Új hozzászólás Aktív témák

• zombinyul

addikt

válasz lugosi #18851 üzenetére

Ujkent raktarkeszletrol hozta ki a srac novere, legalabbis ezt mondtak. Meg most van megegy dolog, ami alapjan nem volt javitva:
    Egyebkent nezem a kepeket rola. Az egyik csavaron van egy "takaroelem", amit hasznalt Z10-eknel nem latok, mintha mar lettek volna javitva (olyan takaro elem, ami arra szolgal hogy szervizbe latszodjon ha szetszedtek. Fedi az egyik csavart, annak az eltavolitasa nelkul nem szedheto ki a csavar). Csak a vadonatujakon van meg az a takaro elem, meg 10-bol egy hasznalton. Na most az az enyemen megvan, tokeletesen sertetlenul. Ugyhogy ez a telefon szerintem nem volt szetszedve (a hasznaltakon gondolom azert nincs meg, mert a szervizbe nem tesznek ujat a regi helyett. De ezen megvan).
    Szerintem utanajarok ennek a garancia kerdesnek (ha bemegyek T-hez, ott imei alapjan meg tudjak mondani vajon, hogy garis-e?), es annyi, nem rugozok tovabb a dolgokon. Vagy ha BB-hez beviszem? Nokiaknal pl. nem kell garipapir, ott gepre kotve nezik meg, garis-e a telefon - itt van ilyen lehetoseg?
    Ha megoldhato, szerintem rakerdek javithato-e a kamera vedo elem (lattam hogy cserelheto). Ha a gari is osszehozhato, szavam se lesz (tudom, bilibe log a kezem :D).

[ Szerkesztve ]

Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák