- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ja most lattatok a a forma 1-ben neg benn volt a Batman vs Supermanben is de a korabbi Superman filmben is benn volt, meg itt UK-ban is mindent megtettek hirdetes ugyileg. Mai napig az egyik angol sorozatban csak azok vannak de semmit nem segitett az eladasokban. Szoval ne varjatok fellendulest.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Nagy a csend...
-
legiaap
félisten
Google photos annyival jobb, hogy ingyenes es korlátlan tárhely 16 MP-es méret alatti képeknél vagy arra kicsinyíti le a nagyobb képeket, de van fizetős része is és akkor nem kicsinyíti le. Nagyon gyors, gyorsabb mint a OneDrive és intelligens keresője van. Pl. beírod hogy kutya és megtalálja az összes feltöltött kutyás képed. Plusz van még egy pár apróság.
-
legiaap
félisten
válasz
Snookerface #793 üzenetére
PÜ
no more: na megjött a főmester. Mutatok valamit.
[link]
Most akkor ki szid kit? -
legiaap
félisten
válasz
Snookerface #783 üzenetére
Ja hogy következtetsz, akkor tényleg nincs miről beszélnünk...
hjoci1980: Ugyanaz a rendszer van mind a kettőn, ugyanaz a kamera mind a kettőben szóval vannak közös pontok. Így nyugodtan írhatsz véleményt nem kell visszafogni magad.
rambolo:
-
legiaap
félisten
Évek óta látod a "fikázásaim"...tök jó van egy újabb rajongóm.
Akkor ha már ilyen jól lenyomoztál akkor gyűjtsd nekem össze azt küld át privátban, (mert gondolom felkészült vagy belőlem, ez a minimum egy rajongómtól) hogy az utóbbi időben hol fikáztam a wp-t légyszives, mert olvasni járok szinte az összes wp-vel kapcsolatos fórumba de nem fikázok veled ellentétbe aki meg itt kardoskodik ha valaki olyat mond ami nem tetszik neki. Amit itt leírtam pár hozzászólással lejjebb az sem "fikázás" volt (hogy használjam a te nyelvjárásod).Snookerface: Mutasd meg nekem legyél olyan kedves hol írtam, hogy szar! Nagyon érdekelne.
hjoci1980: És hol voltál te? Miért nem írsz véleményt a gyereknek akkor? Írd meg neki mennyire jó. Győzd meg. Csak arra vagy képes, hogy a "fröcsögésünkre" reagálj és méltatlankodj. Ahelyett, hogy erre pazarolod el az energiád, tekerj tovább azt ahogy fentebb írtam győzd meg. Ennyi.
-
legiaap
félisten
És ha te nem mész másik topikba akkor az azt jelenti hogy maradjak a seggemen és csak apple topikokba járjak? Hol van erre a szabály? Ha megmutatd akkor lelépek.
A másik meg mi az hogy térítek. Egy véleményt írtam le, amit nem tílt az oldal és ez már térítés? Utána írtam azt vesz amit akar. Max. drága tanuló pénz lesz neki.
A másik, hogy 3 éve is ezt csináltam...nem is vagy tag 3 éve. Honnan tudod? Figyeltetsz vagy mi?
Nem használtam a rendszert...és miért kell? Elég sok friss videó van fent a neten amik elég jól bemutatják a jó és a rossz oldalát is a rendszernek illetve a telefonnak is. Olvasom a wp híreket, fórumokat, wpcentral, wmpoweruser...tudom mit beszélek.
Amúgy meg egy szót sem említettem a renszer bajairól meg a telefon minőségéről, (pedig lehetne mit) pont hogy ne legyen feszkó.
Egyébként ha nem tetszik a véleményem tök egyszerű a megoldás: görgess tovább -
legiaap
félisten
válasz
Plazmacucci #758 üzenetére
Nem kicsi visszalépés lenne! Én előbb ajánlanék egy droidos telefont, mondjuk egy Nexus 6P-t, mint ezt.
-
legiaap
félisten
válasz
Snookerface #734 üzenetére
Hazudsz! Ezek az új lumiák hibátlanok.
-
legiaap
félisten
válasz
liquidgold #667 üzenetére
Lehet, hogy pont ez volt a baj. A sok elégedett felhasználó akinél minden tökéletes meggyőzte azt nesze neked...
Amúgy meg pont olyannak írsz aki nagyon gyakran cseréli a telefonjait, ismeri az összes rendszert szóval nem hiszem, hogy nem nézett volna utána. -
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #653 üzenetére
Naná, hogy náluk jól működik, mint ahogy itt sok fórumtársnál...
liquidgold: A videóban a srác elmondta, hogy a rendszer nem béta!!! Ha így kidanak egy készüléket hivatalosan akkor azon minden kész és nem béta!
Ennyi erővel minden friss rendszert legyen az ios, droid bétának nevezünk? Mert az első friss szoftverek mind bugosak kicsit.
-
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #648 üzenetére
-
legiaap
félisten
950 XL review:[link]
Senkinek nem ajánlott szerintük és igazuk is van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gmail
- Nintendo Switch 2
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest