- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tottalino
tag
Fogalmam nincs milyenek a mai monitorok. Nekem 3 van itthon, de ezeken csak d-sub van. Tökéletesen működnek, ugye te sem gondoltad komolyan, hogy kidobom, mert van frissebb modell?
Ez a 90% milyen felmérés alapján jött össze? Vagy csak te így gondolod? Mert akkor az nagyon komoly érv.... -
scyllarus
veterán
Csoportos beszedés? Soha, ne ők döntsék el, mikor fizetem be, főleg pont a T számlaküldési stratégiájának tudatában, ugye. Telekom app? Persze, utána meg kifüggesztem egy molinóra a víztorony oldalára, ha valaki lemaradt volna róla. Posta? Pont arra van időm, különben is, ne mammutháton küldjem futárral? A távszámla marad az egyetlen lehetőség, de az is felesleges plusz, ha normálisan működik a honlap. Egy szolgáltatónál a számlázással kapcsolatban egyszerűen nem lehet probléma, ez olyan, mintha az orvos közölné a hozzátartozókkal, bocs, ma rossz napom volt...
-
JamesFinn
senior tag
2 előfizetéssel kinlódom, ha a telekom fiókkal lépek be, nem tudok ügyintézni, kéri az számlaszintű jelszavat, akkor ha nem az enyémmel lépek be (fő kártya) akkor a feleségemét teszi meg fő előfizetéssé. Egyszóval: Káosz.
Amit lehet üsz-on keresztül intézem. A telekom alkalmazás is meglehetősen hisztisen működik....
-
scyllarus
veterán
Jön az 550? Ez biztos? A kettő között ingadozom. Nem kérdés, hogy a 640 jobb, de drágább is. Szerencsére még bőven van időm dönteni. Viszont anyósoméknak kellene teló, nekik az 535-öt néztem, de az addigra eltűnik, nekik tuti elég lenne az 550, és T-függők, szóval máshonnan nem játszik.
-
Pano
addikt
Jaja, ez igaz mondjuk.
Csak bosszantó, ha mondjuk az ember megvesz egy L640-et, 3-4 hónap múlva meg kijön az utód mondjuk 2 GB rammal, erősebb procival és mondjuk csak 10.000 Ft-al drágább, az azért elég nagy méreg tud lenni
Még eladni se tudja akkor már úgy, hogy megérje az egész hajcihő egy esetleges váltásra
-
Pano
addikt
Utálom amikor ezek a "generáció" váltások vannak és ilyenkor akar az ember telefont venni.
Kéne-kéne, de benne van a félsz, hogy veszel egy kifutót aztán már fél év múlva olyan elavult lesz mint ide lacháza és a végén kiderül, hogy ezért vettél jó nagy ráfizetéssel egy telefont. -
jksx
senior tag
Biztos, hogy valami nem stimmel a Telekomnál. Nekem is két Telekomos SIM van a 640 XL-ben. A SIM1-el telefonálok és netezek, a SIM2-vel csak telefonálok. A net akadozik, meg-meg áll. Ha kikapcsolom a SIM2-őt akkor rendesen megy. Érdekes még a dologban, hogyha visszakapcsolom a SIM2-őt akkor megy tovább a net, csak az első indításnál nem megy.
Remélem a win10-ben találnak rá megoldást.scullarus
Eszemben sincs trollkodni, de az S3 Neo telefonhoz képest nem látok én gyorsulást. Az android gyengesége ellenére nekem hiányzik egy pár app, amit eddig még csak megközelítő minőségben sem tudtam pótolni a csempés alkalmazásokkal. Ilyen pl. az FBreader, a JetAudio+ és a Goole fordítója. Sajnos a nagy kijelzőnek sem vettem igazán hasznát, mert a nagyítás az valahogy felemás. Pl. a hívásnaplóban nagy betűméret esetén egyszerűen lelóg az információ a képernyőről (hiányzik a text reflow). A képernyő forgatás sem működik minden esetben. Talán ezek is javítva lesznek win10 alatt, vagy én vagyok ennyire béna, hogy nem találom a megfelelő beállítást
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Video konvertálás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Padavan firmware
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest