- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jksx
senior tag
válasz
gyuri2008 #7416 üzenetére
Először vettem én is ilyen speed-shopos vékony szilikon tokot. Nem vált be, semmi tartása nem volt, lötyögött az oldala.
Aztán vettem "mezei" vastag szilikon tokot, az egészet pedig egy bebújós tokban tárolom.
Bírja rendesen a gyűrődést. Ma is sikerült elejtenem a cuccot úgy hogy röpült vagy két métert, mert megijedtem és megpróbáltam elkapni
Csak ajánlani tudom (nem a dobálást, hanem a tokokat)
-
Ryoo
senior tag
-
mdraco
őstag
válasz
gyuri2008 #7317 üzenetére
Kapcsolatoknál nem látok ilyen beállítást, nálam üres négyzetek animálnak. Ha zavar kisebbre teszed a méretét. Időjárás appnál be lehet állítani, hogy ne legyen élő csempe..híreket nem használom.
Szóval vagy egyenként az appnál megkeresed a beállításánál, vagy átrakod kisebb méretre a csempét és így nem animál. -
-
-
-
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
gyuri2008 #2491 üzenetére
Ha szereted a Win 8-at vagy 8.1-et, könnyen ráállsz. Viszont ha nem, akkor szenvedés lehet. Kivéve, ha befogadó vagy, szeretsz új dolgokat tanulni, kíváncsi vagy.
Én szeretem a Windows Phone rendszert, már a 7.5-öt (de inkább a 7.8-at) is imádtam. Igaz a 8.1-es menü alapjáratom agyon bonyolított, de a 640 GDR2-vel jött ki, ahol csoportosítva vannak a dogok. Lumia 625-ön használom a Win10 próbaverzióját, na ott a menüt nagyon szeretem. Letisztult, logikus. Szóval ezek fényében én azt mondom, vegyél egyet, de ne túl drágát.
(Mivel használtan nehezebb Lumiát eladni, pont azért, mert tapasztalat nélkül fikázzák a rendszert.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest