- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
cs.bencee17 #686 üzenetére
Jogos végülis
Főképp az energia necces, amit a házi csere igényelne.
Inkább rendeltem rá egy szimpla üvegfóliát, azt alákenve ilyen ragacsot csak elggé látszani fog a kijelző és még csak az ujjat sem fogja szétvágni.
-
cs.bencee17
csendes újonc
Szia!
Szerintem erre a telefonra már nem érdemes költeni , a támogatása kihalt, már nagyon azon gondolkozom , hogy lecserélem ezt a telefont, ha kell megveheted semmi baja és nem drága.
Amúgy ha valakit érdekel akkor ezen a linken: http://forum.flymeos.com/thread-41615-1-1.html
,,található" custom rom meizu m5-re . Érdemes megnézni , ezen a linken az található meg , hogy a Doogee Y6-on lévő romot valahogy valakinek sikerült feltenni a Meizu M5-re. Valahogy erre mi is rájöhetnénk. Amúgy elgondolkodtam azon is , hogy miért van fastboot lehetőség a telefonban , ha nem lehet bootloadert feloldani ? Valami megoldása biztos van , sőt már azon is gondolkoztam , hogy egy MTK ROM EXTRACTOR nevű programmal kicsomagolom a FLYME OS-t és átalakítom , csak nincs meg hozzá a kellő tudásom. Látván , hogy ez a fórum már kihalt , reménykedem benne , hogy valaki csak elolvassa , és probálkozik valahogy másik rom rárakásával. -
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
válasz
zitrone88 #683 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a részletes választ!
Emiatt kicsit jobban belenéztem a dologba és okés amúgy a teló, Anyumék valamit benéztek a kocsival, mert nekem összejött a BT kapcsolat és kihangosítás meg minden.
Ez a frame csoda ez maga a merevítő elem a kijelző mögött, amibe akár a fekete kis kijelző üveg melletti műanyag perem is beletartozik. Van, hogy azt le lehet gányolni a régi kijelző+érintő kombóról, csak nem éri meg, mert sok meló és nem lesz szép a vége. A külön csak érintőt nem vállalnám be, ahhoz spéci gépek kellenek, hogy azt egyáltalán értékelhetően lehessen csinálni külön-külön, szerintem az már a "zselézés" kategória, amit egykor csináltak pl a Redmi 3 Note-ommal, amikor besárgult. Ugyanúgy tönkrement utána persze ismét
-
zitrone88
aktív tag
Szia,
Nem szinkronizáltam, így azt nem tudom, csak annyit, hogy asszonypajti telefonja ez a Meizu, és megelégedve használta, nem panaszkodott semmire soha, engem bosszantott, hogy hamar lemerül. Nekem egy Xiaomi Mi A1-em van, na azt utálom. Most cseréltünk, én használom a Meizut, egyelőre nekem sem jött elő bug, pedig elég háklis vagyok a szarságokra, valamint a gyári visszaállítás megoldotta az akkumulátor gondot is, ráadásul asszony képes lemeríteni a Xiaomit is, amit én 45-55%-on dugtam töltőre esténként, 4-5 óra kijelzőidővel. Ebben kevesebb a kraft, de 4-5 óra SOT-ot ez is kibír. Amúgy a facebook, és hasonló alkalmazásokra gyanakszom, mert nekem nincs, asszonynak van, de wifi meg net nálam is be van nyomva mindig, ráadásul két simmel használom.
És akkor, hogy mivel: Android 6.0, Flyme 6.2.0.0GMeglepően jó kis telefonra leltem benne egyébként
Előző hozzászólásodra reagálva pedig, nem tudom, mi az a magnézium frame, de, ha arra gondolsz, hogy kompletten LCD+érintőpanel, akkor igen, szerintem úgy érdemes, legalábbis én már csak úgy rendelnék, és akkor sem biztos, hogy sikerrel járnék
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Kocsival szinkronizálós gondja volt valakinek közületek? (Kia Stonic)
Flyme 5 vagy 6-ra szavaznátok, melyikben kevesebb a bug? Itt volt szidva mind...
Köszönöm előre is!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Vannak a házi kijelzőcserének buktatói? *Nem először cserélnék telóban kijelzőt, szóval még túl is élheti akár
, 20k-ért nem igazán lenne értelme javíttatni "műhelyben".
Érdemes gondolom magnézium frame-el együtt rendelni olyan 4,5k körül aliról a szettet aztán egy óra alatt beműteni? Van olyan hogy valami alkatrész tuti meg megy (pl Redmi 3-nál a hangszóró eléggé nagy eséllyel elpusztult a kijelző műtétben...) az akcióban, így rendeljem azt is előre?
-
lase92
csendes tag
hopp, egy 7-es béta [link]
De sajnos soha nem lesz "éles"... -
tialys
csendes tag
Még egy esélyt adtam a 6.3.0.0-nak factory resettel, és utána egyesével raktam fel az appokat. A fb messenger lite után nem sokkal már elő is jött szépen a fagyás, de más app alatt, letöröltem, két napig nem volt baj, visszatettem, megint lefagyott. Azóta nem használtam, most megint rátettem és le is fagyott, úgyhogy 99% h az volt. Azóta a sima fb messengert használom gond nélkül. Az akksival még mindig nem vagyok megelégedve, de LG g2 mini után lehet, h túl sokat várok tőle.
-
Shreky
tag
Csak szólok hogy már semmilyen újabb szoftver nem fog kijönni erre a telefonra, maximum hibajavítások, de azt meg tudjuk hogy milyen, tekintve hogy amióta a piacon van nem tudtak egy normálisan működő szoftvert összehozni rá. Úgyhogy ne reménykedjetek, mert még a Flyme 7 sem fog kijönni rá.
-
lase92
csendes tag
Enyém meg nem akar elromlani
Pedig addig nem cserélek -
törölt tag
Ááááá holnap már jön egy Redmi 5
-
törölt tag
Na új hiba, megint xD Mostmár hozzá se érek, és elkzed appokat megnyitni, lapozgatni, csodás xD mostanra konkrétan használhatatlan.
-
törölt tag
Na már a kijelző felső része se jó, pl igy nemtom használni facebookon a keresőt xD Érdekes, amig le nem járt a gari addig semmi bajom nem volt a telóval, mostanra meg kb semmi se működik benne xDD
-
RBJ
addikt
Nyugdijjaztam a készüléket. Samsung lett de bánom, hogy nem xiaomi redmi 5 re mentem rá.
-
Shreky
tag
-
törölt tag
Na mostmár a töltést se veszi fel ez a fos, csak egyféle pózban
Nevetséges...és még augusztus közepéig ki kéne vele birnom
-
Airnold
tag
Bocs, az előzőt dühből írtam, látom, mindenkinek ugyanaz a nyűge. Oké, gari, vissza, és szerintem váltok valami másra, mert az M2 Note után ez egy hatalmas csalódás volt...
-
Airnold
tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdett akadozni, fagyni a telefon (messenger megnyitása másfél perc), így mindenféle gyorsítási ötletek kipróbálása után lehúztam rá egy gyári frissítést. lefekvéskor 77%-on állt az akku, reggelre ez nulla lett. Történt már valakivel ilyen? Megoldás? Tipp? Egy frissítéstől nem dögölhet meg az akku, nem? -
tialys
csendes tag
Hali!
Nekem is nagyon gyorsan merül, de ami még nagyobb probléma, hogy rendszeresen lefagy, van, hogy szinte minden nap, aztán pár hétig semmi, az első verziónál még elfogadtam, láttam hamarosan jön a frissítés, akkor tettem fel a 6.7.8.8G bétát, párszor ez is lefagyott és újraindult, de aztán elmúlt. De néhány hét után megint előjött. Megint halogattam a dolgot, aztán kijött a 6.2 stable, hát szerintem ez az istállót takarja, mert még a bétánál is szarabb lett
de pár hétig ez volt fent, mert lusta voltam visszatenni, meg ennek is voltak jól működő periódusai. Most egy ideje a bétát használom megint, éjjel a super saving mode-dal, de van hogy az alatt is lefagy! Eustockos, garanciáztathatom ezzel?
A másik amit még sehol nem olvastam, pedig nem hiszem, hogy csak én használok több csevegőprogramot, de csak akkor jeleznek, ha engedélyezem nekik a háttérben futást,* ez amúgy nem zavar, mert a RAM tényleg sose fogy ki, de bosszantó, és soká tartott mire rájöttem, mivel alapból letiltva, vagy a béta óta smart backgroundal indul, ami alatt szintén nem jeleznek. Még mielőtt kérdeznétek, nem ezért merül az akksi, kipróbáltam úgyis, hogy minden le van tiltva (a hotapps is, bár a GSam szerint az se zabált semmit).
(*sőt, ha jól emlékszem a béta előtti verzióban még így se mindig jelzett)Amikor jól működik akkor nagyon szeretem amúgy, a home gombot nagyon gyorsan megszoktam és imádom, annyira, hogy ódzkodok is a Xiaomira váltástól (azt terveztem, de most már nem biztos, hogy megérné egy 4x-re, az 5ös meg túl nagy)
-
zitrone88
aktív tag
Meg tudná írni valaki esetleg az akksi típusszámát? Szeretnék rendelni valahonnan, csak asszonynál a teló
-
Shreky
tag
válasz
bagkri01 #656 üzenetére
Mindegyik szoftvernél tapasztaltam a spontán melegedést, és akkor elkezd laggolni, majd túlmelegedésre hivatkozva lelövi a kamera appot. Az akksi idő is minden szoftvernél nálam katasztrofális volt, pedig szinte semmi nem fut a háttérben. Egy éve várom hogy megoldják ezeket az alapvető gondokat, de nem sikerült, így szerintem ez egy elbaszott modell lett, és nem is lesz javítva semmi ezekből.
-
RBJ
addikt
Nekem semmi bajom, csak a kijelző hülyéskedik, hol érzékel hol nem.
De nekem még garis de most semmi kedvem az egész telefont leköltöztetnem. -
törölt tag
Màr a kamera sem muködik... Kipróbàltam màr mindent: Downgradeltem a szoftvert, visszàllítottam gyàri àllapotra, de semmi segített. A gari meg lejàrt 1 hónapja
Masnak is elojott mar ez a problema, Flyme fórumon többen panaszkodtak rà (igaz, nem M5-nél) Angolul: Camera is occupied. Esetleg valakinek van ötlete, hogyan oldjam meg?
Esetleg irjak as EUStockos sràcoknak, hàtha tudnak tenni valamit as ügyèrt? -
Shreky
tag
Egy év alatt nem tudtak összerakni egy darab használható szoftvert erre a telefonra. Nekem már az a gyanúm hogy szériahiba van. A legutolsó szoftverrel is melegszik, laggol, és még a Lenovo A806-om a 2500mAh akksival is tovább bírta mint ez.
-
törölt tag
Mióta frissítettem, nem műödik az ujjlenyomatolvasó...Nálatok mi a helyzet?
-
RBJ
addikt
Nekem tűnik úgy, hogy a 6.3.0.0 update óta mintha szebb képeket csinálna.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
#87269632 #646 üzenetére
Korábban említetted, hogy fel voltál készülve arra, hogy karcsú akkumulátor van benne. Most pedig kevésnek találod a 4,5 óra kijelzőidőt, pedig az szerintem egy nagy átlag, mostanság jobbak az értékek annál, ez a telefon ennyit tud(na). A 2 óra kevés, páromé ennyit bír, szóval majd lesz akkucsere. De 4-5 óránál többet ne várj tőle, mert akkor ez nem a neked való készülék
Ha mégis megkötöd ezt a kompromisszumot, hogy elég akár 4 óra kijelzőidő az új akksival, egyből rendelj hozzá biztonság kedvéért egy kompakt méretű powerbankot, amit tudsz hordani, biztonságérzetet adva. Sokat nem használnád szerintem, de mégis ott lenne, ha elnyúlik egy buli, vagy ilyesmi. Ha nem fér bele, akkor meg szerintem add el.
90%-ra mondom egyébként, hogy akksi gondod van, sosem lesz egy 4ezer mAh-es akksi snapdragon procival, de a 4 óra kijelzőt minimum bírnia kell. -
törölt tag
Hát, az a 4.5-5.5 óra elég karcsú! Lehet, hogy ezért lesz ebből a telefonból hamarosan csak tartalék telefon, pedig amióta "rendberaktam" az üzemidőn kívül teljesen elégedett vagyok vele. Esetleg beruházok egy új akkura, aztán meglátjuk, nem szeretnék egyelőre megválni tőle, azért annyira nem tartom rossz készüléknek!
-
bagkri01
őstag
válasz
#87269632 #644 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy azzal az aksival valami nem klappol. Nekem sosem csinált ilyet, teljesen tervezhetően merült és minden nap kibírt olyan 4,5-5,5 óra kijelzőidőt. Most eladósorban van, visszaállítottam gyárira és már itt van a polcon egy hete bekapcsolva és még mindig 53%-on van.
-
törölt tag
Nem is várom el, hogy kibírjon két napot, de azért az érdekes, hogy 3 óra kijelzőidő után 38% van a telefonban, meg olyanokat csinál, hogy 20 perc alatt 10%-ot merül! Oké, ebben a telefonban nem egy bika akku van, én ezt tudtam is, amikor megvettem, de ez a merülés akkor is durva! Na mindegy...
-
RBJ
addikt
Érdekes én ilyen olyan töltötséggel nem szórakozok. MInden este töltés és kész. Úgyse bír két napot ki.
-
törölt tag
válasz
#53932800 #641 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Én is egyre jobban kezdem ezt hinni, hogy rosszul mutatja az akkutöltöttséget, így ez inkább szoftveres hiba lehet és nem hardveres. Már nem tudom, melyik Flyme-ot lenne érdemes rátenni, volt rajta 6-os is, most 5-ös van és mindkettőnél ezt csinálja. Amúgy mostmár kezdem "belakni" a telefont és nem is lenne vele különösebb bajom, mert gyors meg stabil, de ezt az egy dolgot nem értem, miért csinálja. Szeretem ezt a márkát, 1 évig egy M3 Note-ot használtam, annál jobb okostelefonom még sose volt, gyors, stabil, megbízható készülék volt. Már bánom, hogy megváltam tőle, bár most nagyon szemezgetek az M6 Note-al, az árához képest nagyon jó telefonnak tűnik.
-
törölt tag
Én most egy elég érdekes dolgot tapasztalok az üzemidővel kapcsolatban. Ugye visszatettem a Flyme 5-öst, azóta root-oltam is a telefont és egy csomó olyan alkalmazást letiltottam illetve töröltem, ami nem kellett, meg merítette az akkut. Namost azóta azt vettem észre, hogy használat közben picit lassabban merül, mint eddig, viszont készenlétben meg gyorsabban. Most pl. az elmúlt 2 órában 4-5%-ot leugrott, pedig hozzá sem nyúltam a telefonhoz szinte. Ebből én arra következtetek, hogy mégse az akkuval van gond, de akkor mégis mivel lehet? Esetleg rosszul jelzi az akku töltöttségi szintjét a telefon?
A másik furcsaság, hogy lefuttattam néhány hardverelemző programot a telefonon, és van olyan, amelyik 2700 mAh-nak írja az akkut, valamelyik meg 3070-esnek. Ezt se igazán értem, mitől lehet! Van valakinek valami ötlete?
Köszi a segítséget! -
lase92
csendes tag
nini egy update (flyme 6.3.0.0G)
[itt] -
törölt tag
Szia!
Én fentebb leírtam a tapasztalataimat a két általad említett márka egy-egy képviselőjéről, de összefoglalom, meg kicsit kiegészítem pár dologgal.
1 évig használtam egy Meizu M3 Note-t, az egy nagyon korrekt telefon, én minden téren elégedett voltam vele. Most fél éve van egy Xiaomi Redmi 4x-em, meg egy hete második telefonnak vettem egy M5-öt. A 4x-el voltak bajaim az elején, de mostmár "belaktam", elfogadhatóan teszi a dolgát (bár nekem pl. az utolsó frissítés óta csökkent az üzemidő). Az M5-nek nálam gyenge az üzemideje (bár ezt itt többen cáfolják, hogy az lenne), fülesen zenét hallgatva/filmet nézve halk, Google Play gyárilag nincs rajta stb. Frissítéseket a Xiaomi picit gyakrabban kap, mint a Meizu. Most így röviden ennyit tudok elmondani. -
eron009
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy Meizu M6 Note vásárlásán, csak sajnos a márkát nem ismerem és ebben kérném a segítségeteket.
Aki már régebb óta használja az Meizu M5-jét az eltudná mondani hogy mennyire van megelégedve a telefonnal és a FlymeOS-el?
Megbízható telefon hosszú távon is? (Itt arra gondolok ami az Alcor tabletemnél jelentkezett, hogy pár hónap után random újraindul mind az android mind a programok, gyári visszaállítás segít rajta, de csak rövid ideig amíg újra be nem lakom rendesen, szoftveres támogatás nicns hozzá)
Szoftveres támogatása milyen? Megvennétek mégegyszer a telefont vagy inkább ha már ázsiai telefon akkor Xiaomit válasszak?Köszi előre is a választ
-
törölt tag
válasz
zitrone88 #633 üzenetére
Az az igazság, hogy az akkun kívül más bajom is van, pl. fülesen iszonyat halk a zene. Ugyanazzal a fülhallgatóval kipróbáltam a zenehallgatást a másik telefonomon, egy Redmi 4x-en és azon hangerőben és minőségben is jobban szól a zene. A Google Play problémát már leírtam, azt nem feszegetném tovább. Szóval, azért vannak még itt bajok! Akksicseréhez nem fognék hozzá, az EBAY-t meg nem ismerem, persze ettől még lehet, hogy megbízható... Sajnos nekem csalódás ez a telefon, főleg - ahogy már írtam is - nyüstöltem 1 évig egy M3 Note-t, teljes megelégedéssel. Igaz, annak a 4100-es akksiját össze se lehet hasonlítani ennek a 3000-es akksijával, viszont az nagyobb méretű fullhd kijelzővel, meg egy hangyányit erősebb procival bír, ami többet eszik, tehát ezért is fura ez az egész. Na mindegy...
-
zitrone88
aktív tag
válasz
#87269632 #631 üzenetére
nagyon jó kis telefon egyébként, az, hogy milyen az akksija, nem gondolnám, hogy a telefont méltatja, látod, itt sokaknak rendben van, veled együtt két ilyen esetről tudok, és mi vagyunk az egyik
Adj neki egy esélyt
Egyébként 5-6ezer Ft ebayen egy akksi bele, ha van affinitásod a bütyköléshez
-
törölt tag
Köszi a válaszokat!
Még szerencse, hogy nekem ez csak tartalék telefon (egyenlőre), de azért örülnék, ha jó lenne, ki tudja, mikor lenne rá szükség. Nagy csalódás nekem ez a telefon, volt már Meizu-m, azzal elégedett voltam, de ez
-
törölt tag
válasz
bagkri01 #627 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Azóta visszatettem a Flyme 5-öt, meg visszaraktam rá mindent, ami rajta volt, de semmi nem változott, ugyanúgy merül. Ezek szerint ennyit bír az akksi? A Google Play nincs rajta, de az most annyira nem is érdekel. Mondjuk, ez most nekem igazából csak második telefon, de azért örülnék, ha jó lenne. Azt tudtam, hogy kicsi akksit tettek bele, de arra nem gondoltam, hogy ennyire nem fogja bírni. Van a családban egy telefon hasonló méretű akksival, az sokkal jobban bírja, igaz, az nem Meizu. Mindegy, hát akkor ez ennyit bír. Amúgy 1 éves telefon (használtan vettem), úgyhogy nem hiszem, hogy az akksijával gond lenne (legalábbis remélem).
-
bagkri01
őstag
válasz
#87269632 #626 üzenetére
Tedd vissza flyme 5-öt. A telepítő csomagot letöltöd a telefon tárhelyének gyökérkönyvtárába, rákattintasz, kiválasztod az adatok törlése menüpontot és elindítod a telepítést. Ha már belaktad a telót akkor csinálj egy biztonsági mentést a beépített programmal és onnan visszaállíthatsz mindent.
-
törölt tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, úgyhogy üdvözlök mindenkit! Előre is elnézést, ha olyan témát feszegetek, ami már szerepelt!
Nem is tudom, hol kezdjem. Szóval, 3 napja vagyok "boldog" tulajdonosa egy ilyen készüléknek és őszintén szólva is kritikán aluli, amit tapasztalok. Nekem olyan, mintha a Meizu visszafejlesztené a készülékeit. Szándékosan azért vettem Meizu-t, mert már használtam egy évig egyet (M3 Note) és az egy hihetetlen jó teló volt. Emellett a telefon mellett van egy Xiaomi-m is (Redmi 4x), hát az is szinte mindenben jobb: jobb üzemidő, zenei téren messze felülmúlja és még sorolhatnám. Ráadásul beleszaladtam egy olyan készülékbe, amin már 6.2-es Flyme van, amire szavakat nem találok, annyira borzasztó. Az már csak hab a tortán, hogy a Google Play ugye az ismert okokból rajta se volt a telefonon és mióta rátelepítettem, konkrétan olyan szinten merül még készenlétben is, hogy egy aggregátor kell mellé, hogy estig kibírja, ráadásul hiába tiltom le a háttérben futást, folyton újraindul. Erre van valami megoldás? Leszedni nem szeretném a Google-t (Google szolgáltatásokra gondoltam természetesen), nem azért tettem rá. Esetleg valahogy vissza lehetne rá tenni a Flyme 5-öt vagy van valami más megoldás arra, hogy ez a borzalmas üzemidő javuljon? (ma konkrétan óránként 2%-ot merül úgy, hogy jóformán hozzá sem nyúlok a telefonhoz)
Köszönöm a segítséget!
-
RBJ
addikt
Lehet hülyén fog hangzani de találtam olyan videót, hogy az öngyújtó elektromos részével a kijelzőt megsokkoltotatja.
Jelentem működik.
Nálam rendbe tette a kijelzőt. MÁr küldeni akartam a szervizbe. -
RBJ
addikt
Alulról felhuzós futó folyamatok dolog nekem eltűnt. Vagy nem működik, vagy az új üveg hülyéskedik vagy valahol véletlenül elállítódott.
Lenne esetleg külön beállítása? -
cs.bencee17
csendes újonc
De ezen a linken nincs twrp !!
-
RBJ
addikt
válasz
cs.bencee17 #614 üzenetére
[link] pl így.
-
cs.bencee17
csendes újonc
Mondjuk , hogy rootolom ki a telefont? (Meizu m5) mert a flashfire nem ismeri fel ha a biztonsági beállításnál rootolom ki . Kingoroot behal rajta!!
-
RBJ
addikt
Valami custom rom nincs erre? Nézegettem a linegae os t de nem nagyon találtam semmit rá.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cs.bencee17 #609 üzenetére
Vízfestést? Az effekt? Akkor azt valami kamera appal tudod utólag is, nem?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cs.bencee17 #610 üzenetére
Miben kell ott segítség? Le van írva minden.
-
cs.bencee17
csendes újonc
Sziasztok !
Valaki tudna ebben segíteni : http://forum.flymeos.com/thread-40199-1-1.html -
cs.bencee17
csendes újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék , hogy van-e Meizu m5-re valami olyasmi hogy a kamerát ki flash-eljem, hogy tudja a vízfestést és hasonló funkciókat mint a huawei p9 lite 2017.
Minden lehetőség érdekel -
pozsipeti
tag
Sziasztok.
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a telefont ùjraindítva a névzejgyék elszáll? Csak Viber hívásokat enged. -
RBJ
addikt
Nézegetem mostanában az utódot ha valami történne. Az igazat megvallva ennyi pénzért nem lehet kapni semmit mint anno én vettem valami 30e körül. MOst nézem 50e be mennek.
Egyetlen hátrányom van, hogy nem volt kék anno és fekete van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ukrajnai háború
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PlayStation 3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest