Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Szerintetek létezik az, hogy nőtt az üzemidőm csak mert az egyik mailem szinkronját átállítottam "elemek érkezésekor"-ról "15 perc"-re? Ugyanúgy használom mint eddig és ma már másodjára tapasztalom,hogy a 2.napon kb.ilyenkor még van 40-50%-om,eddig meg volt kb.20-30%
Mindenesetre örülök -
426os
őstag
válasz
batai15 #6492 üzenetére
Nekem most egy ZTE V5 van, ami szintén Snapi400, de 2GB rammal szerelt. Az ég világon semmi problémám nincs a sebességével, csak az LTE B20, ami hiányzik. Droidosból már nem vennék 1GB ramos telefont (bár egyébként nem vagyok olyan hardcore user, szóval valószínűleg ellennék azzal is), de a WP-nek adok egy esélyt ennyivel.
-
batai15
félisten
válasz
amerigo #6485 üzenetére
Akkor a kis teso sem tudja.
Eddig egyébként meg vagyok elégedvea telefonnal.
Batonyo: Rengeteg telefonon volt már. Igaz a 640 most csak sos telefon vásárlás miatt lett,de szerintem meg lesz egy évig . Kérdésedre válaszolva persze érezni hogy 1gb és snapi 400 ,de ugyan ilyen droidos telefon halál lenne. Szóval wp ezzel a hardverrel szépen szalad nincs vele gond. -
426os
őstag
Sziasztok!
Aki eMag-ról rendelt telefont azzal minden okés volt? Azt olvastam, hogy a garival nincs gond, NokiaCare sem vacakolt. A hirdetésben viszont szemet szúrt, hogy a hátlapon ott virít egy "cricket" felirat. Remélhetem, hogy ez csak valahonnan egy netről előkapart kép és egyébként original, szolgáltatómentes készüléket fogok kapni?Van olyan, aki 2GB ramos, hasonló tudású droidos készülékről váltott 640-re? Feltűnt a kevesebb ram használat közben?
-
MarQs
senior tag
Azt írják a marketingesek, esésnél több védelmet ad, mint a fólia és kategóriákkal nehezebben is karcolódik - ez utóbbi nem is kérdéses. Ergonómia szempontjából vásárlásnál érdemes olyat választani, aminek megmunkált, kerekített élei vannak - ált. a legolcsóbb kínai darabokon kívül ezt már mindegyik tudja, de azért érdemes rá figyelni. Ettől eltekintve, kijelzőkarcok ellen bármelyik megfelel - ahogy amúgy a fólia is - még a lehetetlenül olcsóak is, persze a prémium minőségűeknek is megvan a maga előnye.
Köbö 1-2 tized mm vastagok ezez az üvegek, szal, érdemben nem növelik a teló vastagságát és tulajdonképp elsőre, vagy másodikra csak az veszi észre, aki felrakta - de idővel abszolút elkerüli az ember figyelmét. -
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Korábban egy kolléga már kérdezte az OTG funkciót, de nem láttam, hogy kapott volna rá választ, szóval feltenném én is a kérdést azoknak akik W10m-t használnak, hogy van-e vagy sem?
Elvileg így lehet ellenőrizni:
"To see if your Windows 10 Mobile device supports USB device connections, select Start, enter Settings, select Settings from the list, select Systems > Devices > USB." -
alfagyuri
tag
Sziasztok!
Vettem az asszonynak is egy 640-et és az én microsoft fiókomra jelentkeztem be vele de ez így nem jó
Hogy tudnám kitörölni a mobiljából az én fiókomat,hogy tudjak neki csinálni egy másik fiókot?
Sürgős lenne a válasz -
Értem,
Zsolt, neked is köszi.
-
Ma rendeltem az eMAG-ról a húgomnak egy fekete Lumia 640 Dual Simet. Kelleni fog hozzá valamilyen tok és kijelzővédő is. Erről a "tempered glass", azaz edzett üveg dologról még csak most hallottam. Tudna valaki erről pár szót mondani? Mennyire hasznos, a telefon vastagságát megnöveli-e?
-
rover45
őstag
válasz
Luck Dragon #6474 üzenetére
Gyári, szerintem azért van, mert egyedi szám van beállítva hangnak. Most kipróbálom gyári hanggal.
Nagyjából 1 hónapja van meg a telefon, eddig ez volt a 2. alkalom, hogy ébresztett, de csak némán, hang nélkül -
-
rover45
őstag
Megszivatott reggel az ébresztő, de legalább kellemesen ébredtem magamtól :-D
-
kato78
tag
Én még 44e -ért vettem augusztusban, ennyiért szerintem megéri.
-
galmat
aktív tag
-
kato78
tag
válasz
ToniSoprano #6467 üzenetére
Rakhatok, de majd csak otthonról. Bár elég unalmas lesz, íróasztalomat fotóztam, hogy lássam mikor mi, mit vált ki a gépböl. Megpróbálok azért majd pár értelmesebb kepet lönni.
Érdekes, az elöbb írtam, Viber nem az igazi, erre most meg nem rendesen müködik?! -
kato78
tag
Így van, 8.1 alatta a Viber nem volt "hisztis", most azért vannak rosszabb napjai sajnos. :-)
-
kato78
tag
Na, újra itt. W10 utßan visszaraktam a 8.1 -et, mivel kicsit bugos volt a rendszer. Aztán eszembe jutott nekem is, hogy a rendes win -t is volt, hogy egymás után 2x kellett telepíteni néha, ha olyanja volt. Szóval, 8.1 vissza, HR, majd W10, HR, frissítések, ... És lett örök boldogság. :-) Eltüntek a nem megszólaló csengöhangok, jól müködik az ébresztö, jönnek az értesítések ahogy kell. A kamera ugyanazt tudja mint 8.1 alatt, ha valaki érez egy kis késztetést, azért egész jó képeket lehet lönni vele. Én is csináltam vagy 100 képet, mire kitapasztaltam, hogy mikor "mit szeret" a vas. Verdikt, nekem tetszik most már nagyon, DE ha belakott 8.1 -röl költozne valaki W10 -re, szerintem egy mentés után csináljon HR -t, aztán térjen csak W10 -re át. Ami különösen tetszuk, hogy 8.1 után a szöveg mérete, olvashatósága sokkal jobb és szebb lett. Tetszik, hogy a billentyüzeten ha be kell írni számokat is, elég a betüt nyomva tartani, feldobja a betü alatti számot is, nem kell átváltani a billentyüzetet minden alkalommal. Ami nem az igazi, és ez nem a W10 hibája, továbbra is a Viber, max áttérek Skypre teljesen, ha nem lesz valami pozítiv változás. Az értesítések továbbra is rapszodikusan érkeznek meg. Van, hogy napokig tökéletesen müködik, utána pedig ahogyan sikerül.
A dual sim is müködik, mint 8.1 alatt, ez sem próbléma már. Gyanítom, hogy tényleg a belakott 8.1 -röl való átállás nem a legjobb megoldás, bár kétségtelenül a leggyorsabb. Az Áruház is tök jól müködik, nem lassú, vagy nincsenek beragadt alkalmazások sem. Minden frissül úgy, ahogyan az kell, elvárható.Lumia 640+W10 nekem bejött.
-
chipesz
őstag
válasz
littlelion21 #6464 üzenetére
Akkor mea culpa. De jó, kösz, sógornak még 8.1 van, azon néztem, s a zárolási képernyő beállításainál kerestem.
-
sysrq
őstag
Sziasztok! Ha HERE Drive+ navigál és hívás érkezik a Bluetooth fülessel felveszem akkor a hívás alatt látszik a térkép?
-
csaba1203
addikt
Igen az vagyok és most is LTE-s telefonom van ezért kérdeztem és nem értettem az árkülönbséget.Ha jól láttam minden másban egyforma a két készülék.Volt már 520-am,amíg bírta szegény szuflával de az 512 mb ram mára már kevés neki.Jónak tűnik a telefon bár nagyon gondolkozom a cserén mert a mostanim sem rossz csak már elmúlt 2 éves és valamit be kéne újítani de droid vonalon nem találok neki alternatívát ennyiért.
-
csaba1203
addikt
Nézegetem az árakat és nem értem miért olcsóbb mindenhol a DS LTE verzió a simához képest?
Annyival rosszabb benne valami?Megéri inkább a sima LTE-s változatot venni belőle? Holnap nagyon jó árban lesz 40 ezer körül. -
alfagyuri
tag
Sziasztok!
Hogy tudom a csempéket áttetszővé tenni?
És a kétkoppintásos képernyőzárolást?Mert nem találom a fórumon pedig tudom,hogy le volt írva de írjátok le megint léci léci.
-
mdraco
őstag
Ha már az elkészült képek minősége, ami többet szerint rosszabb lett. Ma kapott egy frissítést a camera app. Javították-e vajon...
-
xhege
veterán
Gyönyörű képeket?
Ez az egyetlen amivel elégedetlen vagyok. Biztos nem vagyok elég ügyes és be lehet állítgatni meg minden, de nekem egy telefon automatán csináljon normális képet. Állítgatni ott a tükörreflexes digitális gép. Ez előtt Xiaomi telefonjaim voltak. Azok baromi jó képeket lőttek ehhez képes sajna... -
fuze
őstag
Még midig rosszabb a kamera képminősége w10-el? Egyébként ezt marhára nem értem... Nagyon reménykedek benne, hogy nem fogják elcseszni az egyik legjobb dolgot ebben a telefonban. Gyönyörű képeket készít, és szeretném, hogy ez a továbbiakban így is maradjon.
-
razzorr
őstag
válasz
old rocker #6443 üzenetére
Ha az index holnap kap egy szifont,akkor meg az lesz az istenkirály.
A 950 nagyon bejövős, főleg a kamera rész.
-
xhege
veterán
válasz
old rocker #6443 üzenetére
Csak az a fránya árazás... Igazából a 640 is tud mindent ami nekem kell (egyedül a kamerája nem ragad magával).
-
xhege
veterán
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Ezennel megkövetem magam! Visszaállítottam a 8.1-et, majd újra frissítettem Windows 10-re, ami után csináltam egy hard resetet. Kicsit hosszadalmas volt, de a korábbi bugok eddig nem jelentkeztek. Szóval jó lesz ez.
-
xhege
veterán
Feldobtam a win10-et a telefonomra. Akinek fenn van világosítson már fel, hogy van itt is kettős koppintással lezárás? Ha igen, akkor hol?
-
gyuri2008
veterán
válasz
Luck Dragon #6432 üzenetére
Köszönöm a választ
-
-
gyuri2008
veterán
A Lumia 640 XL Dual az tudja az lte?
-
batai15
félisten
válasz
szakalistvan #6425 üzenetére
Vicces gyerek vagy ..
-
batai15
félisten
Üdv. Beléptem a klubba 640 lte kék. A ne zavarj mód merre van?
-
hungar
tag
Sziasztok!
Felraktam a win10et. Előtte, utána nyomtam neki egy factoryt, és eddig nem tapasztaltam semmilyen hibát. Ha kijön majd a végleges verzió akkor ezt tudom majd frissíteni ha újabb verziószámú lenne vagy vissza kell rakni a 8.1-et és majd azt 10-re?
-
batai15
félisten
válasz
Luck Dragon #6415 üzenetére
Ha minden jol megy ma megveszem a telenorba.
-
mustardo
csendes tag
Na, csak lefrissültek a "beragadt" alkalmazások Win10 alatt
-
-
batai15
félisten
Udv az egy simes 640 tudja az lte-t?
-
angyall
tag
Win Dev Rec Toolssal hogy lehet visszaállítani a 8,1-et? Nekem csak a w10-et állítja vissza
8.1 ment, csak én voltam béna
-
Peaceliker
addikt
Na, beadtam nokia care be telót (zárológomb elhalt)...HR et nyomnak, szal akkor megint rápróbálok a w10re
...majd ha visszakapom 1,5 hét múlva :S
-
scyllarus
veterán
Csoportos beszedés? Soha, ne ők döntsék el, mikor fizetem be, főleg pont a T számlaküldési stratégiájának tudatában, ugye. Telekom app? Persze, utána meg kifüggesztem egy molinóra a víztorony oldalára, ha valaki lemaradt volna róla. Posta? Pont arra van időm, különben is, ne mammutháton küldjem futárral? A távszámla marad az egyetlen lehetőség, de az is felesleges plusz, ha normálisan működik a honlap. Egy szolgáltatónál a számlázással kapcsolatban egyszerűen nem lehet probléma, ez olyan, mintha az orvos közölné a hozzátartozókkal, bocs, ma rossz napom volt...
-
janeszgol
félisten
Csak eladtam a Lumia 640-et. További szerencsét mindenkinek a WP-hez. (625-ön majd lesegetem a W10M-met, bár felesleges. 1 giga rammal jobban muzsikál.)
-
Tottalino
tag
válasz
ToniSoprano #6392 üzenetére
Egyébként ezt miért nevezik dokkolónak? Az én értelmezésem szerint az a dokkoló, amibe beleültetve a telefont egy érintkező soron kommunikál a két eszköz. Ezt viszont össze kell dugni.
-
btudos
nagyúr
válasz
scyllarus #6396 üzenetére
Kizarolagos csatorna? Tavszamla, csoportos dijbeszedes, Telekom app, Posta... Ezek mind fuggetlenek a honlaptol es mukodnek. Teny, a legegyszerubb a honlapon keresztul fizetni, en is ugy szoktam, de a kizarolagos csatorna eros tulzas.
Ettol fuggetlenul gaz, hogy keptelenek ugy fejleszteni a weboldalt, hogy az ne okozzon fo funkciok eseteben mukodesi problemat, de remeljuk ev vegere legalabb a szamlafizetesi reszt megoldjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest