Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
válasz
rosszkutya #5999 üzenetére
Én Win10-zel használok dualSIM-es Lumiat, és semmi gondom nincs - habár nem tudom milyen volt 8.1-gyel, és más rendszerrel sincs tapasztalatom, de nekem minden egyértelmű, hívásnál és sms-nél is.
-
rosszkutya
tag
válasz
Zoli bácsi #5997 üzenetére
Sajnos én is azt érzem, hogy a WP kétkártyás híváskezelése egy katasztrófa. Én egy Xiaomi-ról költöztem át nem rég, hát mit mondjak, annak sokkal profibbak ezen opciói. Maga a készülék tetszik, de dual SIM-es híváskezelésre a legnagyobb jóindulattal is csak egy 2-est tudnék adni. Bőven lenne még hova fejlődni.
-
glutamin
őstag
válasz
janeszgol #5996 üzenetére
Én rendeltem egyet a saját Lumiámra, meg egyet barátnőm iphone 5s-ére. Mindkettő méretpontos, jól becsomagolva, tisztítókendőkkel érkezik. A széleik szépen megmunkáltak. Az iphonon lévő a sarkoknál kicsit levegősödik a Lumián tökéletes. Mindkettőt én ragasztottam fel és előtte a hozzájuk adott kendővel tisztítottam meg a telefonok kijelzőjét. (én is 1000 Ft alatti áron vettem mindkettőt, ingyen postával)
-
Zoli bácsi
őstag
Na, azt hiszem én száműzöm a 640-est a fiók mélyére. Majdnem eldobtam, hajszál híja volt hogy nem állítottam röppályára. nem tudtam vele telefonálni, 5 percig sem. Letiltottam az 1. Sim-et, a másodikba volt kártya. Hívni akartam, persze a 2. sim tárcsázójából indítva a hívást. Nem lehetett hívni, mert az 1. simről akart. Ott volt fent a sarokba az 1 2 kis kockába, de én hiába próbáltam nyomkodni a 2.-t, csak a nem használt simről akart tárcsázni. 5 perc baszakodás után engedélyeztem a sim1-et. A sim 2 ikonról indítva a tárcsázást végre kicsöng...fölveszik...első kérdés: Milyen számról hívsz, nem ismerem.
Ha én a 2. sim tárcsázó ikonjáról indítok hívást, akkor miért feltételezi a szoftver, hogy én csak a sim1-ről akarok hívást indítani? Lehet én vagyok hülye hozzá, de azthiszem nem szarakodok vele, sikeresen megutáltam ezt a kétkártyás rendszert, számomra felfoghatatlan a logikája. -
janeszgol
félisten
válasz
glutamin #5995 üzenetére
Mik a tapasztalataid az ebayről vett oclsó tempered glassokról? Mert én most vettem postával 900 forintért eggyet a G620s-re és még vennék más telókra is. (Még nem jött meg.)
Hülye nem vagyok, nagyon jól tudom, hogy ami a vaterán, meg minden féle online boltokban van tempered, azt is onnan rendelik és ennyiért, majd eladják 15-4 ezer forint plusz postáért.
-
razzorr
őstag
Ezekről a fantasztikus bebújós tokokról mindig a 720-am jut eszembe,aminek olyan gyönyörűen kifényesítette 2x4centiben telibe a hátlap közepét a 6000Ft-os bőrtok kihúzó része,hogy öröm volt nézni 2 héttel később az unibody hátlapomat egészen még 1,5évig. Azóta leszoktam ezekről a vacak tokokról. Van egy szilikon,hogy ha olyan a helyzet hogy sérülhet,akkor felcuppant és go.
Fólia se kell,jól meg is karcolódott cserébe,de akkor sem bámulom az undormányos,torzítós,felválós,koszalámentős,levegőbuborékos fóliákat.
Tudom,lazán élek,mondták már páran 😉 -
takkert
tag
Hello!
Milyen programmal tudom a névjegyeket leszedni a teloról? -
Pano
addikt
Igazából én a kijelzővel a combom felé szoktam a telefonokat zsebre tenni, így amíg sétálok frankón le szoktak jönni az ujjlenyomatok, ha meg esetleg nekimennék valaminek, akkor inkább a hátlapot érje.
Többek között ezért is rühellem a fóliákat, mert rohadt nehéz leszedni róla az ujjlenyomatokat, meg sokszor csak elmaszatolódik. Üveggel ez a zseb megoldás meg remekül müxik
-
Potyka03
senior tag
Látom megy a vita hogy most ha valaki 640-et vesz jön az újabb.. tök mindegy,valaki megvette a gagyi hatású S5-öt,aztán kijött az S6 prémium házzal,jobb teljesítménnyel stb... na és?Mindig jön egy jobb.Tök mindegy mit veszel.A lényeg hogy időt álló legyen.Ráadásul a folyamatos frissités nem mindig jó,pl. Androidnál tuti nem jobb
Tök mindegy milyen telefonja van az embernek szerintem,a lényeg hogy használható legyen,ne legyen akadás,fagyás,és tudjon vele telefonálni.Vagy én gondolom rosszul?Mondjuk fényképező helyett éni s inkább ezt használom mert kisebb gyorsabb praktikusabb.Meg kb. ugyan olyan jó fotókat tudok lőni vele mint egy fényképezőgéppel s kevesebb dolgot is kell hordanom magammal -
razzorr
őstag
válasz
#67977536 #5977 üzenetére
Tőlem is egy igen.
Bevallom őszintén hogy ha most kellene ismét vennem,nem tudnék mit,megint csak ezt.
Nem kell 6000-et végigolvasnod,maz utolsó pár lapot,mert előtte sok érdemleges nem volt.
Típushiba azt hiszem vagyis ki merem jelenteni, azon kívül hogy nem a legjobb a hátlap minősége és kicsit nyiszog,nincs. Nem fogsz csalódni. -
Pano
addikt
@tibyke75: A kéknek matt a hátulja, vagy fényes mint a normál színes hátlap?
@minolta5: Karcolásoktól véd, szerintem ennél többet nem is hangoztatnak. Magát a fóliákat gyűlölöm a kijelzőn. Nem volt még flip tokom, de inkább ez mint egy fólia.
@kszemi: Köszi
Amúgy tényleg mikroszálas a kijelző védő és tényleg letisztítja? Valahogy nehéz elképzelnem, de a marketing szerint így van (aminek nem szokásom hinni
).
-
kszemi
csendes tag
-
törölt tag
Múltkori teló vásárlásnál elkövettem a hibát hogy nem olvasom át a fórumait előtte, ami elég kellemetlen következményekkel járt, mert kiderült elég sok macera volt az egész szériával.
Most viszont nincs kedvem 6000 kommentet átolvasni, úgyhogy valaki beírna nekem egy megnyugtató igent, arra a kérdésre hogy nincs semmi gyakori típushiba a 640 dualsim/lte modellekkel?
Köszönet -
Pano
addikt
Használ valakit itt gyári, Microsoftos flip tokot? Megéri ezt a borsos árat (több, mint 6.000 Ft).?
-
scyllarus
veterán
Jön az 550? Ez biztos? A kettő között ingadozom. Nem kérdés, hogy a 640 jobb, de drágább is. Szerencsére még bőven van időm dönteni. Viszont anyósoméknak kellene teló, nekik az 535-öt néztem, de az addigra eltűnik, nekik tuti elég lenne az 550, és T-függők, szóval máshonnan nem játszik.
-
kato78
tag
válasz
#40993792 #5968 üzenetére
Köszönöm az építő jellegű válaszokat, a hétvégén átrágom magam a Onedrive -on, előfizetek én is rá. Max egy év után ha nem jön be, váltok. Ha lesz mire, vagy miért. Teljesen igazat kell adjak Nektek, hiszen azért ez egy jól működő platform, ingyen ebéd pedig nincs sehol sem. :-)
-
jksx
senior tag
válasz
eladogeppc #5954 üzenetére
A Drive elfordul, csak a Map nem.
Azt meg lehet úgy erőszakolni, hogy elfordítod (elcsavarod) a térképet a kijelzőn két újjal és úgy elfordítod a telefont. -
razzorr
őstag
Nekem jelenleg 120gb onedrive van,de jan.31-én lejár valami 100gb ajándék.
A guglis drive-ról meg annyit,hogy állitólag benne van az ASZF-jében,hogy simán felhasználhatják a felhőben tárolt cuccaidat saját reklám adatbázis fejlesztése céljából,ergo szépen monitoroznak. Mondjuk ez érthető is,elvégre a reklámokból él a kereső óriás barátunk. Nekem van még 50gb box,amit anno egy xperiámhoz adtak meg van a szegényes 2-3gb dropbox-om. Ha leszívja az MS akkor lehet veszek 1-2terrát.
-
kato78
tag
Onedrive vs. Microsoft. Pár nap tanácstalanság után úgy érzem, pofára estem. Megvettem anno a W7 -et az egyik gépre, aztán augusztusban a W10 -et, aztán örültem, mert alapból járt 15GB. Gondoltam ha lúd, legyen kövér, legyen win.phone. Így jár 30GB, egységes platform, ... Nem beszélve arról az előnyről, hogy a munka közben készült képek, nyaralás, ..., mint mehetnek a felhőbe. Ellenben most kicsit felmosták a padlót velem, nem szeretnék fizetni ezért is még. 5GB, nevetséges. A 15 -t maradhatott volna egészséges kompromisszumnak. Lásd google drive. Max átcuccolok oda, ez az 5 meg amíg kitart, kitart. :-(
-
JamesFinn
senior tag
válasz
eladogeppc #5963 üzenetére
Én 6500 huf-ért vettem, bőven Megéri az árát. Térképek, app frissül rendesen.
Update:
9840 huf európa+vetített kijelző
EU 24,99eur -
JamesFinn
senior tag
válasz
Sygic elfordul...
-
Pano
addikt
Jaja, ez igaz mondjuk.
Csak bosszantó, ha mondjuk az ember megvesz egy L640-et, 3-4 hónap múlva meg kijön az utód mondjuk 2 GB rammal, erősebb procival és mondjuk csak 10.000 Ft-al drágább, az azért elég nagy méreg tud lenni
Még eladni se tudja akkor már úgy, hogy megérje az egész hajcihő egy esetleges váltásra
-
scyllarus
veterán
válasz
Nekem a Here Drive + elfordul, a Waze nem. Ez a csiszolt kőkorszak.
-
eladogeppc
veterán
Lehet hogy volt már kérdés, de egyik navigáció sem fordítható el ??? Mi ez a kőkorszak ?
Más:
Asphalt 8 érintéses vezérlése szar. Kanyarodok jobbra tapicskolva, majd balra szeretnék, de csak a második érintést érzékeli, azaz kétszer kell odatapicskolni. -
Pano
addikt
Utálom amikor ezek a "generáció" váltások vannak és ilyenkor akar az ember telefont venni.
Kéne-kéne, de benne van a félsz, hogy veszel egy kifutót aztán már fél év múlva olyan elavult lesz mint ide lacháza és a végén kiderül, hogy ezért vettél jó nagy ráfizetéssel egy telefont. -
razzorr
őstag
válasz
old rocker #5949 üzenetére
Biztos készülnek valami nagyra, csak várni kell. (Tempus omnium explorator) 😊
-
old rocker
veterán
Basszus, szinte rossz benézni a téhóm honlapra Nokia vagy Microsoft okostelefont keresni... Nincs csak kifutó 635, illetve a 640-es képviseli a mezőnyt... Sic transit glória mundi...
-
káen
tag
Van valakinek tippje, hogy miert kapcsol ki a kamera kb 30 perc skype utan? Raadasul felváltva, tegnap az enyem, ma az asszonyé. Picit idegesít a dolog.
-
törölt tag
Glance Screen-t W10 alól, hogyan lehet beállítani?
-
janeszgol
félisten
válasz
razzorr #5938 üzenetére
Evvel egyetértek. Elvárjuk, hogy legyen ingyen a PC-s Win, a mobilos Win, az Office, az androidos MS appok stb. Vagy leglaábbis legyen ingyenes diákverzió.
De kérem, akkor miért érné meg nekik? A sok hülye tele tette a OneDeive-ot letöltött filmekkel, warez programokkal.
Havi kettő dollárt kér az MS. Havi kettő és bárhol elérheted, gyors (én tegnap vettem át öcsém felhőjéből 8 giga fotót és 1 óra laatt "átjött" - h jól tudom, igazából átlinkelik, táblázatosan vezetik, de lehet tévedek).Ha meg sokáig szünetel a szolgáltatás, kárpótlásért lehet kuncsorogni és az MS ad is. Kinézem belőlük.
-
razzorr
őstag
válasz
#40194816 #5935 üzenetére
Azért ne akarjunk már mindig mindent ingyen. Ahogy sem te, sem ők nem szeretnek ingyen dolgozni. Nem mindig csak egy oldalról kell nézni az eseményeket.
Talán egy fél éve történt velem,hogy egy régebbi felhőmet családi képekkel nyomtam meg,mert anno gondoltam van sok giga ingyér és regizek, erre nemrég jött a figyelmeztető mail hogy "viheted a cuccaidat a francba mert megszűnik a szolgáltatás" Mondtam is magamban 1-2miatyánkot,de törvényszerű,hogy ingyen nincs semmi sem.
-
fuze
őstag
Még egy kérdés! Olvastam a tesztben, hogy 30 GB onedrive tárhely jár a telefonhoz. Ha én használtan veszem a készüléket és bejelentkezem rá a microsoft fiókommal, akkor ezt én is megkapom?
-
fuze
őstag
Sziasztok! A 640XL dual sim különbözik valamiben a sima 1 sim kártyás modelltől? Azért kérdezem, mert a 735 esetében a dualos készüléknek sokkal gyengébb gps vevője van. Na meg mindenhol olcsóbb is, amit annyira nem is értek
-
Bootsyka
tag
válasz
eladogeppc #5923 üzenetére
Bocsánat ha már írtad, de mintha egy másik fórumon azt olvastam volna hogy a HR megoldotta az SD kártyára mentés...Esetleg...
-
-
Liliet
újonc
Szóval akkor még egyszer:
Rossz a fényképezője a telómnak, igen a hiper-szuper lumia XL (még jó hogy a kamerája miatt vettem),
Az egyik Euronicsból van, de van valahol windows szervíz, vagy valami? Vigyem oda vissza?
Itt mindenkinek válaszoltok csak úgy tűnik nekem nem :-([ Módosította: CoolMan ]
-
tboldi
nagyúr
válasz
eladogeppc #5923 üzenetére
Talán a 86-osban már javítva lesz, ha meg mégsem, akkor rakd vissza a 8.1-et a hivatalos megjelenésig.
Egyébként, ha nem csinálsz HR-et a telepítés után, oda telepít, amit előtte a 8.1-en beállítottál. -
tboldi
nagyúr
válasz
eladogeppc #5921 üzenetére
Az Insiderrel csak az aktuális buildet tudod felrakni, a következő pedig OTA frissítésként jön majd.
-
Švejk
őstag
válasz
eladogeppc #5919 üzenetére
Ez a 10581 legismertebb buja, érdemes utána olvasni felrakás előtt
-
eladogeppc
veterán
Nekem most a 10581-et rakta fel, de az a baj, hogy nem tudom kiválasztani alapértelmezett mentési helyeknek az SD kártyát.
Illetve a 8.1 alatt a tárterület alatt külön láttam a belsőt és a külső tárhelyet, itt ha kiveszem az SD-t, akkor sem mutatja a belső tárat. Fogalmam sincs mennyi a szabad hely rajta.
Ha berakom a microSD-t, akkor azt viszont mutatja, csak ki nem tudom választani mentési helynek. -
scyllarus
veterán
válasz
eladogeppc #5912 üzenetére
Az 1 giga biztosan nem kevés neki, nekem az 532-őn semmi ilyen gondolkodás/újratöltés nem volt W10-zel, pedig abban csirke proci van, a RAM ugyanannyi.
-
Švejk
őstag
válasz
eladogeppc #5914 üzenetére
A 10586-ra gondolsz?
Egyelőre sehogy, még nem jelent meg, a héten fog. Kíváncsi leszek rá én is. -
Švejk
őstag
válasz
eladogeppc #5912 üzenetére
Sehogy, valami gond lehet ott. A belső tár egyrészt csak 8 giga, másrészt a rendszer ennek kb a felét eszi meg, a többi alapesetben elérhető kell hogy legyen.
Szerintem sok helyen már gyorsabb mint a 8.1, az appok közti váltásnál nem láttam visszaesést. Az Áruház valóban kicsit bénácska, lassú.
HR volt telepítés után? Anélkül bajos.
A héten kijön a 10586-os build, ami állítólag már RTM-kész lesz. -
eladogeppc
veterán
Szép szép ez a WP10, de sajnos nagyon sokat gondolkodik, illetve úgy néz ki, hogy kevéske neki ez az 1GB RAM. A háttérbe küldött APPok rendszerint újratöltenek.
Kemény Messenger például, vagy akár az Áruház, vagy épp a kamera.Annyi kérdésem lenne, hogy hogy a fenébe lehet, hogy 10GB-ot teljesen lezabált a belső tárról az OS ??
Szabad helyen 20MB-volt. -
jksx
senior tag
Ezen a linken a bejelentkezésre kattintasz.
Majd nyomsz egy "Bejelentkezés egyszer használható kóddal"-t.
Itt a telefonra küldik az sms-t, vagy megadsz egy másik e-mail címet, amire elküldikBocsánat a duplázásért, de a firefox összeomlott
-
jksx
senior tag
Ezen a linkena bejelentkezésre kattintasz.
Majd nyomsz egy "Bejelentkezés egyszer használható kóddal"-t.
Itt a telefonra küldik az sms-t, vagy megadsz egy másik e-mail címet, amire elküldik a kódot. -
old rocker
veterán
válasz
dragonkiller #5900 üzenetére
Hozza a Jézuska. Vagy legkésőbb a nyuszi. De ez biztos
-
chipesz
őstag
válasz
Luck Dragon #5904 üzenetére
Én inkább arra tippelnék, hogy a fotóklipekhez (Living images) van köze.
-
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Olyan kéréssel,vagy kérdéssel fordulnék hozzátok hogy ha fényképezek valamit a telefonon,s rádugom az USB kábelt a telóra s felmásolom a gépre,akkor elég fura az hogy látom a képet,s mellette van vagy 3-4 mp4 fájl.Az mire szolgál?Mennyire szükséges? Egyáltalán miért csinálja? Ki lehet azt kapcsolni hogy ne csináljon olyan fájlt?
Hisz oké hogy pár KB az egész,de foglalja a helyet a memó karin,s én elég sokat szoktam fényképezni.Illetve még egy kérdés: Régebbi lumiákon is ugyan így működött a "galéria" menü,hogy ha rámentem az albumokra,akkor mappákra vonatkozóan tudtam megtekinteni a felmásolt fotókat?(na,remélem érthető a kérdésem
)
-
válasz
dragonkiller #5900 üzenetére
Elvileg december közepén vagy vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest