- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
sipoczgabor #22327 üzenetére
Kicsit össze kell nyomni az akku érintkezőit, szét tudnak nyílni egy idő után. Mondjuk egy vékony pengével megnyomogatni egymás felé.
-
Black$taR
tag
válasz
sipoczgabor #22323 üzenetére
Első körben az aksi sarukat tisztítanám meg. Lehet kopottak és nem érintkezik rendesen. Volt már rá példa.
-
starr
őstag
válasz
sipoczgabor #22273 üzenetére
Nekem is van egy amperes töltőm, de a gyárival gyorsabban tölt. L640 750mA
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sipoczgabor #22213 üzenetére
Mint írtam, azokat kellene kipróbálni, de ha tippelnem kellene, szerintem bug-os lett a rendszer.
Ha az aksinak baja lenne, akkor gyorsan is merülne, nem csak lassabban lehetne tölteni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sipoczgabor #22210 üzenetére
Igen, még ez beírtad, addig a másik válaszra írtam, hogy bugos lehet.
Tehát, amit ki kellene próbálni, megcsinálni:
Másik töltő, ha ugyanez a helyzet, akkor WDRT-vel újra telepíteni a rendszert.
Ha megszűnik a probléma, akkor ez volt a gond, ha nem, akkor hardveres és szerviz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sipoczgabor #22209 üzenetére
Ha az aksit feltölti ilyen lassan, ami ezek szerint majd 6 óra, akkor annak nem lehet baja, de a rendszer bugos lehet, ettől függetlenül mindenképp kipróbálnám egy másik töltővel.
A készüléken a csatlakozó biztosan nem sérült? Ott esetleg még lehet gond, ami miatt nem tudja fogadni rendesen a valós áramot. A többit ugye meg szemmel már nem látjuk, ha belül van esetleg valami gubanc. -
sipoczgabor
tag
válasz
sipoczgabor #22209 üzenetére
Illetve. Van valamim ami 5000 miliamperes dolog. De lemenrem fogadni h nem sokkal elobb toltene fel elobb a 640es lumia.. Neten kutakodtam mar. Valaki azt irta hogy a rendszer miatt toot lassabban
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sipoczgabor #22207 üzenetére
Biztosan jó az a töltő? És biztosan annyival is tölt? Ki kellene próbálni másikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest