-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz
memoril #20251 üzenetére
Például a PH! ide tartozó (mobilos) topikjait bújva!
Fast Ring: 14959
RP ring: 14393.351 (valószínűleg ez van slow ringen is)
Hivatalos (PR): 14393.321
De ha megnyitod a visszajelzés központot, ott is van közlemények rész, minden frissítést és fejlesztést leírnak.Egy átlag felhasználónak mindegy (legyen), különben mennyi a verzió szám! Minden hónap második keddjén jön frissítés hivatalosra ez a lényeg.
Ha lemondod az insidert fentebb levolt írva mi a teendő ilyenkor. A lényeg hogy "downdate" mint frissítés nem létezik, csak wdtr. -
BladPussy
csendes tag
válasz
memoril #19784 üzenetére
A legtöbben a Radio FM Phone -t használják.
-
mtomi95
senior tag
válasz
memoril #19395 üzenetére
A fast és slow körök a következő nagy Windows (rendszer) frissítéshez vannak. Fast ringen heti rendszerességgel jelennek meg buildek. Bár egyelőre rs1 van slow ringen, de idő kérdése mire oda is rs2 megy. Nevéhez híven lassú, tehát nem lesz annyi build elérhető rá mint fast-on. Ez a két ring átlag felhasználónak nem ajánlott! Erősen béta, fejlesztés alatt álló rendszer körök.
A Release Preview ring már inkább ajánlottabb mert oda (elméletben) hamarabb mennek ki rs1 frissítések ami vagy megjelenik hivatalos körön vagy nem. Az összes ringre igaz, hogy sokkal többet fog fogaskerekezni a telefon, tehát több időt is kell erre fordítani. Ha a bugok nem, ez majd elveheti a kedved az insidertől. Aki csak használni akarja a telefont az használja hivatalos körön. De akinek van kedve becsatlakozni a "fejlesztésbe" az álljon be insidernek és vállaszon igényeihez igazítva egy frissítési kört. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
memoril #18200 üzenetére
Ami meglep engem, hogy jelenleg csak szervizben cserélhető akkus androidos telefont is használok, így el is gondolkodtam rajta mit kell majd csinálnom, ha hasonlóképp lefagy, mint a 640, mert annál elég csak lekapni a hátlapot, akku ki, akku be és megy tovább (míg megint le nem fagy). Attól tartok, hogy idővel ez miatt kell cserélni rajta hátlapot
Szerencsére eddig nem lepett meg ilyen tulajdonsággal, így egyenlőre nyugalom honol. viszont asszony telefonja (szintén 640) hasonlóképp vagy lefagy bizonyos alkalmazásnál, vagy csak kiugrik a játékból...Bind Mi Band érdekelne, hogy miután frissült rendesen kezeli a Mi Band 2karkötőt? Gondolok itt olyanra, hogy monitorozza az alvást, jelez amikor levelem jött, vagy FB-re írtak? Van értelme megvásárolni az appot?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
memoril #18200 üzenetére
Nálam ma reggel 2x fagyott le a 640. Egyszer Facebookból főképernyőre lépéskor 1,5 percig nem reagált semmire csak fekete képernyő volt meg az alsó menüsáv vagy mi, másodjára meg ugyanez csak a kamerából kilépve. Mellesleg itt van mellettem egy android teló, egyszer nem fagyott még le, pedig nem mai csirke.
-
janeszgol
félisten
válasz
memoril #3303 üzenetére
Én nem bíznék annyira ebben a százalékos dologban. Sőt én teljesen sem szoktam feltölteni, mivel kb 95%-ig felmegy 1-2 óra alatt, majd tovább csak kínkeservesen. És ez mindegyik telefonomnál és táblagépemnél így volt. Szóval nem hajkurászom a 100%-ot. (Oké, havonta egyszer-kétszer meg szoktam várni. Ha hétvégére esik a töltés, akkor mindig.)
Zsolt_72: Javíts ki ha tévedek, de függ a hőmérséklettől is. Melegben jobban merül az akksi. (Sőt, az önkisülése is nagyobb.)
-
tybsen
addikt
válasz
memoril #3303 üzenetére
Nekem ugyan Lumia 625 van (de ugye ez is wp,), de eddig nem sikerült rájönnöm hogy hogyan merül.. Nálam pl. feltöltés után akár néhány óra múlva is 100 %-on van, és bár igaz hogy nem használom ilyenkor, de még olyan is előfordul hogy telefonálok egy-két rövidet vagy megnézem a kijelzőt vagy csinálok egy fotót és mégsem merül.. éjszaka viszont néha 15 %-ot is merül szóval tudom mitol függ ez. szóval szerintem a Windows ilyen takarékos, készenléti állapotban szinte semmit nem merül. Ezt nagyon a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest