Új hozzászólás Aktív témák
-
Xeon7
aktív tag
Mindenképpen bepróbálkozom majd még 1 készülékkel.
Ennél a telefonos cégnek nevezett valaminél nem akartam cserélni.A vásárlás előtt rákérdeztem, hogy miképpen megy a garancia, az volt a válasz, hogy 1 év gyártói.
Mikor átvettem akkor már nem gyártói hanem rajtuk keresztül volt az 1 év.
elsőre feketét rendeltem, mikor mentem érte akkor közölték, hogy nincs is fekete csak fehér, de az is csak másnapra. Én voltam a fas..... akkor kelet volna otthagyni őket.
Így majd nézek valami normális céget ahol esetleg 2 évvel van a készülék. -
confuser
senior tag
Ezek a WindowsCentral-os renderek? Meg kéne fontolniuk hogy legközelebb is fogadnak-e fel grafikusokat jópénzért, hogy hallomásból összerakjanak egy render-t, mert mint láthatjuk, sokmindenben eltér a valóságtól, és nem csak apróságokban (2,5D kijelző, fizikai billentyűzet).
-
rambolo
tag
Az én napi használataim során nincs eget rengető bug. Jött már 3 frissítés a megjelenés óta. A prémium érzés az számomra nagyon relatív. Nincs igényem a fémre,nekem igy tetszik ahogy van.Recsegés nálam nincs, de ha lenne sem izgatna, hisz ez egy polikarbonát vetemedhet az illesztéseknél melegedés esetén. Aki visszavitte gariba vagy cserébe az sajnos nem tudta nit vesz, vagy nem erre számított. És nem érdekli ha egy kicsit bukik, eladja vesz androidot. Az eladasok között tobb olyan indoklást láttam, hogy sajnos nem jött be a rendszer.
-
Ricardo
titán
"De tegyük már pl, egy Note 5 mellé "
Attól is függ milyen képet látsz
Itt a 950 a nyerő
-
BobTail
őstag
Kapásból mondok 4 okot, hogy miért jobb ez a polikarbonát, cserélhető hátlap:
- nem árnyékol
- jobban elvezeti a hőt
- sérülés esetén könnyebb cserélni (vagy ha éppen nem tetszik a színe/anyaga, ott a Mozo hátlap)
- ha unibody fémház lenne, az egyik oldala kb. végig fiókokból állna (SIM1, SIM2, microSD)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- MÁV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest