- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
sfdrakex #499 üzenetére
A Google Services eszi rendesen. Az felel a "Battery" menu kimutatása miatt a legtöbb wake-ért. Mondjuk a Play Store az eléggé kell nekem, szóval nem tudom, hogy tudom azt megtartani és megszabadulni ettől a problémától.
*Benyomtam a Disable runnung in the background when standby-t mindenre.
Hátha így okés lesz.
-
dokibacsi84
csendes tag
válasz
sfdrakex #487 üzenetére
Sikerült köszönöm szépen..Első benyomások pár nap használat után.Aksi jo elég sokat használom 1,5 nap tetszik, de gondolom majd idővel gyengül.kijelző jo napban nem látható kb semmi szokni kell
gyors akadás lagg mentes mind weblapok mind alkalmazások betöltése szuper..probléma''' nem tudom ki tapasztalt ilyet be állítom hívóazonosító küldése és vissza áll folyamatosan hálózati alaphelyzetbe,idegesítő probléma magán számot sokan nem veszik fel. valakinek van ötlete mit rontok el várom válaszát.memokarit nem ismeri fel nem értem miert 32 kártya nem látja lehet rosszul teszem bele de nem valószínű nem tudom..valami ötlet?előre is köszöntem..am első blikkre huawei p10 a forma és a kinézet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest