- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #801 üzenetére
Nem neked írtam és nem a 930 volt a hsz-em lényege, hanem az, hogy nem szabad túlságosan bízni az elvakult dicséretekben sem, mert nagy csalódás lehet a végén.
Ha olyan tökéletesnek gondolod a 930-at és a 950-et, akkor azt mondd meg, hogy hova tűnt olyan gyorsan mindkét topikból ForRedGlory, aki mindkét telefont megvette. Ne dicsérd úgy ezt a telefont, ha még nincs is vele tapasztalatod, főleg, ha a jelenlegi árát te se csengetnéd ki érte, ezek szerint szerinted se jó vétel.
-
Burt1793
veterán
Csak sajnos vigyázni kell, én is bizonytalan voltam a 930-cal kapcsolatban, de tetszett, illetve a WP hibáival is nagyjából kibékültem és a 930 topik fél tucat lakója annyira dicsérte a telefont, hogy megvettem. Akkora szartenger zúdult rám, hogy nem bírtam sokáig, pedig egy viszonylag problémamentes darabot fogtam ki. Erre mondhatod azt, hogy próbáljam ki előtte a telefont (meg is tettem), de egy fél óra nyomkodás során nem jön elő az a sok hiba, ami utána minden nap zavarni fog. ForRedGlory például hova tűnt innen? Elsőként volt 950(XL)-je (nem is tudom már, hogy melyik).
-
Burt1793
veterán
Jó teszt volt, tetszik, hogy korrektül leírtátok, hogy melyik SW verzióval próbáltátok. Az egész telefont elnézve nagyjából csak a kamera tetszik. Azt jól értem, hogy continuumban egyszerre csak egy alkalmazást lehet látni, teljes képernyőn? Az meg mi már, hogy nem lehet kikapcsolni a telefon kijelzőjét akkor, amikor monitoron és egéren/billentyűzeten van minden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest