- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
#87269632 #646 üzenetére
Korábban említetted, hogy fel voltál készülve arra, hogy karcsú akkumulátor van benne. Most pedig kevésnek találod a 4,5 óra kijelzőidőt, pedig az szerintem egy nagy átlag, mostanság jobbak az értékek annál, ez a telefon ennyit tud(na). A 2 óra kevés, páromé ennyit bír, szóval majd lesz akkucsere. De 4-5 óránál többet ne várj tőle, mert akkor ez nem a neked való készülék
Ha mégis megkötöd ezt a kompromisszumot, hogy elég akár 4 óra kijelzőidő az új akksival, egyből rendelj hozzá biztonság kedvéért egy kompakt méretű powerbankot, amit tudsz hordani, biztonságérzetet adva. Sokat nem használnád szerintem, de mégis ott lenne, ha elnyúlik egy buli, vagy ilyesmi. Ha nem fér bele, akkor meg szerintem add el.
90%-ra mondom egyébként, hogy akksi gondod van, sosem lesz egy 4ezer mAh-es akksi snapdragon procival, de a 4 óra kijelzőt minimum bírnia kell. -
bagkri01
őstag
válasz
#87269632 #644 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy azzal az aksival valami nem klappol. Nekem sosem csinált ilyet, teljesen tervezhetően merült és minden nap kibírt olyan 4,5-5,5 óra kijelzőidőt. Most eladósorban van, visszaállítottam gyárira és már itt van a polcon egy hete bekapcsolva és még mindig 53%-on van.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
#87269632 #631 üzenetére
nagyon jó kis telefon egyébként, az, hogy milyen az akksija, nem gondolnám, hogy a telefont méltatja, látod, itt sokaknak rendben van, veled együtt két ilyen esetről tudok, és mi vagyunk az egyik
Adj neki egy esélyt
Egyébként 5-6ezer Ft ebayen egy akksi bele, ha van affinitásod a bütyköléshez
-
bagkri01
őstag
válasz
#87269632 #626 üzenetére
Tedd vissza flyme 5-öt. A telepítő csomagot letöltöd a telefon tárhelyének gyökérkönyvtárába, rákattintasz, kiválasztod az adatok törlése menüpontot és elindítod a telepítést. Ha már belaktad a telót akkor csinálj egy biztonsági mentést a beépített programmal és onnan visszaállíthatsz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest