Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napost, újabb probléma... Skybox flickering... Erre létezik már valami végleges javítás RTX 30xx/40xx kátyán való futtatáshoz, hogy kergesse őrültetbe az embert a kép villogása?
Eddigi ideiglenes megoldásnak láaszódott az nvidia inspector appal a pre buffered frame értékének 8-ra állítása, de ma már ez se működik, ugyan úgy vibrál a kép -
Nem tudom melyik a kutyaütőbb hulladék banda... az Ubi, az MS vagy az Epic...
Feltettem a WD2-őt... majf közli a win11 24h2 hogy a hsrdveres veremvédelemi mechanizmus letiltotta a az easyanticheat illesztőprogramot(amit a játékhoz mellékeltek)...Minden esetre kisebb mókolással a The Division2höz mellékelt EAC verzióval is elindul a játék anélkül, hogy ki kelljen kapcsolni bármilyen biztonsági funkciót a windowsban..., csak 2 eredeti mappát meghagyni hozzá...
-
homerhamm
addikt
Ezt a Zodiac DLC-t hol.tudom megszerezni?
-
wjbhbdux
veterán
-
Maksifül
senior tag
Sziasztok, tudja valaki melyik DLC-ket kell megvenni ahhoz, hogy coop módban lehessen végigjátszani a story mode-ot meg megcsinálni a többi küldetést a játékban? /standard edition/
Esetleg valahol magyar leírás arról, hogy melyik DLC mit tud, amiket a játékhoz meg lehet vásárolni? -
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Felraktam a store-ból a WD2-t, próbálom elindítani, de folyamat ezt a hibát kapom.
Néztem neten, hogy volt aki valami patch-el javította, de azt nem lelem, meg nem is vagyok benne biztos, hogy kéne mókolnom a store-os játélot.
Találkozott valaki ilyennel? -
nubreed
veterán
A WD2 van olyan hosszú mint a GAT 5? Úgy értem van kb. annyi tartalom, mellék küldetés, stb?
-
t.roby90
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, azoktól akik játszottak, vagy játszanak a Watch Dogs 2-vel. Végig vittem a fő sztorit, de dlc küldetések nem tudom elkezdeni, mert nem látom az appban. Mit csinálok rosszul, hogy tudok hozzáférni? Köszi
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Hogyan lehet tuningolni a kocsit, amit vettem?
Hogyan tudom bővíteni a kocsi listát, amiket az autókereskedésben lehet venni? -
IntelKiller7
veterán
Xboxra digitálisan megvan valakinek a játék?
-
k-adi
nagyúr
a játékra most 66%os akcio van a Uplay storeban még 4 napig
-
Nandusz
csendes tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem, PC-n állandóan kifagy random. Nem találok rá megoldást sehol. Esetleg találkozott ilyen problémával más is? GTX980 videokártyám van, legújabb driver. -
Shaza
senior tag
Hello!
Másnak is így "vibrálnak " bizonyos élek,mint a videóban?
https://www.youtube.com/watch?v=hUQ9oGhyrK0&t=92s
2.05-nél látszik legjobban a motorcsónak hátuljánál vagy 1.26-nál a motoron.
Azért kérdezem ,mert nálam is ilyen és elég idegesítő,ahogy nézem az élsimítások se javítanak sokat ezen a problémán.
Főleg a távolabbi tárgyakon,autókon látszik ez a jelenség.
Nálatok is ilyen?Köszi!
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
A kocsi belső nézeti kamerájával lehet valamit csinálni, hogy a karakter álla ne a kormányon csücsüljön? használnám a belső nézetet, de így baromi idegesítő. Azt hiszem az első részben ezen lehetett változtatni.
-
törölt tag
Vagy egy hónapig nem játszottam a játékkal, nem is töröltem le, erre most le kell töltenie 13 gb -t ?!?!
Nemhiszem hogy patchel ugye ?
Mi ez már ?
-
Loha
veterán
válasz
sirszevenap #98 üzenetére
Procilimites vagy mert nagyon zabálja a CPU-t a játék, és ki is használja az összes rendelkezésre álló magot.
Nézzél GPU használatot játék alatt/közben. -
sirszevenap
addikt
Lowon is néha beesik 60 alá!
Nem értem... Control Panel -be be van állítva, hogy max teljesítmény. Legfrissebb driverek.
-
k-adi
nagyúr
válasz
sirszevenap #95 üzenetére
Dehogynem! Nekem gtx980 van, gyengébb a tiednél és simán megy!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Ebbol a jatekbol sehogy nem lehet kihozni fix 60 fps-t egy i5 6500-al, gtx 1060 6gb-al illetve 16 gb hyperx ddr4 2133-as rammal?
igaz 2560x1080-ba jatszanek, de 1920x1080-ba se sokkal jobb a helyzet.
-
Lottheus
tag
válasz
ScomComputer #91 üzenetére
Asszem már van hozzá frissítés és működik dx12 alatt is a monitorozás
-
bazccka
tag
válasz
ScomComputer #91 üzenetére
igen.
-
ScomComputer
veterán
A watch dogs2 alatt miért nem működik a monitorozás(rivatuner)?
Másnak is ilyen? -
k-adi
nagyúr
Try Watch_Dogs 2 for free! Play co-op or on your own in a vast open world where hacking is your ultimate weapon.
Free Trial available January 17th on PS4 and January 24th on Xbox One. -
evitiguF
senior tag
Lassan én is a végére érek a játéknak, szívesen multiznék olyan társakkal, akik nem a rambo módot részesítik előnyben, hanem tényleg a hekkelésre, a besurranásos feladatmegoldásra törekszenek. Privátban keressen, aki hasonlóképp szeretne multizni.
-
VincentVG
senior tag
Próbálom témába vágóan válaszolni és akkor nem lesz off
Grafika árnyékolásban, főként a vetett árnyékokra gondolok, pl. déli napsütéses órák (WD2), parkos részek, minden ultrán/maxon, de olyan recések az árnyékok (+ más is, de ez különösen zavart), hogy nekem így játszhatatlan. Lehet h nem pontosan fogalmaztam, és lehet h ez inkább antialiasing probléma...
(viszonylag erős géppel játszom/ 40es Sony LCD TV)Az h az FPS-t nem tudtam 60on tartani FULLhd-n az csak hab a tortán,
arra írtam, h az még belefért volna.Mondjuk egy AC Unity nekem sokkal szebb volt összhatásban.
Kicsit úgy voltam vele, lehet hogy nekem rossz az emlékezetem, ezért feldobtam a GTA5-öt is mégegyszer (+ a Division-t) és hát nem, sokkal inkább egyben van mind2 game, a GTA5 pedig még mindig egy másik liga open worldben.Division-nel kapcsolatban is ide írok, mert összehasonlítva a WD2-vel:
narratíva, story, fps, grafika mellett, csak úgy tudom megfogalmazni, h baromi fontos (nekem) a flow élmény.Amikor tudod, így minden a helyén van, jól mozog a karakter a térben (open world, fedezékek, mászás) arra megy, oda ugrik, úgy ugrik, olyan animációval ugrik.. szóval úgy az egész szépen folyik (erre persze az is rásegít ha nincsenek frame dropok, és hát a division-ben nincs).
Az más kérdés, h egy lootolos repetatív shooter, de teszi ezt annyira tökéletesen, h nem lehet abbahagyni.
Kár h nem tudtad kipróbálni, volt most asszem ingyenes.u.i. ha bármi kérdés van esetleg Division-nel kapcsolatban, jöhet privátban, de szerintem ennyi itt is belefért hamár ubisoft-ubisoft..
-
Romvr
őstag
válasz
VincentVG #77 üzenetére
"grafikánál főként az árnyékolás tette nekem játszhatatlanul gagyivá."
Én az alatt a 115 perc alatt nem vettem észre hogy baj lenne az árnyékolással, mondom Ultrán és Very High-on játszottam (igaz sebességben nem volt különbség), bár lehet elterelte a figyelmem a AA miatti pufogásom."AC szérián, elfogadtam ha szarul volt optimalizálva, gondoltam majd 1 év múlva lesz rá gépem"
Nekem volt szerencsém kipróbálni a legutóbbi AC-t (ami a unity után jött, azt a Londonost) még megjelenés környékén egy bivaly gépen. Nem nézett ki rosszul de nem voltam elájulva sem tőle (jó a mimika az ott volt a szeren). Bár nekem az AC sorozat annyira nem jön be. Még az elsővel játszottam de hamar unalomba fulladt ha nem a fő küldetést csináltad.
Ami nekem eddig meg lett vásárolva az Ubisoft-tól mert jó alkotás:
- Prince of Persia - Sands of Time / Warrior Within / Two Thrones (2003 / 2004 / 2005)
- Far Cry 1 (2004)
- Dark Messiah (2006)
- Call of Juarez (2006)
Ezek CD-n, Illetve digitálisan:
- Far Cry Primal (2016)A legtöbb játékukat a fő sodrásból próbáltam de nem éreztem hajlandóságot az esetek 90%-ban arra se hogy 1-2 óránál többet játsszam őket, nem hogy megvásároljam.
"aztán itt a másik ubi. Division, teljesen elégedett vagyok vele, nem értem miért nem tudtak hasonló színvonalat tartani.."
Esetleg PM-ben tudnál írni erről a Division-ről? Mármint hogy szerinted mi olyan jó benne, meg mi nem tetszik... Elég vegyes értékeléseket kapott játékosoktól pedig videók alapján nekem tetszett.ps: OFF-ba rakom inkább ezt az egészet mert már nagyon eltértünk a témától
-
törölt tag
Akit érdekel, a Watch Dogs 2: Season Pass £23.99 VIP kedvezménnyel a Green Man Gamingen
Olcsóbb mint a Gamesplanet-en. Pedig a https://isthereanydeal.com azt ajánlotta volna
G2A-t felfedeztem mint piacot. Venni továbbra sem veszek ott semmit, csak eladok
-
VincentVG
senior tag
grafikánál főként az árnyékolás tette nekem játszhatatlanul gagyivá.
most nem tudok screen save-t mutatni h mire gondolok.ubi-t meg nem értem, én sosem hisztiztem az AC szérián, elfogadtam ha szarul volt optimalizálva, gondoltam majd 1 év múlva lesz rá gépem, de itt a WD2-n nem látom azt sem h maxra húzva szeretnék vele foglalkozni.
aztán itt a másik ubi. Division, teljesen elégedett vagyok vele, nem értem miért nem tudtak hasonló színvonalat tartani..
illetve értem, más engine, más fejlesztők...
-
Romvr
őstag
válasz
VincentVG #75 üzenetére
Gondolom senkit nem érdekel de visszakaptam a pénzt és megvettem a Dishonored 2-t belőle amivel már 15 órát játszottam és bár ebben is vannak bugok, de legalább nem tűnnek el a képességek/tárgyak amiket nehezen megszereztem
Talán majd ha kijavítják az összes hibáját a WD2-nek (persze-persze, arról híres az ubisoft) és lesz 50-75%-os leárazás akkor megveszem ismét. Mert ebben a formájában ~20 ezret nagyon nem ér meg, de 5.000-ért elviselném a hülyeségeit.
(Úgy érzem ha így folytatják akkor az egyetlen Ubisoft játékom a Far Cry Primal marad. Pedig én megadtam nekik az esélyt.)
"szerintem is gyalázat a graf."
Minden Ultrán 2xTXAA-val már ezért nagyon szép nappal a játék, nekem a kinézetével nem volt gondom. Csak az indokolatlan FPS harmadolástól ha olyan élsimítást teszek rá ami meg is látszik. Érdekes hogy eddig ez volt az egyetlen játék ahol a TXAA mellett érezhetően bezuhant az FPS-em. Vagy valamit rosszul írtak meg, vagy csak a játék motorja gyilkolja indokolatlan az erőforrásokat. Mert az i5-6500+GTX1060 mellett még nem tapasztaltam 18FPS minimumot és 24 FPS átlagot, 35FPS-es csúcsokkal ha éppen úgy fordul a karakter és a bolygók együttállása is kedvez. -
Romvr
őstag
Hát ez a játék valami fertelem! Nagyon remélem hogy 115 perc játék után ad a Steam Refound-ot (hisz az nem lépte át a két órát
).
A bug-okkal még csak-csak kibékültem volna, de az hogy végre vettem egy autót és eltűnik a "car on demand"-ból az már nálam betette a poharat... pedig kifizettem, kiálltam vele garázsából és mentem vele egy darabig. Erre a car-on-demand kiírja hogy előbb vegyem meg csak akkor tudják küldeni... ez így nem vicces. Az meg a másik hogy ezek után gondoltam segítségért nyúlok és szereztem pénzt. Ismét megvettem az autót ismét mentem vele és ismét egy kilépés/belépés után eltűnt. Ugyanez van a drone-al is (gondolom majd mission-ben tudom csak megszerezni játék szerint azért nyomtatom ki, teszem el és nincs sehol mégsem. A kis ugráló izé az bezzeg van).Ez és hogy TXAA(vagy)MSAA mellett 50 és 24 között ugrál az FPS, nélküle meg igaz hogy betonstabil 60 (V-Sync ON) de élvezhetetlenül recés minden amin az SMAA vagy FXAA sem tud segíteni.
Szóval inkább költöttem volna azt a 18500 forintot a Dishonored 2-re...
Ha megkapom a visszatérítést azt fogom megvenni mert ez így ebben a formában élvezhetetlen számomra.
-
Đusty
addikt
válasz
urban racer #71 üzenetére
Viszont adták kuponba nvidia kártyák mellé és úgy árulták én pl. 6 ezerért vettem.
-
dergander
addikt
Engem csak az zavart a játékba,hogy ugye vannak egy páran a Hekkerek. Senki nem csinál semmit,mindent neked kell csinálni... Persze hogy a főhős a mindenes,de az hogy valami meló van addig a többi a hackerbarlangba biggyeszti a fenekét az vicc.
A másik legnagyobb vicc számomra a főszereplő. Most ez valami vicc? Nem azért írom mert rasszista vagyok,hanem mert nálam Pearce volt a legjobb...és miért?...kiváló hacker,valamint fegyverszakértő. Ehelyett kapunk egy bohóc afroamerikait aki csak parkourozni tud,és ennyi?Végigjátszottam,nem volt rossz de nem is dobtam hanyatt magam. 10/7-et adnék neki. Viszont remélem a DLC-kbe már a jó öreg Pearce is visszaköszön. Még annyit utoljára leírok hogy ugye van egy mellékküldi ahol Pearce-t kell kiszabadítani,tehát ergo itt van a városba,de nem tudunk róla,és nem találkozunk vele. Ezt hogy sikerült összehozni a story-ba? -
Đusty
addikt
Na én is a végére értem mindenestül, baromi jó volt simán ott van a GTAV nyomában a 2. helyen nekem. Nem is értem miért nem pörög jobban a topik
A sztori és a játszhatóság is nagyon rendben volt, nem vitték túlzásba az idióta gyűjtögetősdit a mellékküldetések sem ismétlődtek, szóval jól ki volt találva minden.
Az utolsó küldi sorozat na az nagyon durva volt.
Király játék lett. -
Đusty
addikt
Na meg van az oaklandi sárga házas kutatási pont ami úgy frusztrált egész héten. Nagyon durván eldugták a bejáratot, sosem jöttem volna rá ha nem találom meg a neten. A többire mind sikerült rájönni magamtól
-
Đusty
addikt
válasz
urban racer #64 üzenetére
Nem tudom, hogy csináljátok ilyen gyorsan nekem jóval lasabban megy, az összes mellékküldivel meg a kutatási pontok gyűjtésével is elmegy egy csomó idő van olyan amit nem is tudok megszerezni. Normálom tolom így is van vele szívás rendesen, el sem tudom képzelni valósághű beállításon mi lenne.
-
Black Dragon
addikt
Sikerült kipörgetni 100%-ra a játékot, vagyis ps-en nem jelöli hány 100%-nál tartok, de meg lett a platina trophy.
Viszont a multi sokszor felbaszott, sokszor nem tud csatlakozni az adott emberhez, coop-nál a másik fél kilép, nem csinál semmit stb. Szóval elég is volt a játékból, jöhet valami új.
-
jossua
tag
Aki akar coop - ozni engem is felvehet Uplayen
felhasználom : nyilashonved
-
LÁZ
addikt
no, kipörgött, 43 óra alatt, nekem az előző rész is tetszett, és ezzel sem volt semmi bajom, elég jó árban tudtam megoldani egy SanFrancisco kiadást, kb 90%-ban összegyüjtöttem mindent, a scoutx szelfizgetés nálam bugos volt, igy az maradt úgy /bár 1x megcsináltam mindet azért, de nem mentette el utána/. Sztem a játék rendben volt, jól is futott, igaz van min
/i54670k-1060g1 6gb-16gbram/. A mellékküldetések is jók voltak, online cuccokból csak párat csináltam meg, illetve a heti kihívásokból is.
szóval nekem bejött, várom a folytatást, ha lesz, illetve ha teheti az emberfia, kontrollerrel tolja, kényelmesebb.
-
Đusty
addikt
válasz
Black Dragon #58 üzenetére
írtam privit
-
Black Dragon
addikt
Akkor vegyél fel engem: RiDu008
A héten még én is viszonylag ráérek, tolhatnánk valamit.
Amennyire én láttam itt nincs számláló, a telefonodban tudod megnézni, hogy mennyi küldetés van még hátra, de azt hiszem összesítés nincsen. Én most a trophykra hajtok, már csak 1 kell, és meg lesz a platina.
-
Đusty
addikt
válasz
urban racer #54 üzenetére
Király, én is csak 2 napja de minél többet játszok vele annál jobb lesz, bár kicsit már a ló tulsó oldala, hogy egy vacak hekkeléssel ami egy pontot hoz elmegy 1 óra, nem egyszerű ez.
Ha koop-ozni van valakinek kedve szóljon, a héten ráérek.
Nem tudom itt van olyan számláló mint a GTA-ban, hogy a küldetések vagy az egész hány százalékánál tartok? -
urban racer
senior tag
Látom egyre többen leszünk
Én tegnap kezdtem
-
Đusty
addikt
kösz,
Egyre jobban tetszik ez, még a végén 100%-ra kell csinálnom mint a GTAV-öt
Pedig pl. a festés elsőre hülyeségnek tűnt aztán meg ráéreztem arra a feelingre mint a far cry-ban a tornyoknál, mindegyik egy kicsit más, fejtörős egész jó lett, a gokart verseny is tetszett volt idő mikor ilyet alapjátékként árultak :-).
Online-t sem akartam de most nézem, hogy ez is jól ki van találva lehet coop küldiket csinálni a single főküldetés közben amiért szintén jönnek a pontok. Szóval ez minden szempontból jobb lett mint az előző, úgyhogy klassz ez na. Főként, hogy magyarul is van bár a sztorit néha így sem sikerül mindig lekövetnem -
Đusty
addikt
A patkányos küldetés óta van egy képernyőbe időnként bemászó kék macska azt hogy kell lelőni? Elég idegesítő. A kutatási pontoknál (fekete halálfej) mit kell csinálni? Nem találok ott sosem semmit.
-
Đusty
addikt
Jó kis játék ez, elég bonyolultra sikerült még jó, hogy legalább magyarul van
A mafia3 után kész felüdülés.
-
törölt tag
-
LÁZ
addikt
kérdés: a drónnál unlockoltam a bombázás skillt, hol/hogy tudok potyogtatni is vele, az eszköztárnál csak a zavarás skill-t látom, zaciban csak lőszert tudok venni, vagy a nyomtatónál kéne upgrade-elni?
-
VincentVG
senior tag
közben újra feldobtam kíváncsiságból a gépre (PC) a Divisiont..
háát jól emlékeztem, sokkal szebb a grafikája.
(főként az árnyékolást érzem sokkal erősebbnek..)valaki tudja rá a magyarázatot? a WD2 alatt régebbi engine fut? vagy ennyit számít h NY kisebb?
-
törölt tag
-
LÁZ
addikt
válasz
#41133696 #42 üzenetére
ntudni, nekem megvolt az 1 ce is, és vártam ezt is, találtam egy angol oldalt, ahol kb 20k volt /postával/ az itthoni ce /san francisco ed./, így onnan rendeltem. Gondolom voltak páran akik az első rész parái miatt nem akarták megvenni, vagy csak simán hőbörgésből, de aztán simán tolják a virágboltival /ha van már/.
Nálam az is jól futott /igaz mindig van alatta vas/, ezzel sincs baj maxon /i5 4670k-1060g16gb-16ram/, egyedül a jupléj bugos nálam, nem képes a mentéseket szinkronizálni a felhőbe, meg a játékban a scoutx /túristás szelfizés/ rész. 39 órám van benne, de még a fő szállal nem foglalkoztam
.
-
törölt tag
Ennyire kevesen játszanak vele a fórumon?
Most elég olcsó lenne de meglepett, hogy itt a topicban 50 alatti a hozzászólások száma!
-
Black Dragon
addikt
Tegnap játszottam ki a játékot, legalábbis a fő szálat akkor vittem végig, az elején fura volt minden, de a végére belejöttem, és megtetszett.
Összességében elég nagy a pálya, rengeteg küldetés, sok gyűjtögetni való, lövöldözés ezerrel, szóval azért hozta amit elvártam tőle, egyedül a multiplayer vagy coop része az ami annyira még nem jött be, legalábis a coop részénél sokszor alig talál embert a közös küldetésekhez, de egyedül is szokott menni.
-
melega
őstag
válasz
dergander #20 üzenetére
Én fotózás nélküöl végigjátszottam.
Én hülye elöbb a főküldetéseket, aztán a melléküldetéseket, aztán vettem fel a kutatási fejlesztési pontokat.
A Főküldetésekkel párhuzamosan kellett volna csinálni a melléküldetéseket, és a kutatási/fejlesztési pontokat felvenni nagyon megkönnyítette volna a A sokaság hatalma küldetést.
Legnehezebb feladatim:
Szemet szemért,
Tiszta Sanghai
A sokaság hatalma,
Blume beégetése. -
nesh_019
senior tag
sziasztok, nekem R9 380 a legújabb driverrel állandóan kilép, a régi driverrel is kilépet de nem egyből amint beléptem, valaki tapasztalt hasonlót?
-
LÁZ
addikt
na, asszem elengedem, ezek szerint csak nálam nem megy, vagy bugos, vagy ntom, uplay reinstall, játék reinstall, és ugyanúgy nem jegyzi meg scoutx dolgokat /a smiley-kat persze utána is beadja
/, szóval tuti bug...
ps. a jupléj szintén nem képes szinkronizálni a mentéseket, no mind1
-
LÁZ
addikt
vitorlás versenyeknél beadja, biztos a felhóbe menti
, majd az autót megnézem az autóhívóval.
ps. viszont a nevezetességeket továbbra sem értem, b@szik megjegyezni bármit is, direkt mentettem az ágyon, és betöltésnél ugyanúgy le volt nullázva a számláló, 0/57
.
ez azért is vicces, mert a listából meg már hiányzanak azok, amiknél szelfiztem, vmelyik külföldi fórumon olvastam, hogy ha aktiv vmi küldetés, fő/mellék, akkor para lehet, de alapból aktív a fő sztori, szóval wtf?
-
LÁZ
addikt
aki játszik vele...
kérdés: a nevezetességek meglátogatását miarákért nem képes elmenteni a játék? másnál is ez van, megnézem-szelfi pipa, a kis ikon persze krikszkrakszol, hogy ment /gondolom én/ , de ha véletelnül meghalok, akkor kuka az egész
@viper: még nem vágom, hajót már vettem, de nincs a kikötőben, az autókat sztem az autóhívó appban találod
-
LÁZ
addikt
üdv, kérdésem, a jupléj nem tudja szinkronizálni a mentéseket kilépés után
, division-nál ilyen problémám nincs, sem tegnap, sem ma nem sikerült neki.
kérdés: ilyenkor lokálba is ment azért vmit /már nem vágom, hogy van/, vagy meg vagyok lőve a mentésekkel, esetleg más is tapasztalt ilyet? megoldás?
-
Viper26
nagyúr
A vásárolt autók / hajók hová kerülnek?
-
törölt tag
MI a jó ég?? hova lett a hájp??
azthittem nagyobb név ez a játék, topicja se régóta van, és hsz sincs. Mi történt? most akarnám megvenni, vagy majd ha olcsóbb lesz.
nem értem. Mi folyik itt gyöngyösön ?
GTX 660 FX6100-on alapon el fog menni? benéznék San Franciscoba,
-
VincentVG
senior tag
Szia, köszi a segítséget.
Sokat tesztelgettem, de megmondom őszintén maradok az elégedetlenek és fanyalgók táborában.
Már-már azt hittem megszépíti az eltelt időt pl a GTA%-öt... amire emlékeztem..
Úgyhogy leszedtem mégegyszer és asszem harmadszor is inkább azt játszom végig..
Egészen más liga, fényévekkel szebb és jobb mindenben... -
Nandusz
csendes tag
válasz
VincentVG #19 üzenetére
Temp filtering: ON
Extra Details: 0%
Árnyékok: Ultra
Gépkocsi fényszóró árnyék: Elég csak a saját gk.
A többi lehetséges beállítás mehet maximumra (MSAA és TXAA ugye inaktív a temp filt miatt)Én ezzel a beállítással teljesen meg vagyok elégedve, tartja a 60 átlag FPS-t, és sztem teljesen gyönyörű.
Valaki írta, hogy nem élethű a grafika, hát sztem meg pont de. A távolságok és tér arányok kimagaslóan jól meg lettek oldva. És végre a házak ablaki mögött is fellelhető valamicske élet, nem csak sík buta textúrákat látunk a felhőkarcolók falain. -
dergander
addikt
Az miért van hogy a játékba fotóznom kellene 3x viszont miután 1x fotózok akkor megtelt a memória és törölnöm kell? 21. század 1 kép/memória? Mi a szösz?
-
VincentVG
senior tag
Tök érdekes amit írtok, nektek nem csalódás a grafika? nekem érzetre AC unity + Division alatt van.. csak hogy UBI-nál maradjunk..
Főleg az erős fényben az árnyékok nekem borzasztó gagyik (very high + 2xMSAA), meg úgy egyben valahogy a világ nagyon nem realisztikus..
ugyanitt valaki megadhatnáa tuti beállítást 980Ti-hez... amivel tartja a 60fps-t de még a legszebb..
okok kikísérleteztem egyet csak elég sok minden OFF és mostmár nyomnám a story-t az állítgatások helyett. -
törölt tag
Karakterek továbbra sem jönnek be, nagyon felületesen vannak megírva. Viszont eddig ez a játék a Ubisoft legjobb openworld próbálkozása, kb. legalább ilyen szinten kellett volna lennie a WD1-nek...
Optimalizálás amúgy szerintem nem rossz (valamennyit még javulni is fog), van 1-2 opció (geometria, árnyékok, tükröződések) ami 10-20 FPS-eket vesz el, de az összképet nem rontja a kikapcsolása, szóval ezektől kell megszabadulni és jó lesz. -
crue
őstag
Valakinek van ötlete arra, hogy mi aktiválja az Öbölmenti rejtélyek #3-at és #5-öt? Már csak ezek hiányoznak és nem találok rá megoldást vagy egy hete.
-
VincentVG
senior tag
Egyéb PC-s vélemény?? valaki? kíváncsi lennék más véleményére is?
Vagy csak én vettem meg?
-
dergander
addikt
PC-sek, nektek se ment felhőbe a játék? Ha pedig csak nálam ilyen szerintetek mi a megoldás?
-
VincentVG
senior tag
Megvettem (PC-re)
háát felemás érzések, nem igazán éri el szerintem a Division szintjét grafikailag.
oké valszeg nagyobb a terület, de az árnyékokat sehogy sem sikerült úgy beállítanom h ne legyen ótvar ronda és meglegyen full HD-n a 60fps fixen... (980Ti)még mindig nagyon nagy felismerés h a GTA5 olyan magasra helyezte a mércét.. h a közelében sincs senki.
kár. -
Gebriel
veterán
Jó láttom, hogy semmi "veszteség" nem ér ha meghalok a játékban
-
Bjørgersson
félisten
-
dergander
addikt
Másnál is kilép ha utcai kamerával akarunk fotózni? Valamint nem tudok felhőbe menteni. Valakinek hasonló probléma?
-
melega
őstag
Nekem az első rész nagy kedvenc volt a 2. rész is bejött. Tök felfejlesztettem a távirányítású drónokat, és már a tömeges és jármű közlekedést is meg tudom zavarnii, mire végigjátszottam a melléküldetéseket akkor jöttem rá hogyan kell játszani.
Mielött a fősztorit végigjátszottam azelött kellett volna.
Ezek nélkül:
A szemet szemért
Tiszta Sanghai
Sokaság hatalma
Blume lebuktatás nagyon nehezen ment.Egész déluutánokat elvettek ezek a küldetések.
Amúgy a GTA 5 és Watch Dogs 1 után a kedvenc sand box játékom lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Watch_Dogs 2
"Játssz Marcus Holloway, a ragyogó fiatal hekker szerepében a technológiai forradalom bölcsőjében, San Francisco városában.
Állj össze a Dedsec, a hírhedt hekker csoport tagjaival, hogy a történelem legnagyobb hekkelését hajtsátok végre; iktassátok ki a ctOS 2.0 nevet viselő, invazív operációs rendszert, amely bűnözők kezében tömegesen figyeli meg és manipulálja az embereket.Fedezd fel a játék végtelennek tűnő, nyílt világát, amely lehetőségek sokaságát tartogatja.
Törj fel minden hálózati eszközt, és vedd át az irányítást a város infrastruktúrája felett.
Fejlessz különféle készségeket a saját játékstílusodnak megfelelően, és fejleszd tovább az eszközeidet: távirányítós autókat, drónokat, 3D nyomtatóval készült fegyvereket és sok egyebet.
Maradj kapcsolatban a barátaiddal a Watch Dogs vadonatúj kooperatív és kompetitív többszemélyes játékmódjaival."Megjelenés napja:
Xbox One/PlayStation 4: 2016. november 15.
PC: 2016. november 29.Beszerzési lehetőségek:
Bár a PC-s fórumban lett létrehozva a topik, jöhetnek ide a konzolos beszélgetések is, feleslegesen nem szükséges egyelőre szétszedni a játékosokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest