehát van aktív bis a telefonon. ha nem 3g-n van akkor úgy jelzi ezt hogy nagy betűvel van kiírva az edge vagy a gprs.
-
bAtt001
addikt
válasz Mymelody #837 üzenetére
hát nem igazán tudom mi lehet a baj azért nem írtam, de ha beraksz alkalmazást vagy törölsz a desktop software--ben akkor jobb alul azt hiszem van valami gomb amivel véglegesíteni kell ezeket a változatsásokat. igazából nem vagyok benne biztos mert így nem szoktam telepíteni semmit sem rá vagy eltávolítani.
-
invasio
tag
Sziasztok
Miért van az, hogy az én 8900-asom a jobb felső sarokban kisbetűvel írja, hogy "edge" ??
Bárki másnak akinek láttam, nagy betűvel volt: EDGETelenor függő telóról van szó.
-
bAtt001
addikt
válasz Mymelody #841 üzenetére
szerintem összeadódik, nekem is van mellette egy 100 megás de még sosem jutottam addig hogy abból is használjak adatot. bőven elég az az 100 mega.
(#842) invasio feletted egy párral írtam hogy akkor van kis betűvel írva ha nincs bis rendelve a kártyádra vagy nem működik a megrendelt bis
-
Mymelody
aktív tag
válasz lezerpiramis #845 üzenetére
Nekem még nincs BIS-em rendelve, de működik a böngészőprogram nevű alkalmazás 3g-vel és wifi-vel is. Ez így normális? Ez az internet browser profil valami extra dolog?
Egyébként mikor fent jobb oldalon wifi jel van a térerő mellett, akkor wifiről megy?
Csak azért kérdem mert a mobilnetet nem tudom kikapcsolni. Ha ezt teszem a wifi sem megy. Felvilágosítanátok?[ Szerkesztve ]
Cheers
-
-
dellfanboy
őstag
Feltettem töltőre a Bold-omat és a telefonom átváltott offline módba. Ez normális? a jobb felső sarokban off felirat volt és se térerő se 3g nem volt.
Próbáltam a menüben visszállítani de sehol se találtam az opciót mikor hívást akartam indítani akkor rákérdezett hogy a rádiókapcsolatot helyreállítása? ekkor seccpercc alatt lett 3g és térerő.
A kérdésem az hogy melyik menüpontban tudom offline-ra rakni a telefont? Rádiókapcsolat kikapcsolása lenne a menüpont (gondolom) viszont a telefonhoz kapott pdf.-ben nem találok ilyet. külön program kelleladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
lezerpiramis
őstag
válasz dellfanboy #848 üzenetére
Van egy olyan ikon a fűmenüben, hogy Kapcsolatok kezelése, ott tudod kikapcsolni.
-
dellfanboy
őstag
válasz lezerpiramis #849 üzenetére
Tényleg, milyen egyszerű és erre miért nem gondoltam,
köszi[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hívószám-hamisítás
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest