- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Velem beszélted, de én nem tapasztaltam ilyesmit, vagy más fajta volt akkor, vagy azért látod ragacsosnak, mert a legtöbb kosz csak odáig jutott, és ott megtapadt, és, amelyik tovább jutott, azt láttad a kijelző és az üveg között. Bármelyik is igaz, vagy egy harmadik, én nem láttam ilyennek, mikor leszedtem. Most egy sima van rajta, de az meg ugye nem ér végig, nem követi a görbületet, és igazából ocsmány.. Elég elszomorító, hogy nincs rá egy kultúrált tempered glass, mindenesetre, ha a tied normálisan érzékelt így ennyi használat után, lehet rendelnék olyat, bár ott nem lehet paypallel fizetni
Szóval összességében ezt leszámítva meg voltál vele elégedve?
-
zitrone88
aktív tag
És rendesen érzékel, nem kell erőt kifejteni rajta itt-ott, hogy érzékeljen? Ilyesmi volt párom M5-én is, és én nem örültem ennek, hogy nem látom a felfekvési folyamatot, mert szerintem pont az volt a baj, hogy nem volt ilyen
Szerintem nem cuppant rá teljesen, ezért nem érzékelt olykor normálisan.
-
hattrickuser
aktív tag
Miután leszedtem a fóliát és szembesültem a jelenséggel megpróbáltam Lidl-s W5 szemüvegtisztító nedves papírtörlővel és szintén szemüvegekhez kapható száraz törlőkendővel. Akkor ezekkel az eszközökkel nem sikerült eredményt elérnem. Ma fényképeztem a telefont (5.2"-ről visszaváltok 5.5"-re), leszedtem a szilikontokot, és már akkor látható volt, hogy lényegesen kevésbé szembetűnő a különbség a fólia alatti és az az melletti rész között, mint akkor amikor levettem a fóliát. Az említett 2 kendő használatával pedig most tökéletes lett. Csak tippelem, hogy a játék során tapasztalható melegedésnek és esetleg a szilikontok minimális "súrlódásának" volt benne szerepe, hogy az akkor nem működő módszer most bevált.
Nem tudom milyen szutykot raknak a gyári fóliára, de biztos vagyok benne ha használat (és melegedés) előtt levettem volna, akkor semmilyen nyom nem maradt volna alatta. Így hogy napokig azzal használtam, és melegedett játék/töltés során szerintem ez miatt hagyott nyomot a fólia alatti részen az a trutyi.
Persze lehet tévedek, de én így látom logikusnak... -
hattrickuser
aktív tag
Említettem, hogy én is úgy jártam a hátlapi fóliával, mint Te...
A fóliát levéve néhány óra használatot (és melegedést) követően simán le lehet róla szedni azt a fólia alatt megmaradt réteget, ami miatt ott elütött a telefon hátlapjától. Tökéletes lesz
csaszarbence
Képernyő tartalmának átküldésére van menüpont, de nincs eszközöm amire át tudnám küldeni, így elvileg gond nélkül megoldható, de tesztelni nem tudom.Értesítési led van, de csak fehér színű, és a beállítási lehetőségek menüből nem elérhetőek (vagy én nem találom).
-
lase92
csendes tag
én [ilyen] szilikon tokot vettem, de nem jól döntöttem, mert becsillan a vaku...
nem egyéb effekt a kép alja
majd lehet megnyírom.fólia: [itt]
ez olyannyira méretpontos, hogy fél mm-t mellé is ragasztottam, szóval majdnem keskeny.csak a kijelzőt védi, görbületet mellette már nem.
Egy flip tok érkezik még: [link] -
golya32
senior tag
Elfogadom
, nem néztem meg az árakat, áprilisban amikor vettem 40e volt a netto, a franc se gondolta ennek ilyen gyorsan esik az ára.
Ebben a telóban a középső gomb tetszett a legjobban, és a töltés lassúsága volt a legrosszabb. Na jó a gmail melléklet letöltési problémája is idegesített..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest