- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shreky
tag
-
törölt tag
válasz
#53932800 #641 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Én is egyre jobban kezdem ezt hinni, hogy rosszul mutatja az akkutöltöttséget, így ez inkább szoftveres hiba lehet és nem hardveres. Már nem tudom, melyik Flyme-ot lenne érdemes rátenni, volt rajta 6-os is, most 5-ös van és mindkettőnél ezt csinálja. Amúgy mostmár kezdem "belakni" a telefont és nem is lenne vele különösebb bajom, mert gyors meg stabil, de ezt az egy dolgot nem értem, miért csinálja. Szeretem ezt a márkát, 1 évig egy M3 Note-ot használtam, annál jobb okostelefonom még sose volt, gyors, stabil, megbízható készülék volt. Már bánom, hogy megváltam tőle, bár most nagyon szemezgetek az M6 Note-al, az árához képest nagyon jó telefonnak tűnik.
-
vorosfold
csendes tag
válasz
#53932800 #240 üzenetére
Igen, tudom, hogy fel lehet rá rakni, de én most abban gondolkodom, hogy milyen lenne, ha direkt kizárnám
az életembőla telefonomról a google-t. A legtöbb szolgáltatására nincs szükségem, csak a helyet foglalják, lassítják a gépet és jönnek az állandó frissítések.
A google szolgáltatásoknak (vagy csak az áruháznak) gondolom fent kell lennie a telefonon, hogy pc-ről, böngészőből lehessen az áruházból rátenni a telefonra alkalmazásokat. Ezt nem tudja valaki? Én a régi tabletemre is csak pc-n megyek fel az áruházba, mert a tablet már nem nagyon bírja. Vagy esetleg ha feltenném a telefonra a google szolgáltatásokat, regisztrálnám az áruházban a telefont, de aztán visszaállítanám a telefonon a gyári állapotot, tehát nem lenne google, úgy tudnék rá alkalmazásokat tenni pc-ről, az áruházból?
De végső soron még lehet úgy is megérné, ha csak külső apk-ból tudnék alkalmazást tenni rá és nem szenvednék a google-al. Vagy ehhez is fel kell tenni a google szolgáltatásokat?Mert ennek a telefonnak (és minden Meizunak) van két különleges képessége:
1. nincs rajta alapból a google
2. egy érintéssel rootolható
Engem ezek miatt érdekel ez a telefon, azon kívül persze, hogy ez a legolcsóbban elérhető telefon, amiben 3 GB RAM van és viszonylag normális minőségű.Köszönöm a reflektálást a mikrofon minőségére, ezek szerint akkor annyira azért nem nagy a baj és vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged