- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
válasz
amargo #22935 üzenetére
Kevéske szerintem az a 2 GB, 3 GB alatti droidos telót nem igen vennék, ha gördülékeny és idegeskedésmentes telefonhasználatot szeretnék. Megrendeltem hétfőn a P9 Lite 2017-et, de le is mondtam, mert felcsillant a remény egy P10 Lite-ra olcsóbban, mint a fentebb említett teló, de természetesen nem jött össze. Viszont soha nem adtam le újra a rendelést, mert rájöttem, hogy én bizony nem fogok 70k-t kiba**ni telefonra, amit nem is használok ki. Így marad még egy ideig a jó öreg 640-es és a csiga lassúság. Nokia 6, ami még nem lehet rossz hardware alapján. Azon múlik, hogy mennyit szánsz a telefonra. P9 Lite-ot én nem ajánlanám a 2 GB miatt.
-
-
válasz
amargo #22935 üzenetére
Az europai piacon meg nem bizonyitott a foxconn,hmd licencelt nevu telefon igy erdemben ehez nem lehet hozza szolni... ha a hw-t es az arat veszem alapul akkor nem best buy , s mivel szervizhalozat nincs kiepitve igy mas kinai gyartora is ranezhetsz , hogy haza beszeljek xiaomi ,meizukellemes telefonokat dob piacra jo aron ,jo vassal ,one+ telefonok is jok lennenek de mas arkategoria . A huawei p8/9 lite is kellemes aru hasznalhato telefon,zte axon mini... kb ezek az elso vonalas kinai gyartok .. a foxconn (nokia) nev licencel is arrol a kornyekrol szarmazik ..
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest