Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 640esem a .218 as buildal nem igazán akar kikapcsolni.
Ha a leállítást választom akkor eltűnik minden a képernyőről mint egyébként is, aztán ahelyett hogy teljesen kikapcsolna, visszajön a "tálca", azaz a vissza-win-keresés gomb és így vegetál amíg ki nem veszem az aksit.
Ötlet? -
törölt tag
válasz
Tdavid1994 #13860 üzenetére
Köszi a linket.
Egyébként csak nekem nem akarja elsőre lerántani magának a netről az image-t, vagy másoknak is folyton megszakad? (Nem a nettel van a gond) -
törölt tag
Üdv, újra,
windows10m insider van a lumiámon kb amióta hozzám került, most viszont úgy látom eltér a verziószám a sima w10m hez képest az enyém, ezért szeretném visszarakni a 8.1-et emiatt, amit aztán felfrissítek normális, nem insider 10-re.
Tehát, megköszönném ha valaki el tudná mondani hogy hogyan is kel downgrade-elni 8.1 re a 10 ről
Köszi
640 LTE/DS -
törölt tag
Felkerült a win10, nem bírtam kivárni.
Felrakás után volt egy factory reset mert zavart hogy átmentette a szemetet is a 8.1 ről, és a clean installban hiszek, annyi dolgom meg még nem gyűlt össze 2 hét alatt hogy különösebb bosszúságot okozzon.Eddigi tapasztalat:
Telepítés után 30alkalmazás frissítését akarta lehúzni egyből a phone, ami alapból nem lenne baj, ha nem akart volna még emellé mindenfél szutykot is leszedni.
Nembaj, legalább megjött az igazi asztali windows feeling.
Apropó, "skype video" alkalmazást nem lehet törölni, úgylátszik alap lett, bár személy szerint kivágnám a francba az xboxal együtt.Dizájn oké, bár kapcsolatok csempét nem értem hogy miért vannak rajta körök, amikor minden más kocka alakú
Facebook,+ alap appok többsége működik rendesen, viszont valamelyik nagyon nem. Bp menetrend sajnos folyton bezárja magát,illetve a here maps sem működik (Bár előtelepítve van, úgyhogy nem értem?)
Edge némileg más mint az IE , de még nem nagyon másztam bele, nem tudok róla nyilatkozni
A settings hajaz a "gépház"-ra, szerencsére azt már megszoktam asztalon így itt is minden kézreállt, úgylátom több lehetőség is van.
Stabilitás, gyorsaság elfogadható, bár érezhető hogy pre.
8.1 el folyamatosabb volt az élmény, itt érezni néha egy egy döccenést, gondolom majd megjelenéskor mind a rendszer mind az alkalmazások jobbak lesznek mint most, úgyhogy ettől nem tartok egyenlőre.Személy szerint megvagyok elégedve a 10 (slow ring) el, s bár itt ott olvastam róla negatívumokat, még nem nagyon találkoztam személyesen velük.
-
törölt tag
Na meglett a telefon, eddig minden rendben.
Picit nehéz így átlátni elsőre mindent, de ez nem meglepő.
Majd eltelik egy kis idő aztán hozzászokok/belakom. -
törölt tag
Múltkori teló vásárlásnál elkövettem a hibát hogy nem olvasom át a fórumait előtte, ami elég kellemetlen következményekkel járt, mert kiderült elég sok macera volt az egész szériával.
Most viszont nincs kedvem 6000 kommentet átolvasni, úgyhogy valaki beírna nekem egy megnyugtató igent, arra a kérdésre hogy nincs semmi gyakori típushiba a 640 dualsim/lte modellekkel?
Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest