Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Megcsináltuk az outlookos regisztrációt Wifin mert a sim kártya még nem volt aktiválva, csak úgy beletettük a telóba, hogy benne legyen. Regisztrálás, régi telóra ellenőrző sms megjött, beléptünk a microsoft(outlook)-fiókba, importáltuk a névjegyeket, telefont beállítottam ahogy kell, aztán többé nem lehetett kikapcsolni.
Ha kikapcsoltad a telót, pár mp múlva vissza bekapcsolódott magától.
(amig nem aktiválták az új sim-et addig ismerkedtek a telefonnal + op.rendszerrel az emberek, mert sokan butatelefonról váltottak Lumiára)Amelyiken még nem nyomtuk le a regisztrációt, az nem kapcsolt vissza. Ne kérdezd miért, én sem értem
ki tudja mit ólálkodik, kutakodik a MS a háttérben XD
és volt ebben 640 LTE és 640 XL egyaránt. Én helyeztem üzembe közel 100 telefont, és legalább 5-ről tudok akik jelezték, hogy mindig visszakapcsol a teló. -
tpeter77
addikt
válasz
#40993792 #6977 üzenetére
nem az. Céges szinten ilyet kaptunk és ha nincs benne SIM mindig bekapcsol.
próbáld ki!
vedd ki a SIM kártyát, kapcsold be a telefont, és próbáld meg kikapcsolni!
nem fog sikerülni, újra bekapcsol, miután kikapcsolódik... még nem láttam ilyet és nem 1 telefon csinálja, legalább 5-ről tudok hogy sim kártya nélkül ismerkedtek vele és kikapcsolás után mindig beindult. -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #6911 üzenetére
Akkor w10 alatt nincs megoldás arra, hogy "magától" felvegye a hívást? Nekem nagyon bejött, hogy csak a fülemhez tartotta és felvette.
-
kato78
tag
válasz
szita.erno #6982 üzenetére
Reklámblokkoló? Nem valamelyik app -od lesz, amelyik teleszemettel? Én megszabadultam az összes szemetelö app-tól. Pl a "zseblámpa appok" 8.1 alatt mind ilyenek voltak. Sajnos.
-
kato78
tag
Lenne egy kérdésem, ha a galériában egy tetszöleges képen a megosztást választjátok win10 alatt, nálatok, akik már a win10 -et használjátok, müködik a dolog? Nálam tegnap folyamatosan kilépett a galériából. Köszönöm!
-
szita.erno
aktív tag
Létezik erre a rendszere reklám blokkoló???
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#14121216 #6978 üzenetére
Addig ki se adják, míg nem tökéletes, vagy ahhoz közeli állapotú, mert egyelőre kicseszettül nem az még, ahogy szerte a neten olvasom a tapasztalatokat.
---------------
Egyébként létezik erre a telefonra, vagy os-re valami wifi-s távirányító app, amivel pl egy HU7500-as tévét tudnék néha vezérelni, vagy ilyenről ne is álmodjak?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Nincs töltőn a teló mégsem kapcsolja be egyik zseblámpa app sem a vakut...miért?
-
törölt tag
Szerintetek mikor jön a telefonra a Win10? Mert az egy dolog, hogy a Microsoft Dec. 16-án kiadja, de a szolgáltatók vajon mikor adják ki frissítésként? Mert köztudott, hogy sokszor a "forrásfrissítéshez" képest 2-3 hónapot is szoktak "csúszni"...
-
törölt tag
Üdv!
Windows 10 alatti naptárral van gondom. Mégpedig ha pl. egy december 28-i bejegyzést, eseményt szeretnék felvenni a mai napon, és pl. heti nézetben rábökök a 28-ára, majd az esemény felvételére, nem automatikusan hozza azt a dátumot, hanem mindig be kell állítanom. Windows 8.1 alatt automatikusan arra a napra állt, amelyikhez az eseményt felvenni akartam.
Van valami eldugott helyen beállítás? Én kerestem, de semmit nem találtam.
-
nrb263
tag
Sziasztok, hogy állnak most a Preview-ek? Gondolkozom rajta ki kellene probálni. Viszont nincs gépem amin vissza állíthatnám a 8.1 et. A végleges vajon frissíthető lesz insider szoftverről? Ha nem akkor inkább bele sem vágok.
-
tálusz
tag
Jelentem van egy féltéglám
! Az az asztali gép nem ismeri fel a telefont (több gépet is próbáltam), így a 8.1-t sem tudom visszatenni. Szép volt ms repült is a telefon a fiók mélyére!
-
anorche1
őstag
válasz
spiderpig820 #6965 üzenetére
És a érintő is van olyan jó érzékenységben? És van dupla koppos ébresztés?
-
Peaceliker
addikt
válasz
bisziboszi #6962 üzenetére
Nekem olyan vt 81. nl, hogy hálózat ügyben a teló néha "2 szék közé ült".
Enyém dual sim es és volt, hogy netezés közben jött hívás, majd leraktam, utána sem net se teló...pedig látszólag jelezte, hogy van hálózat.
..ilyenkor egy rep módba kapcsolás majd vissza megoldotta (ezt amúgy droidos telóm is játszotta). -
bisziboszi
csendes tag
Sziasztok. Több gondom is van a 640 es készülékkel. Ha mobilnetet akarom használni akkor gyakran újra kell indítani a készüléket különben nem látja a netet. Másnak is van ilyen gondja? A másik gond(lehet csak én nem tudom, h hol kell beállítani) hogy nem tudom felnagyítani a telefonszámokat. Pl beszélek és meg kell néznem a számot sajna nagyon aprók a számok. Tudtok segíteni. Köszönöm
-
scyllarus
veterán
A telekomnál az 550 drágább a 640-nél... Nem tudom, mit szívnak ezek, de megyek és kérek belőle
-
426os
őstag
Ha meg van állítva a zenelejátszó és teszem azt mondjuk napok óta nem is hallgattam zenét, akkor hogyan tudom a (csengetési) hangerő állításakor fent előbújó sávról eltüntetni a legutoljára hallgatott szám címét?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
A lumia 820 -am kénytelen vagyok már lecserélni. Reggel 7kor vettem le a öltőröl, 10:30kor már szólt, hogy 10% -on van az aksi.
A sima 640 lenne a kiszemeltem, de lenne vásárlás előtt pár kérdésem:
Egy ismerősömnek is ilyen telefonja van, és neki valamelyik felső sarokban nagyon mozog a hátlap. Ez mindegyiknél így van? Illetve neki gyakran beszürkül a kijelzője, és ilyenkor csavargatni kell a telefont hogy rendbe jöjjön. Ez is gyakori hiba? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Addig nem érdemes ezeket feltenni, amíg legalább 70-80% feletti plusz minősítést nem kap és az legalább, minimum 100 ezer emberre van kivetítve és persze folyamatosan tartja is akár több millióig ezt az arányt. A pc-és w10 is egy nagy kalap tré, amolyan ingyenes béta tesztverzió még mindig, valakinél működik, valakinél nem, általában azoknál működik, akik netezésre meg filmnézésre, zenehallgatásra használják nagyjából a számítógépüket.
Nálam a Sony vegas, Cubase, vagy éppen az Fl studio etc komolyabb programok, kb azt mondják, hogy ezt dugd fel magadnak...W7 alatt meg semmi gond nincs velük, de ezeket a zeneszerkesztő, videóvágó programokat legjobb mac osx alatt használni...ott ilyen anomáliák egyszerűen nincsenek, példát vehetnének már kompatibilitásból az apple-től néha.
-
tálusz
tag
válasz
JamesFinn #6948 üzenetére
Igen elolvastam, csak azt nem értem, hogy most miért nem jött össze az alaphelyzetbe állítás. Máskor is csináltam de ilyen problémába nem futottam még vele. De azt bírom, hogy itt ketten is jöttök, hogy béta rendszer de érdemi választ a problémámra még nem kaptam. Ez meg egy nagyon alap dolog aminek működnie kellene!
-
tálusz
tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy a telefont alaphelyzetbe akartam állítani (w10m-t használok) és újraindítás után a bitlocker recovery képernyő fogad. Már letöltöttem a recovery tool-t. Megy vissza a 8.1, de nem sokon múlik, hogy földhöz b@szom ezt a sz@rt!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
boncser #6940 üzenetére
És ezt most miért írod?
Nem tartottam rajta az ujjam, mint írtam valami beakadt, vagy nem tudom mi volt, de szaggatott volt az egész, de egy ki-be kapcs megoldotta dolgot, volt ilyen a régebbi windows telefonokon is.
Valószínűleg egy remote app kavart be, le is gyalultam, mert egyébként sem ért semmit.#6941) Nooeca
Ok, köszi.
-
Nooeca
senior tag
ugyanaz a márka, ugyanolyan kialakítás, csak az enyimén nincs ilyen tartó a kártyáknak hanem az teljesen sima felület.
Illetve ezzel ki lehet támasztani a telefont, mivel a hátlap el van "felezve", így ha akarom azt eltudom hajlítani, a telefon pedig 45 fokos szögben fog ráfeküdni az előlapra, mivel a hátlap megtartja, így könnyen használható fektetve pl. asztalon.
-
-
boncser
aktív tag
Üdv.
625-ről váltottam 640-re.Sajnos egy elég bosszantó hibával találkoztam.Az érintés érzékenységével van problémám.Az alkalmazás listában, telefonkönyben és a főképernyőn való görgetéskor is akadozik(625-nél vaj simán megy), érdekes módon pl facebook, index vagy más 3rd party appnál sokkal simább, ebből gondolom hogy a hiba szoftveres lehet. Találkozott már valaki ilyennel.Köszönöm -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van itt ez a tok, ami nekem baromira tetszik, és látom, hogy a hangszóró része ki van vágva, ergo visszacsukhatom beszédnél, a kérdés az, hogy hallani fog-e engem is a másik fél, mert a mikrofon részénél semmi kivágást nem látszik, vagyis, ha ez nem működik, akkor felejtős. Vélemény?
-
szita.erno
aktív tag
Én 640 XL Dual használok de minden téren meg vagyok elégedve vele.
-
-
Švejk
őstag
válasz
zazira2 #6926 üzenetére
A 640 makróban nagyon erős, de egyéb kategóriákban se okoz csalódást, talán éjszaka amivel nem tud megbirkózni.
Bog a mai Mobilarena tv-ben említés szintjén kifejtette hogy az 550 gyönyörű képeket lő. A héten jön ki róla a teszt, érdemes ránézned.
Az 550 hivatalos garival 45k, a sima 640 szintén. A teszt után okosabbak leszünk.
A 640xl meg méretben és funkcionalitásban, meg persze árban is fölé megy a másik kettőnek -
-
Nooeca
senior tag
válasz
zazira2 #6926 üzenetére
550 nem tudom milyen árazást kap, de mivel most kerül pár piacra, így ha ide is eljön nem lesz még beállva az ára.
A 640 és a 640XL közül neked kell eldöntened hol teszel kompromisszumot. XL ár-érték arányban sokkal jobb, ugyanakkor az 5,x" már eltántorít rengeteg embert. - köztük engem is.
Így választhatod a 640-et, viszont ott meg az a kompromisszum hogy az előlapi kamera csak 1 Megapixeles, illetve a hátlapi 8 - a 13-as XL társa helyett - és az XL-es egy most nem jut eszembe milyen nevű fényképezővel van ellátva, de részletgazdagabb képet csinál, szóval nem csak megapixelben jobb...
Őszinte leszek én a 640-et vettem meg, méretben pont jó, és a kamerában sem csalódtam. Az előlapi sem egy gyötrelem, ha nem akarsz modellalkatú képet! Szerintem az is bőven jó. 1 megapixelnél azért jobb, mert szerintem szoftveresen sokat van húzva rajta. (még azt is megkérdőjelezem, hogy hasonló képet csinál, mint az 520-am hátlapi kamerája, ami 5 megapixeles.)
-
zazira2
tag
3 lumia telefon közzül melyik éri meg jobban?
640 640xl 550
Hardver alapján a 640xl de a kijekző elég méretes.
a 640 és 550 fényképezője milyen? -
Srácok, a kijelzőt cserélném a telefonban, tudtok egy gyors, megbízható helyet?
-
bali73
tag
Érdeklődnék hogy használ e valaki ilyen okosórát? Mykronoz Zewatch2
-
ToniSoprano
addikt
válasz
hroberto #6916 üzenetére
EU-ban 2 év szavatosság a mobiltelefonokra, ha nem volt beázva, nincs semmilyen külsérelmi nyom, meg lehet próbálni, hogy gyártási hibás és akkor él a szavatosság. Valami korrektebb szervizt kellene megpróbálni, főleg hogy nemrég járt le elképzelhető, hogy megjavítják.
-
hroberto
veterán
Rendeltem karácsonyra a barátnőmnek egy 640-et. Normális garival vettem, a MM-ban. És mivel T-s, az LTE verziót választottam.
Történt ugyanis, hogy az alig egy éves Szifonja nem nagyon akar hangot kiadni magából, csengeni még cseng, de hangjelzésekkel már bajban van, és zenét sem lehet rajta hallgatni. És persze az Apple csak egy év garival árulja, ami pár hete letelt... -
JamesFinn
senior tag
Alaposan töröld le, aztán porlassz rá vizet egy keveset, éppen hogy legyen rajta (vagy lcd tisztítót) Majd nem szöszös helyen tedd rá a fóliát. Arra is porlaszthatsz vizet, tedd fel a telefonra, valamilyen plasztik lappal amire ráteszed a törlőkendőt óvatosan told ki a vizet a fólia alól, a szélénél másik kendővel itasd fel, Nehogy kárt tegyen a mikrofonban/hangszóróban. Nem ördöngösség, a víz miatt tudsz korrigálni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
SpeedHUNGARY #6888 üzenetére
hát ez nem egy android,hogy ilyet próbáljunk.
A gesture beta nem megy wp10 en??? Neeeee!
B terv erre van?
-
Nooeca
senior tag
Próbálta már ezt valaki?
Smartphone/Tablet képernyő tisztító spray
Sajnos a mikrószálas törlőkendő csak "elkeni" az ujjlenyomatot, vagyis foltos marad. Így lehet fóliát rátenni? Vagy előtte mindenképp kenjek rá valami ilyesmi sprayt?
-
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
620-as készülékem szeretném leváltani 640-re Telekomnál vásárolva. Esetleg nem tudjátok hogy pontosan melyik típust árulják? Specifikáció alapján nekem nem derült ki: [link]
-
426os
őstag
válasz
ToniSoprano #6900 üzenetére
Egy modem van, ami készenlétben váltogatva hol az egyik, hol a másik hálóra csatlakozik, csak olyan gyorsan váltogat, hogy nem veszed észre. Ezért van az, hogy ha beszélsz az egyiken, akkor a másikon megáll a zinternet, illetve hívni sem tudnak rajta. Ez a DualStandby, az elterjedtebb, olcsóbb megoldás. Van még a DualActive, itt ténylegesen két modem van a készülékben és mindig aktív tud lenni mindkét kártya, de ezek a készülékek nagyon ritkák és jóval drágábbak is.
-
nekem is volt omnia7-em, arról szerintem minden sugárzott, csak a prémium érzet nem.
A 2 végén a múanyag borítás olyan szinten volt vérgagyi, hogy szőnyegre ejtéssel sikerült összetörnöm. Szerencsére ebayről lehetett jópézé rendelni alkatrészt, ez pozitív volt, h lecsavartam, becsavartam az új alkatrészt és ment tovább.
A sim tartója is elég gagyi, átalakítóval sikerült széttörni a csatlakozókat, mert beleakad, mondjuk ez nagyrészt az én hibámból történt.
A kijelző szép volt, de az alsó menüsör 1,5 év alatt beégett.
Az már csak hab volt a tortán hogy feketének hirdették, de a fém hátlap valami színjátszós fekete/lila kombóval volt lefújva, és elég érdekes hatást keltett.Mondjuk összességében szerettem azt a telót, ezért vettem utána megint samsungot (ATIV S), azt viszont már utáltam a gyenge akkuidő, meg a melegedés miatt, a samsung supportról nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest