- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
De hogy hány üzeneted van azt nem tudod megnézni, hogy melyik program SMS, Whatsapp, Email, Skype, Viber stb, arra nem hiszem hogy elég szín van, hány színt tud?
Meg nekem baromi ronda a led, főleg az idegesített, hogy állandóan villogott amikor merült a telefon pl. 20-10% alatt volt, ár nem tom mennyi alatt. Az én mobilomon ezt nem tudtam letiltani.
Meg ha sms érkezett hívás volt és email is jött azt milyen színnel jelezte Sony-n?
-
janeszgol
félisten
Nekem van egy bóvli táblám, ingyen kaptam. Azon elég vaskos csíkok vannak és sima napfényben kitűnően láthatóak. Nagyon rácsodálkoztam, hogy mik lehetnek ezek.
Tudsz nekem válaszolni egy kérdésre? Melyik a pontosabb a csíkozott vagy a pöttyözött megoldás? Már ha van különbség. Sajnos eddig nem találtam erre a kérdésre választ.
-
gabag28
tag
Itt az akku külön volt. Ugyanúgy egy tasakban mint maga a telefon. Nos ezek a tasakok agyon vannak gyűrve. Szóval első ránézésre nem az jut az embernek az eszébe, hogy itt egy gyári eredeti csomagolású készülék. Márpedig új telefonért fizetett. Szóval ha bármiféle használati nyomot találunk a telefonon akkor megy vissza reklamálni, ha meg ilyet nem találunk akkor marad. Eddig pár szöszt leszámítva nem láttam rajta semmit, szóval lehet maga a készülék teljesen új, de majd a teljes beüzemelés után kiderül, hogy minden rendben van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest